Gemeente Breda

 klantenservice

Over Gemeente Breda

Gemeente Breda is een gemeente in de provincie Noord-Brabant in Nederland. De hoofdplaats van deze gemeente is het gelijknamige Breda, een historische maar ook bruisende stad. Voor West-Brabant heeft deze stad een regio-functie. Oorspronkelijk bestond de Gemeente Breda alleen uit de binnenstad van Breda. Vanaf 1942 werd de gemeente uitgebreid met grondgebieden uit omliggende plaatsen en gemeenten. De gemeente wordt omringt door natuurgebieden, met name ten zuiden van de stad Breda. Zo is het in de Gemeente Breda gelegen Mastbos het oudste cultuurbos van Nederland. Samen met de vele andere bosrijke gebieden vormt dit een grote toeristische trekpleister voor wandelaars en fietsers. Het plaatselijke dagblad van Breda is BN/De Stem, een regionale krant voor West-Brabant en Zeeland.

Inmiddels telt de Gemeente Breda ruim 180.000 inwoners. Om deze inwoners goed van dienst te kunnen zijn heeft de Gemeente Breda een uitmuntende klantenservice. Hier ziet u op welke wijze u contact op kunt nemen met de klantenservice van Gemeente Breda.

Klantenservice Gemeente Breda

De medewerkers van Gemeente Breda staan u graag te woord als u een verzoek wilt indienen of een afspraak wil maken om bijvoorbeeld een nieuwe identiteitskaart of een rijbewijs aan te vragen. Voor snel contact met de Klantenservice van Gemeente Breda kunt u het beste bellen naar 14 -076. Dit is het centrale telefoonnummer van de gemeente. Hier wordt u doorverbonden met het juiste loket. Op dit telefoonnummer is de Klantenservice van Gemeente Breda te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00. Op donderdagen kunt u tussen 08.00 en 20.00 op dit nummer terecht.

In mei, juni en juli is het bij de balies in het stadskantoor extra druk in verband met het aanvragen en afhalen van reisdocumenten. Dit zorgt voor langere wachttijden dan normaal. Maak dus een afspraak bij de Klantenservice van Gemeente Breda om zo spoedig geholpen te kunnen worden. De balies zijn op woensdagen en donderdagen tot acht uur ’s avonds geopend. Ook klachten over (medewerkers van) de gemeente kunt u via dit telefoonnummer melden.

Digitale Loket

Digitaal een persoonlijke afspraak met de Klantenservice van Gemeente Breda maken is alleen mogelijk voor de balies in het Stadskantoor van Breda. Via de website www.breda.nl/digitale-balie kunt u een afspraak maken of uw geplande afspraak wijzigen of annuleren. U kunt hiervoor uw DigiD gebruiken. Het voordeel van DigiD is dat uw naam en adresgegevens vooraf al zijn ingevuld op het afsprakenformulier. Voor meer informatie over DigiD kunt u de website raadplegen. Ook vindt u op de website van de Gemeente Breda een contactformulier. Heeft u op- of aanmerkingen of een vraag, dan kunt u dit formulier invullen op de website van de Gemeente Breda. Zij streven ernaar om u binnen vijf werkdagen antwoord te kunnen geven.  Voor ideeën of suggesties voor de Gemeente Breda kunt u mailen naar houhetsimpel@breda.nl.

Contact met Gemeente Breda

Openingstijden Gemeente Breda klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:00 -17:00
Dinsdag
08:00 -17:00
Woensdag
08:00 -17:00
Donderdag
08:00 -20:00
Vrijdag
08:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Breda klantenservice

Contact met Gemeente BredaNummer
Algemeen14 076

Overige contactmogelijkheden Gemeente Breda klantenservice

Gemeente Breda opzeggen

Gemeente Breda direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente breda.

Gemeente Breda ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Breda? Laat ons je ervaring met Gemeente Breda weten!
Beoordeel Gemeente Breda

Adres Gemeente Breda klantenservice

Claudius Prinsenlaan 10
Breda
Rapportcijfer Gemeente Breda klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Gemeente Breda klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Gemeente Breda klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Breda Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Breda klantenservice?

1 reviews over “Gemeente Breda”

 1. Rapportcijfer: 8

  betreft Gemeente raadsverkiezingen. Vanmorgen probeerden we onze stem uit te brengen in Breda-Zuidoost . In uw lijst van stemlokalen staat ook vermeld : Basisschool Laurentius Vandenlaan 2.
  Dit blijkt onjuist want de genoemde stemlokatie bleek niet aanwezig.
  Ik meen U toch even te moeten attenderen op deze onzorgvuldigheid.
  met groet , J.W. Oomen. ( Ginneken ).