Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude

 klantenservice

Over de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude

De gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude is gelegen in het zuiden van de provincie Noord-Holland. Het inwonersaantal van de gemeente ligt rond de 5.500 inwoners en heeft een totale oppervlakte van meer dan 20 vierkante kilometer. Hoewel de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude vooral wordt gezien als een plattelandsgemeente, wordt zij alsnog tot onderdeel van de Randstad gerekend. Vanwege de agrarische omgeving trekt de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude met name veel toeristen voor recreatie aan. De huidige samenstelling van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude bestaat al sinds 1863 en bestaat uit de plaatsen Haarlemmerliede, Halfweg, Penningsveer, Spaarndam-Oost en Spaarnwoude.

Contact

In het geval dat u een vraag, klacht of opmerking heeft voor of over de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude kunt u per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 020 – 4079000. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Tevens is het mogelijk om de klantenservice van de gemeente per fax te contacteren, dit doet u door uw brief naar faxnummer 020 – 4079090. Mocht u uw vraag of opmerking liever via de digitale weg aan de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude willen sturen, dan kunt u dat doen door een emailbericht te sturen naar post@haarlemmerliede.nl of een bericht achter te laten op de Twitter-pagina van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude. In het geval dat u uw bericht per post aan de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude wilt doen toekomen, kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan Postbus 83, 1160AB Zwanenburg. De gemeente zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen na ontvangst van uw bericht.

Het is uiteraard ook mogelijk om in persoon op het stadhuis van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude langs te komen, deze is gevestigd op Haarlemmerstraatweg 51, 1165 MJ Halfweg. Het gemeentehuis is geopend voor publiek van maandag tot en met vrijdag tussen 8.15 en 12.15 uur. Verder kunt u alleen op afspraak op het gemeentehuis van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude terecht. Een afspraak kunt u gemakkelijk en snel via het digitale loket op de website van de gemeente maken, of door even te bellen met de klantenservice via eerdergenoemd telefoonnummer. De afdeling Burgerzaken heeft voor de aanvraag van rijbewijzen, reisdocumenten en uittreksels elke tweede en laatste dinsdag van de maand tussen 18.00 en 20.00 een avondopenstelling. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.

Het Wmo-loket is geopend op donderdag tussen 15.00 en 16.00 uur. De locatie in het dorpscentrum van Spaarndam (gevestigd op Ringweg 36) is op vrijdag tussen 9.30 en 10.30 geopend.

Contact met Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Openingstijden Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude klantenservice

Contact met Gemeente Haarlemmerliede en SpaarnwoudeNummer
Algemeen020 - 407 90 00

Overige contactmogelijkheden Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude klantenservice

Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude opzeggen

Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente haarlemmerliede en spaarnwoude.

Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude? Laat ons je ervaring met Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude weten!
Beoordeel Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Adres Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude klantenservice

Haarlemmerstraatweg 51, 1165 MJ
Halfweg

Laat ons je ervaring met de Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude klantenservice?