Europeesche Verzekeringen

 klantenservice

Over Europeesche Verzekeringen

Europeesche Verzekeringen is een verzekeringsmaatschappij. Europeesche Verzkeringen biedt verzekeringen aan voor reizen en recreatie. Daartoe behoren reis- en annuleringsverzekeringen, verzekeringen voor boten, motoren, oldtimers en watersporten, golfen en kamperen. De Europeesche Verzekeringen werd op 25 mei 1920 opgericht in samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen. Tot de Tweede Wereldoorlog hadden de bedrijven 22 Europese zustermaatschappijen die met hen samenwerkten. Sinds 1998 hoort de verzekeringsgroep bij ASR Nederland. Sindsdien is het bedrijf weer volledig eigendom van de Staat der Nederlanden. Om communicatie duidelijk te houden, is de Europeesche Verzekeringen klantenservice opgezet.

Veelgestelde vragen

Op de klantenservice pagina kunt u de antwoorden vinden op al uw vragen, zoals wat u moet doen als u gaat verhuizen en een adreswijziging door moet geven. Ook vindt u hier wat u moet doen als u zich wil aansluiten op het adres van uw nieuwe woning, maar het oude pand nog niet verkocht is. Ook over uw jaarrekening, het melden van schade of uw bagage die onderweg zoek is geraakt kunt u hier terecht. Europeesche Verzekeringen klantenservice helpt u vooruit. U kunt op de website online schade melden, uw gegevens wijzigen of uw verzekering zelf wijzigen zonder dat u hiervoor hoeft te bellen. Ook kunt u een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen, waar u al deze antwoorden ook kunt vinden.

Social Media

Indien u bij de veelgestelde vragen uw antwoord niet kon vinden, kunt u ook via social media contact opnemen met de Europeesche Verzekeringen klantenservice. Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de medewerkers stellen op de Europeesche Verzekeringen Facebook. Deze tak van de Europeesche Verzekeringen klantenservice is niet alleen op Facebook te gebruiken, maar ook op Twitter: u kunt Europeesche Verzekeringen bereiken via @Europeesche.

Europeesche Verzekeringen klantenservice

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de Europeesche Verzekeringen klantenservice: voor bijvoorbeeld vragen over uw verzekering of als u schade wil melden. U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 17.30 uur bellen naar 020 – 651 52 53. Voor hulp tijdens uw vakantie kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week terecht op het nummer 020 – 651 57 77.

Overige opties

Verder is het ook mogelijk om een bezoekje te brengen aan het hoofdkantoor van de Europeesche Verzekeringen. Deze kunt u vinden op de Hoogoorddreef 56, 1101 BE, Amsterdam Zuid-Oost. U kunt ook een brief sturen naar Europeesche Verzekeringen, Postbus 12920, 1100 Ax, Amsterdam of een mail sturen naar info@europeesche.nl.

Contact met Europeesche Verzekeringen

Openingstijden Europeesche Verzekeringen klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Europeesche Verzekeringen klantenservice

Contact met Europeesche VerzekeringenNummer
Algemeen020 - 651 52 53

Overige contactmogelijkheden Europeesche Verzekeringen klantenservice

Europeesche Verzekeringen opzeggen

Europeesche Verzekeringen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/europeesche verzekeringen.

Europeesche Verzekeringen ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Europeesche Verzekeringen? Laat ons je ervaring met Europeesche Verzekeringen weten!
Beoordeel Europeesche Verzekeringen

Adres Europeesche Verzekeringen klantenservice

Hoogoorddreef 56
Amsterdam Zuidoost

Laat ons je ervaring met de Europeesche Verzekeringen klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Europeesche Verzekeringen klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Europeesche Verzekeringen Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Europeesche Verzekeringen klantenservice?