HoyHoy

 klantenservice

Over Hoyhoy

HoyHoy is een onafhankelijke vergelijkingssite voor verzekeringen. De missie van Hoyhoy is een overzicht aan klanten aanbieden, waardoor de verschillende verzekeringen van verzekeraars makkelijk te vergelijken zijn. Zo kunnen klanten de juiste verzekering vinden met de beste prijs-kwaliteitverhouding. De verzekering kan via de website van HoyHoy meteen worden afgesloten. Sinds 2012 valt HoyHoy onder het Britse BGL Group. Onder het grote publiek is HoyHoy bekend door de tv-reclames met Willem de Mammoet. Willem is een mammoet die graag met zijn tijd meegaat. De gedachte achter Willem de Mammoet is dat als hij niet met zijn tijd mee zou gaan, hij net zo eindigt als zijn voorouders.

Aanbod

De onafhankelijke organisatie HoyHoy geeft een objectie vergelijking van verschillende verzekering. HoyHoy vergelijkt meer dan 5650 autoverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, reisverzekeringen, woonverzekeringen en zorgverzekeringen. Medewerkers van HoyHoy kunnen u helpen bij het vergelijken. U kunt een van de ervaren medewerkers bereiken door te bellen, mailen, chatten of tweeten. Hoyhoy werkt met de laagsteprijsgarantie. Als u dezelfde verzekering tegen dezelfde voorwaarden ergens anders goedkoper ziet betaalt HoyHoy het verschil direct aan u terug. Als u een verzekering heeft afgesloten kunt u dit altijd kosteloos binnen 14 dagen weer annuleren.

Website

Op de website zijn de verzekeringen die u kunt vergelijken verdeeld in de categorieën: auto, zorg, wonen, reis en recht. Per categorie ziet u meteen overzichtelijk alle informatie die u nodig heeft. Bij de categorie autoverzekeringen kunt u bijvoorbeeld meteen de dagwaarde van uw auto berekenen, uw auto overschrijven of uw wegenbelasting berekenen. Daarnaast is op de website recent verzekeringsnieuws te lezen en kunt u recensies van klanten over HoyHoy lezen.

Contact

De klantenservice van Hoyhoy is te bereiken op het telefoonnummer 023 – 750 5280 van maandag tot en met zaterdag. Van maandag tot en met vrijdag is de klantenservice te bereiken van 08:30 uur tot 19:00 uur, en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. U kunt ook contact opnemen door een email te sturen naar het e-mailadres hoyhoy@info.nl. Via de website is het mogelijk om door middel van een live chat uw vraag of opmerking direct door te geven aan een van de medewerkers. Het bezoekersadres van Hoyhoy is Lichtfabriekplein 4, 2031 TE in Haarlem. Als u klachten heeft over Hoyhoy kunt u uw klacht schriftelijk of per email indienden bij de directie van Hoyhoy.nl. U ontvangt binnen 14 dagen een reactie terug. Hoyhoy is actief op verschillende social media kanalen. Via Twitter en Facebook kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

Contact met HoyHoy

Openingstijden HoyHoy klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers HoyHoy klantenservice

Contact met HoyHoyNummer
Algemeen023 - 750 52 80

Overige contactmogelijkheden HoyHoy klantenservice

HoyHoy opzeggen

HoyHoy direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/hoyhoy.

HoyHoy ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met HoyHoy? Laat ons je ervaring met HoyHoy weten!
Beoordeel HoyHoy

Adres HoyHoy klantenservice

Lichtfabriekplein 4
Haarlem‎

Laat ons je ervaring met de HoyHoy klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de HoyHoy klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel HoyHoy Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de HoyHoy klantenservice?