Zara

 klantenservice

De Zara klantenservice bereiken met de gegevens via KlantenserviceSpot.nl

Heeft u vragen voor de Zara klantenservice? Zijn er klachten die afgehandeld dienen te worden? De contactgegevens van de klantenservice van Zara Nederland kunt u hier terugvinden. Bij KlantenserivceSpot.nl vindt u niet alleen alle contactgegevens van de Zara klantenservice, maar ook van de Bol.com klantenservice, Vodafone klantenservice of ABN Amro klantenservice. Alles staat overzichtelijk bij elkaar en u kunt voorkomen dat uw vragen lang niet beantwoord blijven. Maar hoe kunt u de klantenservice dan bereiken? Lees snel verder voor alle informatie.

De klant op nummer één bij de Zara klantenservice

Het modemerk Zara is een van de grootste bedrijven binnen de modewereld. Het is onderdeel van Iditex, een van de grootste distributiegroepen ter wereld. Er zijn veel winkels waar u uw kleding en accessoires kunt kopen. Het modemerk streeft er daarbij naar om klanten op nummer één te zetten. De wensen van de klant staan niet alleen centraal bij het contact met Zara, maar ook bij het design, de productie en distributie van het merk. Uw feedback kan daarom helpen om uw ervaring met de winkel alleen maar te verbeteren. Iedere opmerking en klacht kunt u via de klantenservice communiceren.

Contact met Zara via de winkel

De eerste winkel van Zara is al in 1975 geopend in Spanje. Tegenwoordig zijn er meer dan 2000 winkels in 88 landen beschikbaar. In iedere winkel kunt u een medewerker spreken en uw vragen stellen. Zo loopt u naar buiten met de kledingstukken en accessoires die het beste bij u passen. Mocht u na het doen van een aankoop alsnog een opmerking, klacht of vraag door willen geven, kunt u terecht bij de Zara klantenservice. Deze is op een groot aantal manieren te bereiken. Vanaf iedere plek kunt u met Zara contact opnemen. Het hoeft niet te blijven liggen en u zorgt voor meer duidelijkheid.

Zara bellen voor snellere gesprekken

Een van de mogelijkheden om de Zara klantenservice te bereiken, is door telefonisch contact op te nemen. Zara bellen is de snelste optie, omdat u hiermee direct een medewerker te spreken krijgt. Het telefoonnummer van Zara vindt u terug op de website. U belt naar 0800-0201658 en geeft aan waar u voor belt. Zo kunt u het Zara telefoonnummer gebruiken voor vragen over de bestelstatus, het retourneren van producten of over technische zaken. Vragen en opmerkingen over de organisatie of diensten, zoals vragen over werkgelegenheid, bedrijfsinformatie of cadeaubonnen, van het modemerk zijn ook via dit telefoonnummer door te geven. Het Zara nummer hiervoor is 31-20-5305660.

Het contactformulier voor de Zara klantenservice

Indien uw vragen minder haast hebben of u opmerkingen of een klacht liever schriftelijk doorgeeft, zijn er een aantal andere mogelijkheden bij de Zara klantenservice. Via de website kunt u namelijk ook de Zara Home klantenservice of een van de andere takken van de dienstverlening bereiken via het contactformulier. U vult hiervoor een aantal gegevens in en stelt uw vraag in het daarvoor aangewezen vlak. Houd er rekening mee dat de reactie dan enkele werkdagen op zich laat wachten. U ontvangt het antwoord binnen een korte tijd in de mail. Via deze e-mail kunt u eventueel vervolgvragen stellen, zodat u voldoende duidelijkheid heeft. Het contactformulier wijst zich vanzelf.

Snel contact met Zara via sociale media

Het Zara contact kunt u ook leggen door de sociale mediakanalen te raadplegen. Het modemerk is op een groot aantal kanalen beschikbaar, waaronder Facebook en Twitter. U kunt een privébericht sturen, waarin u gedetailleerd alles aangeeft. Een medewerker van de klantenservice neemt zo snel mogelijk contact met u op. Over het algemeen heeft u binnen een uur al een eerste antwoord. Zijn het vragen over een bestelling? Zorg dan dat u de gegevens van deze bestelling bij de hand heeft, zodat het contact met Zara soepel verloopt. De klantenservice van Zara Nederland kan op deze manier ook sneller met een oplossing komen.

Uw feedback helpt Zara

Het Zara contact is een goede mogelijkheid om niet meer met vragen of onduidelijkheden te zitten. U kunt uw hart luchten over een verkeerde ervaring en Zara kan met de feedback hun producten en dienstverlening verbeteren. U kunt dit vergelijken met de KPN klantenservice of Ziggo klantenservice. Heeft u hier de gegevens van nodig? Dan vindt u deze ook terug op de website. U hoeft niet lang meer te zoeken om alle contactgegevens van bedrijven voor ogen te hebben.

Contact met Zara

Openingstijden Zara klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Zara klantenservice

Contact met ZaraNummer
Algemeen0800 - 020 16 58

Overige contactmogelijkheden Zara klantenservice

Zara opzeggen

Zara direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/zara.

Zara ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Zara? Laat ons je ervaring met Zara weten!
Beoordeel Zara

Adres Zara klantenservice

Nieuwezijds Voorburgwal 305
Amsterdam
Rapportcijfer Zara klantenservice: 4

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Zara klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Zara klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Zara Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Zara klantenservice?

1 reviews over “Zara”

  1. Rapportcijfer: 4

    Goedemorgen,

    Een vraag waarom kan je bij jullie geen kadobon kopen van € 15,—?