Gemeente Giessenlanden

 klantenservice

h2>Over de gemeente Giessenlanden

De gemeente Giessenlanden is gelegen in het oosten van de provincie Zuid-Holland. De gemeente heeft zo’n 14.500 inwoners en een oppervlakte van 65 vierkante kilometer. Na een fusie van de gemeenten Arkel, Giessenburg, Hoogblokland, Hoornaar, Noordeloos en Schelluinen in 1986 is de gemeente ontstaan. De plaats Hoornaar geldt sindsdien ook als hoofdplaats van de gemeente Giessenlanden.

Contact

Mocht u een vraag, opmerking of klacht voor of over de gemeente Giessenlanden, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 0183 – 583838. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 12.00 uur en tussen 12.30 en 16.30 uur, en op vrijdag tussen 8.30 en 12.00 uur. U kunt ook een terugbelverzoek doen, waarbij de klantenservice u zo snel mogelijk terugbelt. Zo’n verzoek kunt u via de website van de gemeente doen. Tevens is het mogelijk om per fax contact op te nemen met de gemeente Giessenlanden, dit doet u door uw brief te versturen naar faxnummer 0183 – 581480. In het geval dat u de gemeente digitaal wenst te contacteren, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website van de gemeente in te vullen, een e-mailbericht te sturen naar info@giessenlanden.nl of door een berichtje achter te laten op één van de sociale media pagina’s van de gemeente. De klantenservice van de gemeente Giessenlanden is actief op zowel Facebook als Twitter. Tevens kunt u per post contact opnemen met de gemeente, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 1, 4223 ZG Hoornaar. De gemeente streeft ernaar om zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen na ontvangst van uw bericht.
U kunt uiteraard ook altijd in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Giessenlanden, deze is gevestigd op Groeneweg 33, 4223 ME Hoornaar. Het gemeentehuis is geopend op maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 12.00 uur, daarnaast is er een avondopenstelling op maandagavond tussen 18.00 en 20.00 uur en is het gemeentehuis op woensdag tot 15.30 uur geopend. U kunt echter alleen op afspraak in het gemeentehuis terecht (met uitzondering van het ophalen van aangevraagde reisdocumenten en rijbewijzen). Een afspraak kunt u zelf online via de website van de gemeente maken of door even te bellen naar de klantenservice op eerdergenoemd telefoonnummer.

Contact met Gemeente Giessenlanden

Openingstijden Gemeente Giessenlanden klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Giessenlanden klantenservice

Contact met Gemeente GiessenlandenNummer
Algemeen0183 - 58 38 38

Overige contactmogelijkheden Gemeente Giessenlanden klantenservice

Gemeente Giessenlanden opzeggen

Gemeente Giessenlanden direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente giessenlanden.

Gemeente Giessenlanden ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Giessenlanden? Laat ons je ervaring met Gemeente Giessenlanden weten!
Beoordeel Gemeente Giessenlanden

Adres Gemeente Giessenlanden klantenservice

Groeneweg 33
Hoornaar

Laat ons je ervaring met de Gemeente Giessenlanden klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Giessenlanden klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Giessenlanden Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Giessenlanden klantenservice?