Gemeente Groesbeek

 klantenservice

Over de gemeente Groesbeek

De gemeente Groesbeek is gelegen in het zuidoosten van de provincie Gelderland. De gemeente heeft een oppervlakte van ruim 93 vierkante kilometer en heeft een inwonersaantal van meer dan 34.000. De huidige gemeente Groesbeek is een relatief jonge gemeente, zij ontstond in 2015 toen de voormalige gemeenten Groesbeek, Millingen aan de Rijn en Ubbergen gemeentelijk heringedeeld werden. Er werd gekozen voor de naam Groesbeek, omdat dit de grootste van de drie oorspronkelijke gemeenten was.
Verder heeft de gemeente Groesbeek een partnerschap met het Hongaarse Körmend en het Duitse Kranenburg.

Contact

In het geval dat u een vraag, klacht, suggestie of opmerking heeft voor of over de gemeente Groesbeek, kunt u per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente Groesbeek via telefoonnummer 14 024. Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. In het geval dat u vanuit het buitenland belt, kunt u bellen naar telefoonnummer 0031 243013500. Indien u liever digitaal contact wilt opnemen met de gemeente Groesbeek, dan kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar gemeente@groesbeek.nl of door een bericht te sturen via de sociale media. De klantenservice van de gemeente is actief op zowel Facebook als Twitter. Tevens is het uiteraard mogelijk om per post contact op te nemen met de gemeente Groesbeek, hiervoor kunt u uw brief adresseren aan Postbus 20, 6560 AA Groesbeek.
U kunt natuurlijk ook altijd in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Groesbeek, deze is gevestigd op Dorpsplein 1, 6562 AH Groesbeek. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00. Tevens is er een extra avond openstelling op maandagavond tussen 17.00 en 19.00 uur. U kunt echter alleen op afspraak op het gemeentehuis terecht. Een afspraak kunt u gemakkelijk en snel via de website van de gemeente maken of door even te bellen met de klantenservice via eerdergenoemd telefoonnummer.
Voor sommige afspraken kunt u ook terecht op locatie Millingen aan de Rijn, deze is gevestigd in Kulturhus Den Ienloop op Heerbaan 115, 6566 EG Millingen aan de Rijn. Deze locatie is geopend op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9.00 en 12.00 en daarnaast ook op dinsdagavond tussen 17.00 en 19.00 uur. Bij het maken van een afspraak kunt u ervoor kiezen om op deze locatie verder geholpen te worden.

Contact met Gemeente Groesbeek

Openingstijden Gemeente Groesbeek klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Groesbeek klantenservice

Contact met Gemeente GroesbeekNummer
Algemeen14 024

Overige contactmogelijkheden Gemeente Groesbeek klantenservice

Gemeente Groesbeek opzeggen

Gemeente Groesbeek direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente groesbeek.

Gemeente Groesbeek ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Groesbeek? Laat ons je ervaring met Gemeente Groesbeek weten!
Beoordeel Gemeente Groesbeek

Adres Gemeente Groesbeek klantenservice

Dorpsplein 1
Groesbeek

Laat ons je ervaring met de Gemeente Groesbeek klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Groesbeek klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Groesbeek Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Groesbeek klantenservice?