Steps

Kledingwinkel Steps is alweer ruim veertig jaar actief in ons land. In 1976 opende de eerste winkel haar deuren. Vandaag de dag vindt u Steps winkels verspreid over het hele land. Sinds 1999 kunnen ook de Belgische dames er winkelen. Steps is bedoeld voor de moderne vrouw met een dynamische levensstijl. De modeketen combineert de klassieke stijl van kleden met een vleugje exclusiviteit. Dat betekent dat u bij Steps prima terecht komt voor alledaagse outfits. Maar ook dat u regelmatig kledingstukken tegenkomt met opvallende kleuren of prints, voor bijzondere gelegenheden. Steps werkt met een puntenspaarsysteem waardoor vaste klanten na een bepaalde besteding van een korting profiteren.

De jurk als stijlicoon

Behalve Steps winkels vindt u in Nederland ook een aantal Steps Dresses winkels. Filialen die alleen maar jurken verkopen. De jurk geldt dan ook als het stijlicoon van het modemerk. In 2012 werd de eerste Steps Dresses shop geopend. De jurken van Steps kunnen worden gedefinieerd als klassiek en modern tegelijk. Maar ook als opvallend zonder teveel aandacht te trekken. U vindt bij Steps de meest uiteenlopende pasvormen waardoor elke vrouw, ongeacht de lichaamsbouw, er kan slagen.

Contact

Steps streeft uiteraard naar optimale klanttevredenheid. Mocht u ondanks dat toch een klacht hebben, of heeft u een vraag of andere opmerking, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Deze bereikt u door te bellen naar nummer 0800 4090010. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 19.00 en op zaterdag van 12.00 tot 18.00. Op zondag is de klantenservice niet bereikbaar.

Behalve het sturen van een e-mail is het ook mogelijk om op de contactpagina van de officiële website uw vraag en persoonlijke gegevens achter te laten. Steps neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Instagram: https://www.instagram.com/stepsaday/

Openingstijden Steps klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -19:00
Dinsdag
09:00 -19:00
Woensdag
09:00 -19:00
Donderdag
09:00 -19:00
Vrijdag
09:00 -19:00
Zaterdag
12:00 -18:00
Zondag
gesloten
Steps

Telefoonnummer Steps klantenservice

Telefoonnummer
0800 4090010
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Steps klantenservice

Stammerhove 1
1112VA, Diemen

E-mailadres Steps klantenservice

Steps opzeggen

Steps direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/steps.

Steps ervaringen

5 ervaringen.

5 gedachten over “Steps”

  1. Ik vind de collectie bij Steps altijd verfrissend en uniek, ook regelmatig scherpe aanbiedingen.

  2. Moderne kleding die heerlijk zit. Ben denk ik al 20 jaar klant en ben nooit teleurgesteld.

  3. Hele leuke jurkjes bij Step. Shop hier samen met mijn dochter en hier slagen wij allebei. X Sandra.

  4. Beste, ik wil jullie graag bedanken voor jullie goede service. Mijn bestelling kwam niet helemaal goed door. Nadat ik telefonisch contact heb gehad met jullie klantenservice, heeft dat meisje er alsnog voor gezorgd dat ik de volgende dag mijn jurkje in huis had. SUPER!!! Ik raad jullie bij iedereen aan.

  5. Fantastische jurkjes, bestel hier vaak samen met mijn moeder en dit bevalt heel erg goed.

Plaats een reactie