Qbuzz Groningen/ Drenthe

 klantenservice

Over Qbuzz Groningen/Drenthe

Qbuzz Groningen/Drenthe is de vervoersorganisatie in de gehele provincie Drenthe en Groningen. Qbuzz Groningen/Drenthe is gestart in december 2009. Zij doen dit met 1.200 medewerkers, 350 bussen en vanuit 13 vestigingen. Qbuzz Groningen/Drenthe maakt het meeste gebruik van stad- en streekbussen. Streekbussen rijden tussen de dorpen en steden in Groningen en Drenthe. Deze bussen rijden op werkdagen een of twee keer per uur. De stadsbus van Qbuzz Groningen/Drenthe rijdt voornamelijk in de stad en stopt bij veel haltes, waaronder het treinstation, winkelcentra, ziekenhuizen en woon- en werkgebieden.

Reizen in een groep bij Qbuzz Groningen/Drenthe

Qbuzz Groningen/Drenthe maakt het mogelijk om in een grote groep te reizen. Dit dient twee weken van tevoren gemeld te worden via klantenservice_gd@gbuzz.nl. In de e-mail dienen de volgende gegevens vermeld te worden: de reisdatum, het tijdstip van vertrek, de in- en uitstaphalte, de samenstelling van de groep en de contactgegevens. Na het verzenden van de email, zal de klantenservice van Qbuzz Groningen/Drenthe binnen drie dagen contact met u op nemen om uw aanvraag in orde te maken.

Contact

Qbuzz Groningen/Drenthe is bereikbaar op het nummer 0900-7289965. Zij zijn geopend op werkdagen van 7.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. De klantenservice is op zondag gesloten. Op feestdagen zijn er andere openingstijden. Op Eerste, Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag is de klantenservice gesloten. Op Oudejaarsdag is de klantenservice van Qbuzz Groningen/Drenthe geopend van 7.00 uur tot 20.00 uur.
Naast het opnemen van telefonisch contact is het ook mogelijk om schriftelijke vragen te stellen. Het postadres van Qbuzz Groningen/Drenthe is: Qbuzz Groningen Drenthe o.v.v. klantenservice Antwoordnummer 105, 9700 VC Groningen. Indien er ontevredenheid is ontstaan over de wijze waarop Qbuzz Groningen/Drenthe een klacht heeft afgehandeld, dan kan er een klacht worden ingediend bij het OV-bureau Groningen Drenthe. De klacht kan opgestuurd worden naar: OV-bureau Groningen Drenthe Postbus 189 9400 AD ASSEN. Qbuzz Groningen/Drenthe heeft verschillende servicepunten waar men terecht kan voor o.a. reisinformatie, aanvraagpakketten voor de persoonlijke OV-chipkaart, verkoop anonieme OV-chipkaarten, verkoop abonnementen en het opladen van het saldo. De servicepunten zijn gevestigd in Assen, Emmen, Veendam en Groningen. Het adres van het servicepunt in Assen is het Stationsplein 3, 9401 LB. Dit servicepunt is geopend op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur. Het servicepunt Emmen bevindt zich op het Stationsplein 1, 7811 GW en is geopend op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur. In Veendam bevindt het servicepunt zich op Spoorweg 1 (Jonkerloods), 9641 KH. Dit servicepunt is geopend op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur. In Groningen zit het Qbuzz servicepunt op het busstation en is het geopend van maandag t/m zaterdag van 7.00 tot 19.00 uur.

Contact met Qbuzz Groningen/ Drenthe

Openingstijden Qbuzz Groningen/ Drenthe klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
07:00 -21:00
Dinsdag
07:00 -21:00
Woensdag
07:00 -21:00
Donderdag
07:00 -21:00
Vrijdag
07:00 -21:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Qbuzz Groningen/ Drenthe klantenservice

Contact met Qbuzz Groningen/ DrentheNummer
Algemeen0900 -728 99 65

Overige contactmogelijkheden Qbuzz Groningen/ Drenthe klantenservice

Qbuzz Groningen/ Drenthe opzeggen

Qbuzz Groningen/ Drenthe direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/qbuzz groningen/ drenthe.

Qbuzz Groningen/ Drenthe ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Qbuzz Groningen/ Drenthe? Laat ons je ervaring met Qbuzz Groningen/ Drenthe weten!
Beoordeel Qbuzz Groningen/ Drenthe

Adres Qbuzz Groningen/ Drenthe klantenservice

Stationsplein 3
Assen
Rapportcijfer Qbuzz Groningen/ Drenthe klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Qbuzz Groningen/ Drenthe klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Qbuzz Groningen/ Drenthe klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Qbuzz Groningen/ Drenthe Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Qbuzz Groningen/ Drenthe klantenservice?

1 reviews over “Qbuzz Groningen/ Drenthe”

 1. Rapportcijfer: 8

  hallo,ik ben met de qbuzz van groningen naar musselkanaal gereisd.de heen rit ging prima.de terug reis
  duurde wat langer.de overstap in stadskanaal duurde lang,er kwam maar geen bus.ik stond er ongeveer om 9 uur,en was om 11 uur in groningen.nu mijn vraag is er een dienst uitgehaald.toch nog even iets positiefs ,het was een poos geleden ,dat ik met de bus ging,maar ik vond het er allemaal prima uitzien.
  hopend gaat het de volgende reis iets beter
  vr groet m.damkat groningen