Unicef

 klantenservice

Over Unicef

UNICEF Nederland is een van de 36 Nationale Comités, die in de rijke landen UNICEF Internationaal vertegenwoordigen.  Zij werven fondsen voor hulpprogramma’s die in 155 ontwikkelingslanden worden uitgevoerd en geven voorlichting over het werk van UNICEF. Bovendien houdt het comité in de gaten of de Nederlandse regering zich houdt aan het Verdrag voor de Rechten van het Kind, in zowel haar binnenlands als buitenlands beleid. Als groepen kinderen in Nederland op de een of andere manier in de verdrukking komen, komt UNICEF Nederland op voor hun rechten. Ze zijn bijvoorbeeld medeoprichter van het Kinderrechtencollectief, dat de Nederlandse regering op het gebied van kinderrechten kritisch volgt. UNICEF is actief in 190 landen. In de rijke landen vragen de Nationale Comités om geld en steun, waarmee zij hulpprogramma’s in ontwikkelingslanden kunnen realiseren. Zij verenigen en verbinden en maken geen onderscheid naar ras, geloof, nationaliteit of politieke gezindheid.

Geschiedenis

Op 20 november 1989 hebben de lidstaten van de Verenigde Naties het Verdrag voor de Rechten van het Kind aangenomen. Een verdrag aannemen is echter wat anders dan de afspraken die erin staan ook echt nakomen. Vandaar dat de VN aan UNICEF heeft opgedragen landen erop aan te spreken, als ze het met kinderrechten niet zo nauw nemen. UNICEF werkt samen met overheden, lokale en internationale hulporganisaties en maatschappelijke organisaties om ervoor te zorgen dat de levensomstandigheden van kinderen wereldwijd verbeteren. Zij werken daarbij op alle niveaus, van dorpshuizen tot ministeries. De hulp van UNICEF is bovendien grootschalig: dankzij de uitgebreide samenwerkingsverbanden en het mandaat van de VN zijn ze in staat om in een land miljoenen kinderen te bereiken. Dit alles maakt UNICEF uniek. Net als de UNICEF klantenservice.

Unicef Klantenservice

U kunt helpen door de website van de klantenservice van Unicef te bezoeken. Hier kunt u lid worden, een gift geven, in actie komen, producten kopen, vrijwilliger worden of zelf kaarten maken. De klantenservice van Unicef kunt u telefonisch bereiken, maar ook via de website. Zo kunt u eenvoudig antwoord krijgen op uw vragen. Op de website kunt u via de rubriek veelgestelde vragen het antwoord krijgen dat u zoekt. Als het antwoord niet bij de veelgestelde vragen staat, kunt u contact met hen opnemen via info@unicef.nl of 088-444 96 66. Via het telefoonnummer is de klantenservice van Unicef bereikbaar van maandag t/ vrijdag van 8.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Schriftelijk kunt u de klantenservice van Unicef benaderen via het postadres Postbus 67, 2270 AB Voorburg.

U kunt u via de website ook aanmelden voor de nieuwsbrief en zo op de hoogte blijven van het werk, achtergronden en bijzondere acties van UNICEF. U kunt u hiervoor inschrijven via de knop ‘aanmelden’.

Overige opties

Unicef  is ook via Twitter en Facebook te volgen. Dit kan via @UNICEFnl en https://www.facebook.com/unicefnl. Een filmpje over Unicef kunt u vinden op You Tube: https://www.youtube.com/user/UnicefNederland.

Contact met Unicef

Openingstijden Unicef klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -21:00
Dinsdag
08:30 -21:00
Woensdag
08:30 -21:00
Donderdag
08:30 -21:00
Vrijdag
08:30 -21:00
Zaterdag
10:00 -15:00
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Unicef klantenservice

Contact met UnicefNummer
Algemeen088 - 444 96 66

Overige contactmogelijkheden Unicef klantenservice

Unicef opzeggen

Unicef direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/unicef.

Unicef ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Unicef? Laat ons je ervaring met Unicef weten!
Beoordeel Unicef

Adres Unicef klantenservice

Jacob van den Eyndestraat 73
Voorburg

Laat ons je ervaring met de Unicef klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Unicef klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Unicef Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Unicef klantenservice?