Gemeente Haaren

 klantenservice

Over de gemeente Haaren

De gemeente Haaren is gelegen in het midden van de provincie Brabant. Het inwonersaantal van de gemeente Haaren ligt op ruim 13.500 inwoners en heeft een totale oppervlakte van ongeveer 61 vierkante kilometer.

Gemeente Haaren ontstond toen zij in 1996 werd samengevoegd met de gemeenten Esch en Helvoirt. In 1997 kwam daar ook de plaats Biezenmortel bij. De gemeente kreeg de naam Haaren omdat het gemeentehuis daar kwam te staan.

De omgeving van de gemeente Haaren bestaat voornamelijk uit natuur- en bosgebied, waaronder een deel van het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.

Contact

Mocht u een vraag, klacht of suggestie voor de gemeente Haaren hebben, dan kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 0411 – 627282. De klantenservice is bereikbaar maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur, en op vrijdag tussen 8.30 en 12.00 uur. Voor spoedgevallen buiten de kantooruren kunt u bellen naar telefoonnummer 06 – 53541877. In het geval dat u liever via de digitale weg contact op willen nemen met de gemeente Haaren, dan kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar gemeente@haaren.nl of door een bericht via de sociale media te sturen. De klantenservice is actief op zowel Facebook als Twitter. U kunt ook het online contactformulier invullen, deze vindt u terug op de website van de gemeente Haaren. Daarnaast is het ook mogelijk om de gemeente Haaren schriftelijk te contacteren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 44, 5076 ZG Haaren.

Tevens is het uiteraard mogelijk om in persoon langs te komen op het gemeentehuis, deze is gevestigd op Mgr. Bekkersplein 2, 5076 AV Haaren. Het gemeentehuis is geopend op maandag en donderdag tussen 9.00 en 19.00 uur, op dinsdag en woensdag tussen 9.00 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur. U dient echter wel van te voren een afspraak te maken, deze kunt u gemakkelijk zelf online via de website van de gemeente Haaren maken of door even te bellen naar de klantenservice via eerdergenoemd nummer. Voor het afhalen van een aangevraagde identiteitskaart, paspoort of rijbewijs is het overigens niet nodig om eerst van te voren een afspraak te maken.

Het loket Maatschappelijke Ontwikkeling (voorheen Sociale Zaken) kunt u van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 10.00 uur telefonisch bereiken via telefoonnummer 0411 – 655321. De gemeente Haaren werkt samen met de gemeente Boxtel bij dit loket.

Contact met Gemeente Haaren

Openingstijden Gemeente Haaren klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Haaren klantenservice

Contact met Gemeente HaarenNummer
Algemeen0411 - 62 72 82

Overige contactmogelijkheden Gemeente Haaren klantenservice

Gemeente Haaren opzeggen

Gemeente Haaren direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente haaren.

Gemeente Haaren ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Haaren? Laat ons je ervaring met Gemeente Haaren weten!
Beoordeel Gemeente Haaren

Adres Gemeente Haaren klantenservice

Mgr. Bekkersplein 2, 5076 AV
Haaren

Laat ons je ervaring met de Gemeente Haaren klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Haaren klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Haaren Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Haaren klantenservice?