Concepts

 klantenservice

Klantenservice Concepts

Concepts is een service provider welke in heel Nederland actief is sinds 2003. Concepts is een service die werkt met glasvezel. Buiten het steeds bekender worden internet via glasvezel bieden zij ook televisie en telefonie aan via glasvezel. Het resultaat van glasvezel in vergelijking met gewoon internet en gewone televisie en telefonie is het verschil in snelheid, scherpte, en voordelige belkosten. Indien u van plan bent om ook gebruik te gaan maken van glasvezel dan is het natuurlijk wel goed om in zee te gaan met een bedrijf dat hier al geruime tijd ervaring mee heeft. Concepts is een van die bedrijven. Concepts beschikt over een eigen datacenter welke is geïntegreerd in ons bedrijfspand. Voor meer info kunt u terecht bij de klantenservice Concepts.

Glasvezel Concepts

Tegenwoordig is de hoeveelheid data die naar elkaar verstuurd wordt zo groot en veel dat het echt nodig is dat men glasvezel aanschaft. Het dataverkeer groeit explosief met ruim zestig procent per jaar. Indien u ook glasvezel van Concepts wilt aanschaffen kunt u in vier stappen gemakkelijk overstappen. Noteer daarvoor eerst uw contracttermijn en opzegtermijn. Vervolgens kunt u via Concepts glasvezel bestellen. Dit kan bijvoorbeeld via de telefonische klantenservice Concepts. Daarna is het van belang dat u uw huidige abonnement opzegt. En als laatste hoeft u nog alleen maar uw verbinden aan te sluiten. Indien u hier hulp bij nodig heeft kunt u natuurlijk altijd de hulp van Concepts klantenservice inschakelen.

Klantenservice Concepts

Indien u vragen of opmerkingen heeft kunt u er natuurlijk altijd voor kiezen om contact met ons op te nemen via onze klantenservice Concepts. Op werkdagen van maandag tot en met vrijdag is het kantoor geopend van half 9 tot half 6. De telefonische klantenservice is op werkdagen van maandag tot en met vrijdag te bereiken tussen 9:00 en 21:00. Ook op zaterdag is klantenservice Concepts te bereiken, echter heeft de telefonische klantenservice dan wel andere openingstijden. Op zaterdag kunt u tussen 10:00 en 17:00 contact met ze opnemen. Op zondag is de telefonische klantenservice Concepts helaas gesloten, maar er is echter wel de mogelijkheid om vragen te stellen over interactieve televisie tussen 10:00 en 17:00. Het telefoonnummer waarop u zowel op maandag tot en met vrijdag als op zaterdag de klantenservice Concepts kunt bereiken is: 076 – 750 16 20. Indien u een bezoekje wilt brengen aan Concepts kunt u langsgaan in Breda. Het kantoor is gevestigd aan de Sint Ignatiusstraat 256, 4817 KK Breda. Indien u naar ons wilt faxen kan dit via het faxnummer: 076 – 531 05 31.

Concepts online

Uiteraard kunt u natuurlijk ook meer informatie verschaffen op de website van Concepts. Daarnaast is het ook mogelijk om Concepts te volgen op Twitter, en kunt u ook e-mailen naar info@concepts.nl. Op de website is het ook mogelijk om een contactformulier in te vullen. Maar als u echt op zoek bent naar direct advies of een antwoord op uw vraag raden we u toch aan om contact op te nemen met de klantenservice Concept per telefoon.

Contact opnemen voor storing bij Concepts

Kampt u met een storing bij Concepts? Dan bekijkt u de storingspagina op de website van het moederbedrijf KPN. Vindt u de storing uw regio niet terug, dan neemt u contact op met het telefoonnummer van KPN op 0800-0402. U kunt de klantenservice 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen. KlantenserviceSpot.nl helpt u bij het vinden van de juiste contactgegevens van bedrijven. Zo neemt u gelijk contact op met het telefoonnummer van Eneco, de T-Mobile klantenservice, de Trouw klantenservice, het Evides contact nummer en meer.

Contact met Concepts

Openingstijden Concepts klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -21:00
Dinsdag
09:00 -21:00
Woensdag
09:00 -21:00
Donderdag
09:00 -21:00
Vrijdag
09:00 -21:00
Zaterdag
10:00 -17:00
Zondag
10:00 -17:00

Telefoonnummers Concepts klantenservice

Contact met ConceptsNummer
Algemeen076 - 750 16 20

Overige contactmogelijkheden Concepts klantenservice

Concepts opzeggen

Concepts direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/concepts.

Concepts ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Concepts? Laat ons je ervaring met Concepts weten!
Beoordeel Concepts

Adres Concepts klantenservice

Sint Ignatiusstraat 265
Breda

Laat ons je ervaring met de Concepts klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Concepts klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Concepts Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Concepts klantenservice?