Timberland

Timberland werd opgericht in 1973 als merk dat degelijke outdoor schoenen maakte. In dat beginjaar bracht het merk zijn eerste waterdichte leren schoen op de markt, waarmee het bedrijf voor zichzelf de lat direct hoog legde op het gebied van vakmanschap, duurzaamheid en bescherming tegen de elementen. Ruim 40 jaar later is Timberland inmiddels een gevestigd outdoor merk dat naast schoenen ook herenkleding aanbiedt en accessoires zoals tassen, riemen en sjaals. Het doel van het bedrijf is om het grootste en meest duurzame outdoor lifestyle merk ter wereld te zijn. Kernwoorden bij de producten uit de collecties van Timberland zijn nog steeds vakmanschap en authenticiteit, samen met betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Passie voor het buitenleven

Timberland biedt inmiddels collecties aan voor heren, dames en kinderen. Daarbij wordt elke product gemaakt vanuit een passie voor het buitenleven. Dat levert producten op waar u op kunt vertrouwen en die het buitenleven zo aangenaam mogelijk maken. Denk aan stevige boots, comfortabele sandalen, handige rugzakken of fijne hikingschoenen. Bij de productie besteedt het bedrijf veel aandacht aan milieuaspecten en aan een ethische handelswijze. Zo heeft het bedrijf doelstellingen op het gebied van recycling en worden bijvoorbeeld plastic flessen hergebruikt in de schoenen. Ook worden de producten gemaakt op veilige werkplekken waar de werknemers een eerlijk loon krijgen.

Contact

Als u vragen of klachten heeft over producten van Timberland of over uw aankoop, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Dat kan door te bellen met telefoonnummer 0800 3232010. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 19:00 uur. U kunt ook het contactformulier op de website invullen of uw vraag via Facebook stellen. Timberland is verder actief op diverse sociale media.

Instagram: https://www.instagram.com/timberland_eu/
YouTube: https://www.youtube.com/c/timberland

Openingstijden Timberland klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Timberland

Telefoonnummer Timberland klantenservice

Telefoonnummer
0800 3232010
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Timberland klantenservice

Mindspace Berlin-Mitte, Friedrichstraße 68
10117 Berljin, Duitsland

E-mailadres Timberland klantenservice

E-mailadres
onbekend

Timberland opzeggen

Timberland direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/timberland.

Timberland ervaringen

6 ervaringen.

6 gedachten over “Timberland”

  1. Goede producten, goede webshop en snelle levering. Helemaal super dus!!

  2. Mooie nieuwe collectie. Er worden weinig kwaliteitsschoenen gemaakt, maar Timberland is de absolute uitzondering! Ik ben fan!

  3. Heerlijk, draag ze al sinds ik klein ben en ben nooit van Timberland afgestapt. Geweldige schoenen!

  4. Het zijn prijzige schoenen, maar je wil daarna geen ander merk meer. Het zijn echt kwalitatieve schoenen en ze lopen heerlijk.

  5. Ik heb de gele timberlands, super leuke en stevige schoenen vioor in het najaar. Zijn wel prijzige schoenen maar de kwaliteit is gewoon erg goed

  6. Zeker goede schoenen, draag ze al vanaf ik klein ben, stevig en gaan lang mee.

Plaats een reactie