Gemeente Deventer

Over de gemeente Deventer

De gemeente Deventer is gelegen aan de rivier de IJssel in de provincie Overijssel en heeft meer dan 98.500 inwoners. De hoofdplaats Deventer wordt gezien als één van de vijf oudste steden van Nederland. In het jaar 877 werd zij voor het eerst genoemd in een oorkonde over zeven hoeven (boerderijen) in ‘Daventre portu’ (de haven Deventer). In 1851 werd Deventer officieel een gemeente.
De stad Deventer is de trotse eigenaar van het oudste stenenhuis (de Proosdij uit 1130), het oudste wandelpark (het Worpplantsoen uit de 17e eeuw) en tevens de oudste wetenschappelijke bibliotheek van Nederland (Athenaeumbibliotheek).

Contact

Mocht u een vraag, suggestie of klacht hebben voor de gemeente Deventer, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 0570. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur. Indien u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar 0031 570693911. In het geval dat u de gemeente via de digitale weg wenst te bereiken, dan kunt u dit doen door het digitale contactformulier op de website van de gemeente in te vullen of door uw vraag via de sociale media te stellen. De gemeente Deurne is actief op zowel Facebook als Twitter. Tevens kunt u de gemeente per post contacteren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 5000, 7400 GC Deventer, onder vermelding van uw naam en adres.
Het stadhuis van de gemeente is gevestigd op Grote Kerkhof 4, 7411 KT Deventer. De gemeente heeft verschillende bezoeklocaties die allemaal gespecialiseerd zijn in verschillende zaken, het doel van uw bezoek bepaalt dan dus ook op welke locatie u terecht kunt. Op locatie Deventer Leeuwenbrug (Leeuwenbrug 85) kunt u terecht voor publiekszaken, burgertaken en gegevensbeheer, de aanvraag van vergunningen, publiekszaken zorg. Op locaties Bathmen (Schoolstraat 13) en Schalkhaar (Lindeboomsweg 1A-3), kunt u tevens terecht voor publiekszaken. Voor aangifte van geboorte, erkenning en naamkeuze kunt u terecht op Geboorteloket in het Deventer Ziekenhuis (Nico Bolkesteinlaan 75). Deze locaties werken over het algemeen alleen op afspraak, deze kunt u gemakkelijk online via de website maken of telefonisch door even te bellen naar de klantenservice op voornoemd nummer. Alleen op locatie Deventer Leeuwenbrug kunt u zonder afspraak terecht. Voor gemeentelijke informatie en een overzicht van alle contactgegevens van instellingen en instanties in de gemeente Deventer kunt u terecht op het Gemeentelijk Informatiecentrum (Brink 70). Voor een overzicht van de precieze openingstijden van alle locaties kunt u het beste de website van de gemeente Deventer raadplegen.

Openingstijden Gemeente Deventer klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Deventer

Telefoonnummer Gemeente Deventer klantenservice

Telefoonnummer
14 0570
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Deventer klantenservice

Grote Kerkhof 4
Deventer

E-mailadres Gemeente Deventer klantenservice

E-mailadres
onbekend

Gemeente Deventer opzeggen

Gemeente Deventer direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente deventer.

Gemeente Deventer ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie