FNV Bondgenoten

 klantenservice

De FNV zet zich in voor de belangen van mensen op het gebied van werk en inkomen. Iedereen die werkt, werk zoekt, gewerkt heeft of een uitkering heeft kan lid worden, of je nou scholier of gepensioneerd bent. FNV Bondgenoten is actief in verschillende sectoren om arbeidsvoorwaarden te verbeteren bijvoorbeeld. Ze onderhandelen in meer dan 1000 cao’s over de arbeidsvoorwaarden en hebben al meer dan een miljoen leden. Hiermee is de FNV de grootse vakbond van Nederland. De vakbond houdt zich bezig met verschillende thema’s. Arbeidsvoorwaarden zijn daar een voorbeeld van bijvoorbeeld. Daaronder vallen zaken als de cao, arbeidstijden, pensioenen en de ondernemingsraad. Ook werk en privé is een thema waar ze zich mee bezig houden. Hier hebben ze het bijvoorbeeld over zwangerschap en werk, kinderopvang of jongeren. Veilig en Gezond werken is  ook een belangrijk thema voor FNV. Hier letten ze bijvoorbeeld op mensen die moeten werken in de kou of ziekte en re-integratie. Als laatste is ook ontslag een thema waar de vakbond zich mee bezig houdt. Hier gaat het om dingen zoals opnieuw werk zoeken en uitkeringen. Voor meer informatie over wat de FNV doet, kunt u de website of de FNV klantenservice raadplegen.

Doelen

De FNV heeft verschillende doelen om waar te maken. Een van die doelen is het stoppen van werken zonder loon. Mensen die hun baan verliezen en in de bijstand komen, moeten steeds vaker van de gemeente werk gaan doen waar ze niet voor betaald krijgen. Dit werk heeft ook geen uitzicht op een echte baan en brengt mensen dus alleen maar verder in de put. Weigering van dit werk kan er zelfs voor zorgen dat je tijdelijk je bijstandsuitkering verliest. De FNV probeert mensen goede begeleiding te geven voor het zoeken naar nieuw werk en deze maatregel helpt daar niet bij. Ook houdt de FNV zich bezig met het redden van de zorgsector. Door bezuinigingen dreigen tienduizenden banen te verdwijnen, terwijl het werk nodig blijft. Niet alleen werknemers maar ook hulpbehoevenden gaan dus in de problemen komen door deze bezuinigingen van de overheid. Voor meer informatie over de doelen van de FNV kunt u contact opnemen met de klantenservice van FNV.

Klantenservice

Voor vragen over lidmaatschap of voor het doorgeven van wijzigingen kunt u telefonisch of online contact opnemen met de FNV klantenservice. De telefoonnummers hiervoor verschillen per werksector. Ook kunt u bij vakbondscentrales of spreekuurlocaties langsgaan voor vragen of als u denkt dat u hulp nodig hebt. Ook kunt u vragen stellen via social media. Daar zit een web-careteam achter die u kan helpen met alle vragen die u heeft.

Contact met FNV Bondgenoten

Openingstijden FNV Bondgenoten klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers FNV Bondgenoten klantenservice

Contact met FNV BondgenotenNummer
Algemeen0900 - 96 90

Overige contactmogelijkheden FNV Bondgenoten klantenservice

FNV Bondgenoten opzeggen

FNV Bondgenoten direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/fnv bondgenoten.

FNV Bondgenoten ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met FNV Bondgenoten? Laat ons je ervaring met FNV Bondgenoten weten!
Beoordeel FNV Bondgenoten

Adres FNV Bondgenoten klantenservice

Varrolaan 100
Utrecht

Laat ons je ervaring met de FNV Bondgenoten klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de FNV Bondgenoten klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel FNV Bondgenoten Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de FNV Bondgenoten klantenservice?