De Goudse

 klantenservice

Over De Goudse

De Goudse verzekeringen (kortweg ‘De Goudse’) is een verzekeringsmaatschappij die in 1924 werd opgericht door Geert Bouwmeester. Toentertijd bestond de kantoorruimte uit een overloop en werden de polissen rondgebracht op de fiets. Daarna is het bedrijf steeds groter geworden en is er vanzelfsprekend veel veranderd. De Goudse heeft op nu rond de 700 werknemers en een omzet van 621 miljoen euro. De Goudse is nog steeds gevestigd in Gouda en richt zich voornamelijk op MKB ondernemers. Ook is het nog steeds een onafhankelijk familiebedrijf.

De Goudse klantenservice

De website van De Goudse biedt qua klantenservice een aantal zaken dat u online kunt regelen. Zo helpen zij u graag online verder. Een adreswijziging kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk per mail doorgeven. Als u een schade wilt melden kunt u het schadeaangifteformulier op de website downloaden. Een overlijden kunt u melden bij uw verzekeringsadviseur. Fraude melden kunt u telefonisch doen, maar ook per e-mail. Hiervoor is een apart e-mailadres en telefoonnummer te vinden op de website. Ook biedt de website een uitgebreide en handige routebeschrijving naar het kantoor van De Goudse aan. Daarnaast is er een goede klantenservice wat betreft het geven van duidelijke en eerlijke informatie.

Contact met De Goudse

Behalve de bovengenoemde zaken die een rol spelen bij de klantenservice, zijn er nog meer opties om in contact te komen met De Goudse. Ten eerste is er het online vragenformulier, waarop u uw vraag in kunt vullen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Dit is een handige en makkelijke manier van klantenservice. Als u een klacht of een vraag heeft kunt u bellen of e-mailen naar het algemene telefoonnummer en e-mailadres. Daarnaast is De Goudse bereikbaar via de fax. Als u de klantenservice van De Goudse belt, proberen ze u zo snel mogelijk te woord te staan. Soms wordt er gewerkt met een keuzemenu, zodat u zeker weet dat u een medewerker aan de lijn krijgt die de juiste kennis over het onderwerp heeft. In ruim 80% van de gevallen heeft u binnen een halve minuut een medewerker aan de telefoon en er wordt bovendien gegarandeerd dat u nooit langer dan vijf minuten hoeft te wachten. De Goudse is iedere werkdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.30 uur op het telefoonnummer (0182) 544 544. Schade kunt u zoals gezegd met het schadeaangifteformulier op de website aangeven. Echter, het kan natuurlijk zo zijn dat er sprake is van schade waarbij direct herstel nodig is. Denk bijvoorbeeld aan schade aan glas van uw huis. Hiervoor is een speciaal telefoonnummer beschikbaar dat dag en nacht bereikbaar is, te weten: (0182) 544 775.

Bezoek de Goudse

Het kan natuurlijk zijn dat u De Goudse wilt bezoeken. Het kantoor van De Goudse is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Het bezoekadres van De Goudse is Bouwmeesterplein 1 in Gouda.

Contact met De Goudse

Openingstijden De Goudse klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers De Goudse klantenservice

Contact met De GoudseNummer
Algemeen0182 - 544 544

Overige contactmogelijkheden De Goudse klantenservice

De Goudse opzeggen

De Goudse direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/de goudse.

De Goudse ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met De Goudse? Laat ons je ervaring met De Goudse weten!
Beoordeel De Goudse

Adres De Goudse klantenservice

Bouwmeesterplein 1
Gouda

Laat ons je ervaring met de De Goudse klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de De Goudse klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel De Goudse Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de De Goudse klantenservice?