Syntus

 klantenservice

Over Syntus

Syntus BV is een Nederlandse vervoersmaatschappij met haar hoofdvestiging in Deventer. Syntus verzorgt openbaar vervoer op de Veluwe in Gelderland , in Midden-Overijssel en in Twente. Klanten zijn hun gasten, die zij graag op een ontspannen en veilige manier met hun bussen en treinen naar hun bestemming brengen. Dat vinden zij logisch. Het is hun ambitie om dit (on)gewoon goed te doen. Met het bieden van een veilige reis, up-to-date reisinformatie en een chauffeur die optreedt als perfecte gastheer of gastvrouw. Zodat hun gasten na afloop echt het gevoel hebben ‘een goede reis te hebben gehad’.  De benaming ‘Syntus’ komt van synergie (SYNergie tussen Trein en bUS), waarmee in dit geval het samenhangende netwerk van bus- en spoorlijnen volgens visgraatmodel wordt bedoeld. Hierbij is de trein de ruggengraat en zorgt de bus voor de aan- en afvoer van treinreizigers. In de LINT 41/H, de lichtgewicht-dieseltreinstellen van Syntus, worden de haltes en de aansluitende buslijnen automatisch omgeroepen. Bij een eventuele vertraging wordt er op elkaar gewacht. Syntus heeft de meeste buslijnen die parallel lopen met de spoorlijn opgeheven. Syntus is een 100% dochteronderneming van de wereldwijde mobiliteitsonderneming Keolis.

Syntus Klantenservice

De klantenservice van Syntus kunt u telefonisch bereiken, maar ook via de website. Zo kunt u op verschillende manieren eenvoudig antwoord krijgen op uw vragen. Heeft u een vraag voor de klantenservice? Bekijk dan eerst het antwoord bij de veelgestelde vragen. Zo vindt u hier informatie over geld terug, klachten, verloren voorwerpen, schade etc. Vindt u hier niet het antwoord op  uw vraag, neem dan telefonisch contact met de klantenservice van Syntus op via het telefoonnummer 088-0331360 (lokaal tarief). Zij helpen u graag en zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week via dit nummer bereikbaar. U kunt uw vraag ook per e-mail stellen via het contactformulier. De medewerkers van de klantenservice staan voor u klaar voor al uw vragen over de dienstregeling, bustijden, kaarten en abonnementen. U kunt uw vragen ook snel en gemakkelijk stellen via de  (anonieme) contactformulieren. Indien uw schade heeft opgelopen door – of met een van de treinen van Syntus, dan kunt u dit  rechtstreeks melden aan deafdeling Schadebeheer via het emailadres: schade@syntus.nl.

Overige opties

Mijn Syntus biedt u het gemak om eenvoudig en snel een klacht, restitutieverzoek, opmerking, suggestie of vraag in te dienen bij de klantenservice van Syntus. Schrijft u liever een brief, dan kunt u hen schriftelijk bereiken op  het antwoordnummer 429, 7400 VB Deventer of via het zelfde adres  op basis van een serviceformulier. Fysiek kunt u de klantenservice vinden aan het loket Apeldoorn en het informatiepunt Enschede. De bussen van Syntus op de Veluwe en de trein in Twente zijn uitgerust met gratis WIFI. Tijdens het reizen kunt u gratis uw e-mail checken, een berichtje versturen via social media of nog net even die afspraak inplannen. Reistijd is dus geen verloren tijd meer! Met deze extra klantenserviceservice wil Syntus uw reis nog comfortabeler en makkelijker laten verlopen. De stations aan de spoorlijn Zutphen-Hengelo-Oldenzaal zijn via onderstaande Twitteradressen te bezoeken. Via deze accounts ontvangt u automatische berichten over de vertragingen per station: @Syntus_Zutphen, @Syntus_Lochem, @Syntus_Goor, @Syntus_Delden, @Syntus_Gezhpark, @Syntus_Hengelo, @Syntus_H_Oost en tenslotte @Syntus_Oldenzaa.

Contact met Syntus

Openingstijden Syntus klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
00:00 -24:00
Dinsdag
00:00 -24:00
Woensdag
00:00 -24:00
Donderdag
00:00 -24:00
Vrijdag
00:00 -24:00
Zaterdag
00:00 -24:00
Zondag
00:00 -24:00

Telefoonnummers Syntus klantenservice

Contact met SyntusNummer
Algemeen088 - 033 13 60

Overige contactmogelijkheden Syntus klantenservice

Syntus opzeggen

Syntus direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/syntus.

Syntus ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Syntus? Laat ons je ervaring met Syntus weten!
Beoordeel Syntus

Adres Syntus klantenservice

Visbystraat 5
Deventer

Laat ons je ervaring met de Syntus klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Syntus klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Syntus Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Syntus klantenservice?