Zara

Binnen de modewereld is modemerk Zara een van de grootste bedrijven. Het merk is onderdeel van een van de grootste distributiegroepen ter wereld, Inditex. Door middel van een breed netwerk van eigen winkels wordt de klant voorop gezet in het zakenplan van Zara. Dit betekent dat het design, de productie, de distributie en de verkoop in het teken staan van de wensen van de klant. Bij het ontwerpen wordt dan ook vaak feedback gevraagd aan de klanten, zodat de kleding in het assortiment van de winkels echt goed bij de klanten past. Deze feedback inspireert het creatieve team van Zara dat uit meer dan 200 professionals bestaat. Het doel van Zara is om de benodigdheden van de klanten te voorzien, maar tegelijkertijd ook de trends, ideeën en smaken duidelijk te maken. Op deze manier wil het merk mode zo breed mogelijk maken, voor alle mensen, culturen en leeftijden. De eerste winkel van Zara werd al in 1975 geopend in Spanje. Tegenwoordig heeft het merk al meer dan 2000 winkels in 88 landen. Voor meer informatie over Zara kunt u de kantenservice bellen.

Veilige kleding

In 2011 werd Zara negatief in het daglicht gezet door Greenpeace, omdat er schadelijke stoffen in hun kleding zouden zitten. Van alle merken die Greenpeace had onderzocht, bleek Zara de grootste boosdoener te zijn. Als gevolg hierop kwamen er veel protestacties over de hele wereld die uiteindelijk na 9 dagen al het modemerk hebben gedwongen om toe te geven. Zara heeft hierna een plan opgesteld om alle schadelijke stoffen uit de productie te halen. Voor 2020 zou het merk dit voor elkaar moeten hebben gekregen. Een paar van de meest schadelijke stoffen, zoals PFC’s, worden al voor 2015 verbannen. Eind 2013 zijn al 100 leveranciers van Zara gedwongen om de schadelijke lozing van chemicaliën publiek te maken. Hiermee voegde het merk zich bij verschillende andere grote modemerken, die allemaal hetzelfde hadden beloofd. De klantenservice van Zara kan u hier meer informatie over geven.

Klantenservice

Ook de Zara klantenservice is op de klant gericht. Wanneer u bijvoorbeeld een vraag of opmerking heeft over de online verkoopservice kunt u bellen naar het telefoonnummer 0800 020 16 58. Daar kunt u bijvoorbeeld vragen stellen over de bestelstatus, het retourneren of over technische zaken. Ook kunt u bellen met een nummer van de klantenservice van Zara als u een vraag of opmerking heeft over de organisatie of diensten van het bedrijf. Daar kunt u bijvoorbeeld terecht met vragen over werkgelegenheid, bedrijfsinformatie of cadeaubonnen. Het telefoonnummer hiervoor is 31-20-5305660. In plaats van bellen naar deze nummers kunt u ook een contactformulier invullen op de website van Zara. Hier kunt u precies invullen wat uw vraag of opmerking is en dan krijgt u zo snel mogelijk reactie via de e-mail. Op deze manier probeert de klantenservice van Zara u zo goed mogelijk te helpen.

Openingstijden Zara klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
08:30 -19:30
Dinsdag
08:30 -19:30
Woensdag
08:30 -19:30
Donderdag
08:30 -19:30
Vrijdag
08:30 -19:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Zara

Telefoonnummer Zara klantenservice

Telefoonnummer
0800 - 020 16 58
Belkosten
gratis

Adres Zara klantenservice

Nieuwezijds Voorburgwal 305
Amsterdam

E-mailadres Zara klantenservice

E-mailadres
onbekend

Zara opzeggen

Zara direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/zara.

Zara ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie