Qbuzz Friesland

 klantenservice

Qbuzz Friesland

Qbuzz Friesland is een Nederlandse vervoermaatschappij en is opgericht in april 2008 door Rob Holten en Leon Struijk. Eerder dat jaar waren zij uit de raad van bestuur van Connexxion gestapt. De Nederlandse Spoorwegen kreeg een belang van 49% in Qbuzz. Qbuzz Friesland heeft verschillende buslijnen in de gemeenten Friesland waaronder Heerenveen, Opsterland en Achterkarspelen.

Kaartje in de bus

Een papieren kaartje kopen kan in veel bussen niet meer maar bij Qbuzz Friesland wel. Er zijn verschillende kaartjes waaruit gekozen kan worden. Het Qkaartje is voornamelijk bedoeld voor personen die niet vaak met de bus reizen. Het Qkaartje werkt als volgt, de afstand die wordt afgelegd bepaalt de prijs van het kaartje. Naast het Qkaartje is er ook een Dagkaart verkrijgbaar bij Qbuzz Friesland. Met de Dagkaart kan er onbeperkt worden gereisd in Zuidoost Friesland, Groningen en Drenthe.

Gratis mee

Kinderen tot en met 3 jaar kunnen bij Qbuzz Friesland gratis met het openbaar vervoer mee reizen. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar is dat ook mogelijk. Kinderen mogen alleen gratis met een volwassene mee reizen, die een geldig vervoer bewijs heeft. Onder een geldig vervoer bewijs valt bijvoorbeeld een OV-chipkaart of een Qkaartje.

Contact

Qbuzz Friesland is telefonisch bereikbaar op het nummer 0900-728 99 65 (€ 0,02 pm). De klantenservice van Qbuzz Friesland is geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Buiten de openingstijden om is het mogelijk om een bericht achter te laten op het antwoordapparaat. Qbuzz Friesland belt de volgende dag terug (met uitzondering van zaterdag en zondag). Naast telefonische vragen is het ook mogelijk om schriftelijke vragen te stellen aan Qbuzz Friesland. Dit kan per brief naar het postadres: Qbuzz Zuidoost Friesland T.a.v. klantenservice Kelvinlaan 11A 9207 JB Drachten. Indien er ontevredenheid bestaat over de wijze van afhandeling van een klacht, kan er een klacht worden ingediend bij het OV Loket. Bij het OV loket worden klachten en opmerkingen over Qbuzz Friesland door de ombudsman behandeld. Het OV loket is bereikbaar op het nummer 033-4220455 (lokaal tarief) op werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur. Dit kan ook per brief naar het postadres OV loket, Postbus 2132, 3800 CC Amersfoort. Voor reisadvies kan er gebeld worden naar 9292 OV reizigersinformatie op het nummer 0900-9292 (€ 0,70 p.m.). Op de website van Qbuzz Friesland worden veel gestelde vragen beantwoord. Voor andere vragen over reizen of Qbuzz Friesland, kan er gemaild worden naar info@qbuzz.nl. Indien het gaat om verloren voorwerpen dan is erop de website van Qbuzz Friesland een speciaal formulier waarin dat kenbaar gemaakt kan worden.

Contact met Qbuzz Friesland

Openingstijden Qbuzz Friesland klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Qbuzz Friesland klantenservice

Contact met Qbuzz FrieslandNummer
Algemeen0900 - 728 99 65

Overige contactmogelijkheden Qbuzz Friesland klantenservice

Qbuzz Friesland opzeggen

Qbuzz Friesland direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/qbuzz friesland.

Qbuzz Friesland ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Qbuzz Friesland? Laat ons je ervaring met Qbuzz Friesland weten!
Beoordeel Qbuzz Friesland

Adres Qbuzz Friesland klantenservice

Kelvinlaan 11A
Drachten

Laat ons je ervaring met de Qbuzz Friesland klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Qbuzz Friesland klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Qbuzz Friesland Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Qbuzz Friesland klantenservice?