Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Over het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid werkt aan een sociaal en economisch krachtig Nederland, met werk en bestaanszekerheid voor iedereen. Het ministerie hecht veel belang aan de combinatie van sociaal en economisch, aan de sociale samenhang. Daarnaast zet het ministerie in op vijf thema’s.
Het ministerie hecht er veel belang aan dat er meer mensen aan het werk gaan en dat hun inzetbaarheid zo duurzaam mogelijk is. Daarnaast zijn ook flexibiliteit en sociale zekerheid, de druk op de zorg-werkcombinatie en de mobiliteit in een globaliserende economie enkele belangrijke thema’s voor het ministerie.

Diensten en instellingen

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid draagt de verantwoordelijkheid van enkele diensten en instellingen. Het Agentschap SZW voert subsidieregelingen uit op het gebied van werk en inkomen. Het Arboportaal informeer werkgevers en werknemers over gezond en veilig werken. Ook het Gemeenteloket, de Inspectie SZW en de Sociale Verzekeringsbank vallen onder de verantwoordelijkheid van het ministerie. Dit is ook het geval bij Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen. Het UWV verzorgt uitkeringen en helpt werkzoekenden bij het vinden van werk.

Contactgegevens

U kunt uw vragen of opmerkingen doorgeven via het contactformulier op de website van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Informatie Rijksoverheid neemt uw vraag dan in behandeling. Het is ook mogelijk om op werkdagen telefonisch contact op te nemen met Informatie Rijksoverheid tussen 8.00 – 20.00 uur. U kunt dan bellen naar het telefoonnummer 1400.
Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is gevestigd aan het Parnassusplein 5, 2511 VX in Den Haag. U kunt uw schriftelijke post adresseren aan Postbus 90801, 2509 LV Den Haag.

Uitvoeringsorganisaties voeren de opgelegde wet- en regelgeving geheel zelfstandig uit. Voor vragen over uw persoonlijke situatie kunt u terecht bij de betreffende organisatie en eventueel gebruik maken van de door hen geboden bezwaar- en klachtmogelijkheden.

Openingstijden Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Telefoonnummer Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid klantenservice

Telefoonnummer
070 - 333 44 44
Belkosten
lokaal tarief

Adres Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid klantenservice

Parnassusplein 5
Den Haag

E-mailadres Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid klantenservice

E-mailadres
onbekend

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid opzeggen

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/ministerie van sociale zaken en werkgelegenheid.

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid ervaringen

1 ervaringen.

1 gedachte over “Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid”

  1. Beste, Ik wilde Het volgende van u weten, Of GOEDE VRIJDAG Een Vrije Dag Is Of een Dag op Eigen Rekening, Voorheen Is/Was Dat 50/50% , (Half Van de Zaak En De andere helft Eigen rekening, Ik Heb Vandaag (30-3-22) Begrepen, dat Deze Regeling Geheel is Komen te Vervallen, ik Ben Namelijk Werkzaam Bij *WERKVOORZIENINGSCHAP* Rijk Van Nijmegen, ik Zou Hier Graag Een antwoordt Van U willen Ontvangen, In afwachting Van reactie, Groet. p. l m. Vos

Plaats een reactie