Gemeente Het Bildt

 klantenservice

<h2>Over de gemeente Het Bildt</h2>

De gemeente Het Bildt is gelegen in het noorden van de provincie Friesland. De gemeente heeft een oppervlakte van ruim 116 vierkante kilometer en een inwonersaantal van slechts 10.500 inwoners.

De gemeente Het Bildt is gelegen aan de Waddenzee en wordt gezien als één van de oudste polders van Nederland. De naam ‘Het Bildt’ is dan ook afgeleid van ‘opgebild’ wat ‘opgeslibd’ betekent.Het bijzondere aan deze gemeente is dat er in de gemeente geen Fries wordt gesproken, zoals in de omringende gemeenten, maar Bildts.

<h2> Contact</h2>

In het geval dat u een vraag, suggestie of opmerking voor of over de gemeente Het Bildt heeft, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 0518 – 409234. De klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur en tevens op woensdagmiddag tussen 13.30 en 16.30 uur. Tevens is het mogelijk om de gemeente Het Bildt per fax te contacteren, dit kunt u doen door uw faxbericht te versturen naar faxnummer 0518 – 409250. Indien u liever via de digitale weg contact wenst op te nemen met de gemeente Het Bildt, dan kunt u dit doen door het contactformulier of het klachtformulier op de website in te vullen, een e-mailbericht te versturen naar info@hetbildt.nl of door een bericht achter te laten op de Twitter-pagina van de gemeente Het Bildt. De klantenservice zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Het is ook mogelijk om schriftelijk contact op te nemen met de gemeente Het Bildt, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 34, 9076 ZN St. Annaparochie.

Uiteraard kunt u tevens in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Het Bildt, deze is gevestigd op Van Harenstraat 47, 9076 BT St. Annaparochie. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur en op woensdagmiddag tussen 13.30 en 16.30 uur. Tevens is het gemeentehuis op een aantal woensdagavonden tussen 18.00 en 19.00 uur geopend, voor de precieze data hiervoor kunt u het beste de website van de gemeente Het Bildt raadplegen. In principe hoeft u niet van te voren eerst een afspraak te maken om geholpen te kunnen worden op het gemeentehuis.

Voor vragen die te maken hebben met sociale zaken (te denken valt aan hulp aan kinderen, zelfstandig leven, uitkeringen), kunt u contact opnemen met het gebiedsteam Het Bildt. Deze is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0518 – 409275 en digitaal via e-mailadres info@gebiedsteamhetbildt.nl.

Contact met Gemeente Het Bildt

Openingstijden Gemeente Het Bildt klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Het Bildt klantenservice

Contact met Gemeente Het BildtNummer
Algemeen0518 - 40 92 34

Overige contactmogelijkheden Gemeente Het Bildt klantenservice

Gemeente Het Bildt opzeggen

Gemeente Het Bildt direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente het bildt.

Gemeente Het Bildt ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Het Bildt? Laat ons je ervaring met Gemeente Het Bildt weten!
Beoordeel Gemeente Het Bildt

Adres Gemeente Het Bildt klantenservice

Van Harenstraat 47
St.-Annaparochie

Laat ons je ervaring met de Gemeente Het Bildt klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Het Bildt klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Het Bildt Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Het Bildt klantenservice?