FNV Bondgenoten

De FNV zet zich in voor de belangen van mensen op het gebied van werk en inkomen. Iedereen die werkt, werk zoekt, gewerkt heeft of een uitkering heeft kan lid worden, of je nou scholier of gepensioneerd bent. FNV Bondgenoten is actief in verschillende sectoren om arbeidsvoorwaarden te verbeteren bijvoorbeeld. Ze onderhandelen in meer dan 1000 cao’s over de arbeidsvoorwaarden en hebben al meer dan een miljoen leden. Hiermee is de FNV de grootse vakbond van Nederland. De vakbond houdt zich bezig met verschillende thema’s. Arbeidsvoorwaarden zijn daar een voorbeeld van bijvoorbeeld. Daaronder vallen zaken als de cao, arbeidstijden, pensioenen en de ondernemingsraad. Ook werk en privé is een thema waar ze zich mee bezig houden. Hier hebben ze het bijvoorbeeld over zwangerschap en werk, kinderopvang of jongeren. Veilig en Gezond werken is  ook een belangrijk thema voor FNV. Hier letten ze bijvoorbeeld op mensen die moeten werken in de kou of ziekte en re-integratie. Als laatste is ook ontslag een thema waar de vakbond zich mee bezig houdt. Hier gaat het om dingen zoals opnieuw werk zoeken en uitkeringen. Voor meer informatie over wat de FNV doet, kunt u de website of de FNV klantenservice raadplegen.

Doelen

De FNV heeft verschillende doelen om waar te maken. Een van die doelen is het stoppen van werken zonder loon. Mensen die hun baan verliezen en in de bijstand komen, moeten steeds vaker van de gemeente werk gaan doen waar ze niet voor betaald krijgen. Dit werk heeft ook geen uitzicht op een echte baan en brengt mensen dus alleen maar verder in de put. Weigering van dit werk kan er zelfs voor zorgen dat je tijdelijk je bijstandsuitkering verliest. De FNV probeert mensen goede begeleiding te geven voor het zoeken naar nieuw werk en deze maatregel helpt daar niet bij. Ook houdt de FNV zich bezig met het redden van de zorgsector. Door bezuinigingen dreigen tienduizenden banen te verdwijnen, terwijl het werk nodig blijft. Niet alleen werknemers maar ook hulpbehoevenden gaan dus in de problemen komen door deze bezuinigingen van de overheid. Voor meer informatie over de doelen van de FNV kunt u contact opnemen met de klantenservice van FNV.

Klantenservice

Voor vragen over lidmaatschap of voor het doorgeven van wijzigingen kunt u telefonisch of online contact opnemen met de FNV klantenservice. De telefoonnummers hiervoor verschillen per werksector. Ook kunt u bij vakbondscentrales of spreekuurlocaties langsgaan voor vragen of als u denkt dat u hulp nodig hebt. Ook kunt u vragen stellen via social media. Daar zit een web-careteam achter die u kan helpen met alle vragen die u heeft.

Openingstijden FNV Bondgenoten klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
08:00 -17:30
Dinsdag
08:00 -17:30
Woensdag
08:00 -17:30
Donderdag
08:00 -17:30
Vrijdag
08:00 -17:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
FNV Bondgenoten

Telefoonnummer FNV Bondgenoten klantenservice

Telefoonnummer
0900 - 96 90
Belkosten
€ 0,03 cent per minuut, met een starttarief van €0,09 plus de gebruikelijke belkosten.

Adres FNV Bondgenoten klantenservice

Varrolaan 100
Utrecht

E-mailadres FNV Bondgenoten klantenservice

E-mailadres
onbekend

FNV Bondgenoten opzeggen

FNV Bondgenoten direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/fnv bondgenoten.

FNV Bondgenoten ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie