Gemeente Heerenveen

 klantenservice

Over de gemeente Heerenveen

De gemeente Heerenveen is een gemeente in de provincie Friesland. De gemeente telt ruim 50.000 inwoners en heeft een totale oppervlakte van 188 vierkante kilometer. De hoofdplaats van de gemeente is het gelijknamige Heerenveen, waar ook de meeste inwoners woonachtig zijn. Verder heeft de gemeente nog 15 andere kernen en 5 buurtschappen. De Friese naam van de gemeente is ‘It Hearrenfean’, overigens wordt de Nederlandse naam als officiële naam van de gemeente en hoofdplaats gehanteerd.

Contact

Mocht u vragen, opmerkingen of klachten voor of over de gemeente Heerenveen hebben, dan kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 0513. De klantenservice van de gemeente Heerenveen is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur, en op vrijdag tussen 8.30 en 16.00 uur. In het geval dat u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar telefoonnummer 0031 513617617. Ook biedt de gemeente Heerenveen de mogelijkheid om de klantenservice per WhatsApp te contacteren, dit doet u door een WhatsApp-berichtje te versturen naar telefoonnummer 06 – 14399559. Aan sms-berichten of belverzoeken wordt geen gehoor gegeven. Tevens kunt u de gemeente Heerenveen per fax contacteren, dit doet u door uw faxbericht naar faxnummer 0513 – 617475 te sturen. In het geval dat u de gemeente liever via de digitale weg wilt bereiken, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen, een e-mailbericht naar gemeente@heerenveen.nlte sturen of een berichtje op de Twitter- of Facebook-pagina van de gemeente Heerenveen achter te laten. De klantenservice zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Tevens kunt u de gemeente per post contacteren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 15000, 8440 GA Heerenveen.

Het is uiteraard ook altijd mogelijk om persoonlijk op het gemeentehuis van de gemeente Heerenveen langs te komen. Deze is gevestigd op Crackstraat 2, 8441 ES Heerenveen. U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 13.00 uur zonder afspraak op het gemeentehuis terecht. Tevens is er op elke donderdagavond een extra avondopenstelling van 18.00 tot 20.00 uur, echter alleen de balie Burgerzaken is dan geopend. Verder kunt u tevens van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur met afspraak op het gemeentehuis terecht. Een afspraak kunt u gemakkelijk zelf online via de website van de gemeente Heerenveen maken of door even te bellen naar de klantenservice van die gemeente via eerdergenoemd telefoonnummer.

 

Contact met Gemeente Heerenveen

Openingstijden Gemeente Heerenveen klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Heerenveen klantenservice

Contact met Gemeente HeerenveenNummer
Algemeen14 0513

Overige contactmogelijkheden Gemeente Heerenveen klantenservice

Gemeente Heerenveen opzeggen

Gemeente Heerenveen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente heerenveen.

Gemeente Heerenveen ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Heerenveen? Laat ons je ervaring met Gemeente Heerenveen weten!
Beoordeel Gemeente Heerenveen

Adres Gemeente Heerenveen klantenservice

Crackstraat 2
Heerenveen

Laat ons je ervaring met de Gemeente Heerenveen klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Heerenveen klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Heerenveen Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Heerenveen klantenservice?