Gemeente Maasdriel

Over de gemeente Maasdriel

De gemeente Maasdriel is gelegen in de provincie Gelderland. De gemeente telt ruim 24.000 inwoners en bestaat uit elf kernen: Alem, Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Hoenzadriel, Hurwenen, Kerkdriel, Rossum, Velddriel, Well en Wellseind.

Ontstaan

Tot aan 1999 hoorden alleen Kerkdriel, Velddriel, Hoenzadriel en Alem bij Maasdriel. In dat jaar gingen gingen vier andere gemeenten op in Maasdriel.
Van oorsprong heette het dorp Driel, maar om verwarring te voorkomen met Driel bij Heteren is de naam gewijzigd naar Maasdriel.

Wat Maasdriel te bieden heeft

In Maasdriel bevinden zich diverse fiets- en wandelroutes. Er zijn drie klompenpaden aanwezig in de gemeente: het Baanbrekerpad, het Alemschepad en het Zandslagenpad.
In de gemeente zijn enkele musea aanwezig. Zo is er onder meer een Nederlands Dakpannen Museum, het Historisch Museum Hedel, het Landelijk Museum ’t Schuurke en een Driels Museum aanwezig.
Er liggen diverse recreatiegebieden in Maasdriel. Het strandbad Well ligt aan de dode Maasarm aan de westrand van de gemeente. Andere recreatiegebieden zijn het Gelre’s End, de Zandmeren en de Dorpswaard.

Contactgegevens

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met de gemeente Maasdriel. Telefonisch is de gemeente bereikbaar op 140418. Dit nummer is van maandag tot en met donderdag bereikbaar van 9.00 – 16.30 uur, op donderdag tot 19.30 uur en op vrijdag van 9.00 – 12.30 uur.
Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@maasdriel.nl of het klachtenformulier op de website in te vullen. Schriftelijke post adresseert u aan Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel.
Het gemeentehuis is gevestigd aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel. U kunt vrijwel alleen op afspraak terecht in het gemeentehuis. U kunt online een afspraak maken. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 – 16.30 uur, op donderdagavond tot 19.30 uur en op vrijdag van 9.00 – 12.30 uur.

Openingstijden Gemeente Maasdriel klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Maasdriel

Telefoonnummer Gemeente Maasdriel klantenservice

Telefoonnummer
14 0418
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Maasdriel klantenservice

Kerkstraat 45
Kerkdriel

E-mailadres Gemeente Maasdriel klantenservice

E-mailadres

Gemeente Maasdriel opzeggen

Gemeente Maasdriel direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente maasdriel.

Gemeente Maasdriel ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie