Expedia

 klantenservice

Rechtstreeks met Expedia in contact dankzij KlantenserviceSpot.nl

Heeft u een vraag over een reis die u wilt boeken via Expedia of zoekt u manieren om uw vlucht te wijzigen die u door middel van Expedia gereserveerd heeft? KlantenserviceSpot.nl zet voor u de Expedia contact gegevens op een rij. Doordat bedrijven en instellingen het vaak onnodig lastig maken om met hen in contact te komen, is het een tijdrovende klus om uw vragen aan de juiste medewerker te kunnen stellen. KlantenserviceSpot.nl heeft als doel om het klanten eenvoudiger te maken om met bedrijven in contact te komen. Binnen onze database vindt u een breed aanbod aan adressen en telefoonnummers van de meest uiteenlopende organisaties. Zo neemt u contact op met de NS klantenservice voor uw reizen, vraagt u bij de Schiphol klantenservice hoe u kunt parkeren bij de luchthaven en belt u met de Ziggo klantenservice om uw abonnement bij de provider te wijzigen. Op één centrale plek meteen het goede telefoonnummer vinden; verbinding maken was nog nooit zo eenvoudig! Bekijk meteen hoe u met Expedia in contact komt.

Met Expedia contact, het online reisbureau

Expedia is op 22 oktober 1996 opgericht als onderdeel van Microsoft. In 1999 werd het Amerikaanse technologiebedrijf zelfstandig, om vervolgens na een aantal overnames weer zelfstandig te raken. Op 21 december 2012 kocht Expedia een meerderheidsbelang in Trivago, wat ondanks dit aandeel toch als zelfstandig bedrijf werkzaam blijft in Duitsland. De reiswebsite van Expedia.com beschikt over een metazoekmachine waarmee u gemakkelijk vliegtickets, hotels, huurauto’s, vakanties en cruises boekt. Tientallen miljoenen reizigers maken iedere maand gebruik van het online zoekbureau. Een goede Expedia klantenservice is dan ook essentieel bij een organisatie waar zoveel mensen gebruik van maken.

Met Expedia contact via de website

Voordat u voor uw vragen met de Expedia klantenservice contact opneemt, is het raadzaam om eerst de website van het online reisbureau te bezoeken. Hier vindt u allerlei informatie op de servicepagina. Per hulponderwerp ziet u direct het antwoord op uw vragen. Zo leest u hoe u voor de producten kunt betalen, op welke wijze u uw boeking kunt wijzigen of annuleren, binnen welke termijn de restitutie van een annulering plaatsvindt, welke reisdocumenten u nodig heeft en welke reisadviezen er gelden bij het land van uw bestemming.

Zelf uw zaken regelen via de Expedia website

Het gemak van de Expedia website zorgt ervoor dat u als consument veel zelf kunt regelen op de website. Zo vindt u binnen een paar klikken uw favoriete vluchten en hotels voor uw volgende reis, biedt u gemakkelijk uw eigen accommodatie aan of beheert u uw vakantie in uw eigen account op de website. Lukt het echter niet om uw vragen te beantwoorden online, dan kunt u uiteraard met Expedia contact opnemen.

Met de Expedia klantenservice bellen voor uw vragen

Heeft u op de website niet het juiste antwoord gevonden, dan kunt u met Expedia contact opnemen via het Expedia telefoonnummer 020 200 8459. De Expedia klantenservice is beschikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 21:00 uur. Op zon- en feestdagen kunt u ook met Expedia bellen op het Expedia tel tussen 10:00 en 21:00 uur. U betaalt voor het bellen naar de Expedia klantenservice het lokale beltarief. Verblijft u in het buitenland en wilt u contact met Expedia? Dan kunt u bellen naar het Expedia telefoonnummer +31 20 200 8459.

Mailen en chatten voor Expedia contact

Als u de app van Expedia op uw telefoon heeft geplaatst, kunt u met een medewerker van de Expedia klantenservice chatten in deze omgeving. Ook kunt u uw vragen mailen via het online contactformulier op de website van Expedia. Bij het versturen van uw vraag geeft u het onderwerp van uw vraag aan, deelt u uw persoonlijke contactinformatie en kunt u bijlagen meesturen om uw vraag toe te lichten. De Expedia klantenservice neemt vervolgens zo snel mogelijk met u contact op.

Contact met Expedia

Openingstijden Expedia klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Expedia klantenservice

Contact met ExpediaNummer
Algemeen020 2008459

Overige contactmogelijkheden Expedia klantenservice

Expedia opzeggen

Expedia direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/expedia.

Expedia ervaringen

2 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Expedia? Laat ons je ervaring met Expedia weten!
Beoordeel Expedia

Adres Expedia klantenservice

Rokin 55
1012 KK Amsterdam
Rapportcijfer Expedia klantenservice: 10

Rapportcijfer is gebaseerd op 2 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Expedia klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Expedia klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Expedia Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Expedia klantenservice?

0 reviews over “Expedia”

  1. Rapportcijfer: 10

    Denk dat deze website wel een klap heeft gehad ivm Corona. Maar ze bestaan nog steeds en heb er altijd erg goed gebruik van gemaakt.

  2. Rapportcijfer: 10

    Afgelopen jaren vaak geboekt via Expedia. Is eigenlijk altijd goed bevallen. Duidelijke website met een uitstekende klantenservice.