Trivago

 klantenservice

Trivago is een online zoekmachine voor het vinden van de goedkoopste hotelkamers in binnen- en buitenland. Anders dan andere hotelaanbieders heeft Trivago zelf geen deals met hotels gesloten maar zoekt het in het aanbod van andere aanbieders om zo de goedkoopste deal te vinden. Dezelfde hotelkamer wordt door meerdere online aanbieders op de website getoond maar soms met verschillende prijzen. Door gebruik te maken van Trivago kunt u gemakkelijk deze aanbiedingen vergelijken en zo betaalt u dus nooit te veel voor uw overnachtingen. Trivago wil met de vergelijkingswebsite bereiken dat u minder tijd kwijt bent om een goede en voordelige hotelkamer te vinden, omdat onderzoek heeft uitgewezen dat normaal gesproken meerdere boekingssites worden bezocht voordat tot boeken wordt overgegaan.

Boeken via de aanbieder

Anders dan bij sommige andere bekende boekingssites kunt u niet rechtstreeks via Trivago een hotelkamer boeken. Dat doet u via het bedrijf dat de hotelkamer voor die prijs aanbiedt. U wordt, zodra u op een deal klikt die u aanspreekt, direct doorgestuurd naar deze aanbieder. Soms is dat het hotel of de hotelketen zelf, maar het kan dus ook een hotelboekingssite zijn. U gaat dan ook een overeenkomst aan met degene bij wie u uiteindelijk je hotelkamer reserveert en niet met Trivago. Dit wordt op meerdere plaatsen op de website duidelijk vermeld zodat hierover geen misverstanden kunnen ontstaan.

Contact

Trivago is niet telefonisch bereikbaar. Op de website benadrukt Trivago slechts een vergelijkingssite te zijn en dat zij u dus niet kunnen helpen bij klachten over de dienstverlening van een boekingssite of over een tegenvallend hotel. Hiervoor moet u zich wenden tot de boekingssite waar u de reservering heeft gedan of rechtstreeks bij het hotel.

Contact met Trivago

Openingstijden Trivago klantenservice

Het is onbekend of de telefonische klantenservice op dit moment is geopend.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Trivago klantenservice


Overige contactmogelijkheden Trivago klantenservice

Trivago opzeggen

Trivago direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/trivago.

Trivago ervaringen

6 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Trivago? Laat ons je ervaring met Trivago weten!
Beoordeel Trivago

Adres Trivago klantenservice

Vijzelstraat 68
1017 HL Amsterdam
Rapportcijfer Trivago klantenservice: 7.1

Rapportcijfer is gebaseerd op 6 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Trivago klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Trivago klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Trivago Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Trivago klantenservice?

6 reviews over “Trivago”

 1. Rapportcijfer: 1

  Ben binnen 5 minuten beroofd van 47 euro, dat is een hele slechte grap.. Expedia en Trivago wat een ellende verkeerde datum in je boeking en geen restitutie….dat kan toch niet waar zijn..

 2. Rapportcijfer: 7.2

  Handige website om hotels met elkaar te vergelijken. Veel aanbod en regelmatig scherpe aanbiedingen.

 3. Rapportcijfer: 8.8

  Toch maar eens van mijn booking.com-geloof afgestapt. En inderdaad, je kunt elders vaak goedkoper boeken. Simpel concept maar wel ontzettend handig.

 4. Rapportcijfer: 9.4

  Eenvoudig hotels met elkaar te vergelijken, ik vind dit echt geweldig. Ging hiervoor handmatig verschillende websites checken zoals booking.com, nu gewoon een simpel overzicht met de goedkoopste prijs.

 5. Rapportcijfer: 8.6

  Geweldige zomeraanbiedingen, ben samen met 2 vrienden voor 100 euro naar Mallorca gevlogen. Alles prima geregeld en we konden met onze telegfoon inchecken.

 6. Rapportcijfer: 7.8

  Handige website, je kunt hier verschillende hotelaanbieders met elkaar vergelijken. Wij hebben ons hotel voor 50 euro goedkoper kunnen boeken omdat we het via Trivago hebben vergeleken. Top website.