Zanussi

Over Zanussi

In 1916 begon de jonge, ondernemende Antonio Zanussi in het noordoosten van Italië met het maken van ovens. Al snel ontwikkelde hij een hele reeks innovatieve producten. In de jaren ’50 groeide het bedrijf onder leiding van Antonio’s zoon uit tot 300 werknemers en stonden hun innovatieve gasovens in heel Europa bekend om hun compactheid, prestaties en gebruiksgemak. In de jaren ’80 werd Zanussi onderdeel van Electrolux AB Stockholm, waardoor het apparaten van Italiaans design en kwaliteit kon blijven maken. U kunt er dus op vertrouwen dat Zanussi uw dagelijkse klusjes zo eenvoudig mogelijk maakt zodat u snel weer van het leven kunt genieten. Daarnaast kunt u er dus ook op vertrouwen dat de Zanussi klantenservice u helpt.

Veelgestelde vragen

Voor vragen over het bedrijf omtrent de werking van de drogers, wasautomaten of ovens kunt u terecht op de veelgestelde vragen pagina van de website. Zo kunt u hier vragen vinden over wat u kunt doen als uw droger niet start of de wasautomaat niet frunctioneert en u niets op het display kunt zijn. Ook vragen over drogers die niet reageren op de knoppen of drogers met kortsluiting komen hier aan bod. Tenslotte vindt u in de top vijf nog vragen over de condens die eventueel tussen het glas in de deur van uw oven zit en wat u hieraan kunt doen. Kunt u uw antwoorden hier niet vinden, dan kunt u contact opnemen met de Zanussi klantenservice.

Social Media

Indien u bij de veelgestelde vragen uw antwoord niet kon vinden, kunt u ook via social media contact opnemen met de Zanussi klantenservice. Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de medewerkers stellen op de Zanussi Facebook. Deze manier van de Saturn klantenservice is niet alleen op Facebook te gebruiken, maar ook op Twitter: u kunt Zanussi bereiken via @Zanussi_NL. Als de medewerkers van de Zanussi klantenservice zo druk zijn dat ze ook hier geen antwoord op uw vragen kunnen geven, kunt u het ook via de telefoon of op LinkedIN of YouTube proberen.

Telefonisch contact

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de Zanussi klantenservice. Hiervoor belt u tijdens kantooruren naar het nummer 0712 468 468 voor al uw vragen.

Overige opties

Verder is het ook nog mogelijk om contact op te nemen met de Zabyssu klantenservice via email. Dit doet u door een mailtje te sturen via het contactformulier. Ook kunt u een brief sturen naar het postadres van Zanussi voor klachten of tips. Dit doet u door een brief te sturen naar Zanussi Electrolux Home Products (Nederland) BV, Vennootsweg 1, 2404 CG, Alphen aan den Rijn.

Openingstijden Zanussi klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
10:00 -17:00
Dinsdag
10:00 -17:00
Woensdag
10:00 -17:00
Donderdag
10:00 -17:00
Vrijdag
10:00 -17:00
Zaterdag
09:30 -16:00
Zondag
gesloten
Zanussi

Telefoonnummer Zanussi klantenservice

Telefoonnummer
0172 - 468 468
Belkosten
lokaal tarief

Adres Zanussi klantenservice

Vennootsweg 1
Alphen aan den Rijn

E-mailadres Zanussi klantenservice

Zanussi opzeggen

Zanussi direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/zanussi.

Zanussi ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie