Gemeente Den Haag

 klantenservice

Over de gemeente Den Haag

De gemeente Den Haag is gelegen in het westen van de gemeente Zuid-Holland en telt bijna 516.000 inwoners. Door dit hoge inwonersaantal is de gemeente na Amsterdam en Rotterdam de grootste gemeente van Nederland. Vanouds werd Den Haag al ‘Den Hag(h)’ of ‘Die Haghe’ genoemd, maar dit veranderde in de 17e eeuw naar ’s-Gravenhage, omdat men dit deftiger vond klinken. In de volksmond werd de plaats vooralsnog Den Haag genoemd. Sinds 1990 gebruikt de gemeente consequent de naam Den Haag, voornamelijk doordat de stad steeds internationaler is geworden nadat verscheidene internationale gerechten en instituties zich er hebben gevestigd.

Contact

In het geval dat u een vraag voor of over de gemeente Den Haag heeft, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 070. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot een met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. In het geval dat u vanuit het buitenland belt, kunt u bellen naar telefoonnummer 0031 703533000. In het geval dat u de klantenservice digitaal wenst te contacteren, kunt u dit doen door het contactformulier via de website in te vullen of door uw vraag via de sociale media te stellen. De gemeente Den Haag is actief op zowel Facebook als Twitter. Tevens kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur chatten met de klantenservice, dit kunt u via de website doen. Het is helaas niet mogelijk om per e-mail contact op te nemen met de gemeente Den Haag. Het is wel mogelijk om uw vragen of suggesties schriftelijk aan de gemeente te doen toekomen, dit kunt u doen door uw brief te adresseren aan Postbus 12.600, 2500 DJ Den Haag.
Het is uiteraard ook mogelijk om op één van de acht stadsdeelkantoren die de gemeente Den Haag rijk is langs te komen. De grootste is gevestigd in het stadhuis, welke is gevestigd op Spui 70, 2511 BT Den Haag. U kunt hier voor Publiekszaken op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur terecht, waarvan tussen 11.00 en 17.00 alleen op afspraak. Op donderdag kunt u tussen 12.00 en 20.00 op het stadsdeelkantoor terecht, tevens alleen op afspraak. Andere stadsdeelkantoren zijn locatie Escamp (Leyweg 813), Haagse Hout (Loudonstraat 92), Laak (Slachthuisplein 25), Leidschenveen-Ypenburg (Brigantijnlaan 303), Loosduinen (Kleine Keizer 3), Scheveningen (Scheveningseweg 303) en Segbroek (Fahrenheitstraat 190). Voor de precieze openingstijden kunt u terecht op de website van de gemeente Den Haag.

Contact met Gemeente Den Haag

Openingstijden Gemeente Den Haag klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -17:00
Dinsdag
08:00 -17:00
Woensdag
08:00 -17:00
Donderdag
08:00 -17:00
Vrijdag
08:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Den Haag klantenservice

Contact met Gemeente Den HaagNummer
Algemeen14 070

Overige contactmogelijkheden Gemeente Den Haag klantenservice

Gemeente Den Haag opzeggen

Gemeente Den Haag direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente den haag.

Gemeente Den Haag ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Den Haag? Laat ons je ervaring met Gemeente Den Haag weten!
Beoordeel Gemeente Den Haag

Adres Gemeente Den Haag klantenservice

Spui 70
Den Haag
Rapportcijfer Gemeente Den Haag klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Gemeente Den Haag klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Den Haag klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Den Haag Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Den Haag klantenservice?

1 reviews over “Gemeente Den Haag”

  1. Rapportcijfer: 8

    In de Heelsumstraat op nummer 50 is het licht van de straat lantaarn uit gevallen