Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

 klantenservice

Over het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft de ambitie om mensen zo lang mogelijk gezond te houden en zo snel mogelijk beter te maken. Daarnaast richt het ministerie zich op het ondersteunen van mensen met een beperking en het bevorderen van maatschappelijke participatie.
Het motto van het ministerie is ‘Nederland gezond en wel’. Om dit motto te bewerkstelligen richt het ministerie zich op haar drie pijlers: volksgezondheid, welzijn en sport.
Op het gebied van volksgezondheid stimuleert het ministerie mensen tot gezond gedrag. Dit gebeurt door genoeg voorzieningen aan te bieden zodat mensen voldoende keuzemogelijkheden hebben.
Op het gebied van welzijn versterkt het ministerie de sociale infrastructuur. Dit gebeurt in samenwerking met andere ministeries. Belangrijke onderdelen van dit sociale beleid zijn het aanbieden van vrijwilligerswerk en de jeugdzorg.
Sport bevordert de gezondheid, zorgt voor sociale contacten en levert een bijdrage aan zelfontplooiing. Het is de sportieve missie van het ministerie om iedereen een verantwoorde manier te geven om te sporten.

Diensten en instellingen

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft verschillende diensten en instellingen onder zijn verantwoordelijkheid.
Het Sociaal en Cultureel Planbureau is een wetenschappelijk instituut dat zelfstandig onderzoek doet en advies geeft. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu voert wetenschappelijk onderzoek uit op de gebieden van het overheidsbeleid. De Inspectie Jeugdzorg houdt de kwaliteit van de jeugdbescherming en jeugdhulpverlening in de gaten. Ook het agentschap CIBG en het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen vallen onder de verantwoordelijkheid van het ministerie.

Contactgegevens

U kunt uw vragen of opmerkingen doorgeven via het contactformulier op de website van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Informatie Rijksoverheid neemt uw vraag dan in behandeling. Het is ook mogelijk om op werkdagen telefonisch contact op te nemen met Informatie Rijksoverheid tussen 8.00 – 20.00 uur. U kunt dan bellen naar het telefoonnummer 1400.
Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is gevestigd aan het Parnassusplein 5, 2511 VX in Den Haag. Schriftelijke post kunt u adresseren aan Postbus 20350, 2500 EJ Den Haag.

Contact met Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Openingstijden Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport klantenservice

Contact met Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en SportNummer
Algemeen070 - 340 79 11

Overige contactmogelijkheden Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport klantenservice

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport opzeggen

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/ministerie van volksgezondheid, welzijn en sport.

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport? Laat ons je ervaring met Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport weten!
Beoordeel Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Adres Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport klantenservice

Parnassusplein 5
Den Haag
Rapportcijfer Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport klantenservice: 1

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport klantenservice?

1 reviews over “Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport”

  1. Rapportcijfer: 1

    2x over telefonisch contact. Bij doorverbinden word ik weg gedrukt. Betreft klacht over feit dat ik al maanden niet de juiste medicijnen krijg. Ben manisch depressief. Heb de juiste medicijnen hard nodig om psychoses te voorkomen.