Lastminute.nl

Over lastminute.nl

Lastminute.nl is een online reisorganisatie die verschillende lastminute reizen aanbiedt. De organisatie richt zich vooral op lastminute reizen en heeft hier dan ook altijd goede aanbiedingen voor. Op de website kan een keuze gemaakt worden tussen het moment dat de bezoekers van de website weg willen of het geld dat zij voor de reis over hebben. Ook is er een speciale categorie ingericht voor vakantiewensen. Zo kunnen de mensen een keuze maken tussen Zon en Strand, Stedentrip, Autovakantie en een Weekendje weg. Daarnaast is er een speciale categorie voor de Last minute toppers, waardoor mensen op basis van een keuze voor een bepaald land of een bepaalde stad hun reis kunnen boeken. Er kunnen lastminutes worden gezocht, vliegtickets worden geboekt en verzekeringen worden afgesloten op de website. Bij de verzekering heeft de reiziger wederom een keuze tussen een kortlopende reisverzekering, Lang Op Reisverzekering, Kortlopende Annuleringsverzekering en een Doorlopende verzekering voor reizen. Voor het afsluiten van een reisverzekering is er wel een Nederlandse ziektekostenverzekering vereist. Het betalen van de reis kan via Ideal. Lastminute.nl is aangesloten bij de brancheorganisatie ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden, Stichting Geschillen Commissies en het Calamiteitenfonds.

TUI Nederland

Lastminute.nl is onderdeel van het moederbedrijf TUI Nederland. Arke, Holland International, Kras, Wedding Unlimited, Extravacanza en Goed Idee Reizen zijn hier ook onderdeel van. TUI Nederland is marktleider in Nederland op het gebied van reizen. Bij TUI Nederland werken dan ook ongeveer 2500 personen. Sinds 1998 heeft TUI Nederland een duurzaam toerisme beleid, genaamd ‘Buy green, Share green & Be green’. TUI Nederland heeft 135 duurzame excursies ontwikkeld en heeft in 2014 al meer dan 700 duurzame accomodaties waar vakantiegangers in kunnen verblijven. De ANVR verplicht reisorganisaties tevens om een duurzaam beleid te voeren. Lastminute.nl voldoet aan deze verplichting.
TUI AG en Steigenberger Hotels, de voorloper van TUI Nederland besluiten in 1970 een hotel om te bouwen tot Robinson club. Dit gebeurde op het Canarische eiland Fuerteventura. Robinson is de aanbieder van compleet verzorgde, luxe vakanties. In 1989 neemt TUI alle aandelen over van Steigenberger Hotels en in 1997 wordt Robinson in Nederland geintroduceerd. Momenteel zijn er meer dan twintig locaties die omgebouwd zijn tot Robinson club. Deze vakanties zijn via Arke en Holland International te boeken, niet via lastminute.nl.

Contact

De klantenservice van lastminute.nl is te bereiken op 0900-1119998 op maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 23.00 uur, op zaterdag van 09.00 uur tot 23.00 uur en op zondag van 10.00 uur tot 23.00 uur. Op de website van lastminute.nl is tevens een overzicht te vinden van veelgestelde vragen. Het hoofdkantoor van Lastminute.nl is gevestigd aan de Volmerlaan 3, 2288 GC Rijswijk. Per post kan er contact worden opgenomen met lastminute.nl door een brief te sturen naar Lastminute.nl Contact Center, postbus 157, 2280

Openingstijden Lastminute.nl klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -23:00
Dinsdag
09:00 -23:00
Woensdag
09:00 -23:00
Donderdag
09:00 -23:00
Vrijdag
09:00 -23:00
Zaterdag
09:00 -23:00
Zondag
10:00 -23:00
Lastminute.nl

Telefoonnummer Lastminute.nl klantenservice

Telefoonnummer
0900 - 111 999 8
Belkosten
€ 0,70 per minuut

Adres Lastminute.nl klantenservice

Volmerlaan 3
Rijswijk

E-mailadres Lastminute.nl klantenservice

E-mailadres

Lastminute.nl opzeggen

Lastminute.nl direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/lastminute.nl.

Lastminute.nl ervaringen

5 ervaringen.

5 gedachten over “Lastminute.nl”

 1. Zijn niet te bereiken en telefoonnummers werken niet

  Ik heb gereserveerd maar wil mijn geld terug. Hoe kan ik dat regelen.
  Wat heb ik spijt van deze boeking

 2. Beste,

  Ik heb net geboekt reserverings nummer 2192963097 vlucht 2 personen BRU naar Phuket
  Maar wil graag mijn mail adres aanpassen. Dat was niet mogelijk tijdens de booking

 3. telefoonnummer klopt niet

  ik wil jullie ook bellen maar nummer bestaat niet.
  pas dit even aan.

 4. Beste dhr mevr
  Ik probeer jullie te bellen maar dat gaat niet.
  ik wil deze Reserveringsnummer: 1737193408 annuleren.
  een mijn geld terug.
  laat het me snel weten.

  Met vriendelijke groet,
  Willem Huizinga

Plaats een reactie