Arriva

 klantenservice

Over Arriva

Arriva Nederland is het grootste openbaar vervoer bedrijf in Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Noord-Brabant, de Vechtdalllijnen, de Waddeneilanden en Zuid-Holland. Daarmee is Arriva een van de grootste bedrijven in het openbaar vervoer van Nederland. Het bedrijf zet zowel bussen als treinen in in het stads- en streekvervoer sinds 1998. Het gevolg daarvan is dat zij veel klanten hebben die Arriva erg op prijs stelt en zo goed mogelijk wil ondersteunen bij hun reis. Reizen met het openbaar vervoer kan frustrerend zijn en tot veel vragen leiden.

Arriva klantenservice

De antwoorden op uw vragen kunt u vinden op de Arriva website, maar als u uw vraag niet kunt vinden, is er altijd de mogelijkheid om te bellen naar de Arriva klantenservice. U kunt de Arriva klantenservice bereiken via het nummer 0900 – 202 20 22. Dit telefoonnummer heeft een een tarief van 10 eurocent per minuut. De Arriva klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 06:00 uur tot 23:00 uur. In de weekenden en feestdagen is dit nummer tussen 07:00 uur en 23:00 uur te bereiken.

Arriva stores

In het geval dat uw trein niet gaat of u zich afvraagt hoe het nou zit met de OV-chipkaart en eventuele kortingen, kunt u contact met de Arriva klantenservice opnemen of eens een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen. In het geval van vragen die betrekking hebben tot uw reisinformatie, het aanschaffen van een vervoerbewijs of als u meer wilt weten over het reizen met Arriva, kunt u ook nog eens langsgaan bij de Arriva Stores. De medewerkers helpen u graag met uw vragen en kunnen u gratis folders en brochures aanbieden. Deze stores bevinden zich in Alpen aan den Rijn, Den Bosch, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Groningen, Leeuwarden, Leiden, Veghel en Heerenveen. Voor het adres van de vestigingen kunt u terecht op de Arriva website.

Veelgestelde vragen

Op de pagina van de Veelgestelde Vragen vindt u vragen over het openbaar vervoer, zoals de vraag “Waar blijft mijn trein?” of “Hoe laat vertrekt mijn trein?”.  Als u iets gevonden of verloren hebt, is het ook mogelijk om de Arriva Klantenservice te bellen. Ze helpen u ook graag over vragen van geld terug vragen in geval van vertraging of een compensatie. Heeft u vragen over internet in de trein of ons boetebeleid? De Arriva klantenservice staat u graag te woord

Overige opties

Ook in het geval van een klacht, opmerking of een restitutieverzoek kunt u gebruik maken van de Arriva Klantenservice. Eventueel kunt u een vraag stellen via het contact formulier. Doet u dit liever niet, dan kunt u gebruik maken van het postadres van de Arriva Klantenservice: Afdeling Klantenservice, Postbus 626, 8440 AP Heerenveen. Zij nemen alle reacties in behandeling en indien nodig, doen zij voor u navraag bij de afdeling of vestiging waar u vragen over heeft. Tenslotte kunt u Arriva ook via Twitter of Facebook bereiken op @Arriva_NL.

Contact met Arriva

Openingstijden Arriva klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
06:00 -23:00
Dinsdag
06:00 -23:00
Woensdag
06:00 -23:00
Donderdag
06:00 -23:00
Vrijdag
06:00 -23:00
Zaterdag
07:00 -23:00
Zondag
07:00 -23:00

Telefoonnummers Arriva klantenservice

Contact met ArrivaNummer
Algemeen0900 - 202 20 22

Overige contactmogelijkheden Arriva klantenservice

Arriva opzeggen

Arriva direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/arriva.

Arriva ervaringen

2 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Arriva? Laat ons je ervaring met Arriva weten!
Beoordeel Arriva

Adres Arriva klantenservice

Trambaan 3
Heerenveen
Rapportcijfer Arriva klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 2 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Arriva klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Arriva klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Arriva Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Arriva klantenservice?

2 reviews over “Arriva”

 1. Rapportcijfer: 8

  Goedemorgen,

  Is er een acceptabele reden waarom er op het station van Apeldoorn geen volledige dienstregeling afgedrukt is op de billboards? Wij hebben het nummer van het perron niet kunnen lezen/ vinden!

 2. Rapportcijfer: 8

  Wat een slechte vervoerder die zijn klanten die gebruik maken van lijn 73 Roermond naar weert via Thorn vandaag compleet in de kou laat staan zeker 2 en waarschijnlijk 3 bussen tussen 15 uur en 16:30 achter elkaar uit laat vallen . Zonder reden en zonder excuus
  Dit verdient zeker geen schoonheidsprijs en zeker geen loonsverhoging