IAK schadeverzekering

 klantenservice

Over IAK Schadeverzekering

Het Industrieel Assurantie Kantoor was een dochteronderneming van Philips. Het bedrijf is in 1928 opgericht en gevestigd in Eindhoven. Het bedrijf biedt u meer zekerheid in het leven, waardoor u zich kunt richten op wat voor u belangrijk is. Denk bijvoorbeeld uw gezondheid, uw hobby’s of uw werk. Het doel van de IAK Schadeverzekering is om ervoor te zorgen dat de klant zo min mogelijk risico’s loopt en ze maken zich sterk voor wat u dierbaar is, zoals uw auto, gezondheid of huis. Samen met u dragen zij de juiste oplossingen aan en doen dat al langer dan 85 jaar. In 2006 werd het bedrijf door AEGON overgenomen en maakte zij niet meer deel uit van Philips. IAK Schadeverzekeringen is een ervaren specialist op het gebied van collectieve zorg- en schadeverzekeringen. Daarom hechten zij veel waarde aan de IAK klantenservice.

Veelgestelde vragen

Op de veelgestelde vragen pagina kunt u de antwoorden vinden op al uw vragen, zoals wat u moet doen als u gaat verhuizen en een adreswijziging door moet geven. Ook vindt u hier wat u moet doen als u zich wil aansluiten op het adres van uw nieuwe woning, maar het oude pand nog niet verkocht is. Ook over uw jaarrekening, betaalwijzes en het aanpassen van uw creditcard informatie kunt u op deze pagina terecht. Denk bijvoorbeeld ook aan het verloop van uw incassoprocedure of wat u moet doen om een voorlopige dekking te krijgen op een eventuele autowijziging.

Social Media

Indien u bij de veelgestelde vragen uw antwoord niet kon vinden, kunt u ook via social media contact opnemen met de IAK Schadeverzekering Klantenservice. Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de medewerkers stellen op de IAK Schadeverzekering Facebook. Deze tak van de IAK Schadeverzekering klantenservice is niet alleen op Facebook te gebruiken, maar ook op Twitter: u kunt IAK Schadeverzekering bereiken via @IAK. Als de medewerkers van de IAK Schadeverzekering klantenservice zo druk zijn dat ze ook hier geen antwoord op uw vragen kunnen geven, kunt u het ook op YouTube of LinkedIn proberen.

IAK Schadeverzekering klantenservice

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de IAK Schadeverzekering klantenservice. Er zijn twee verschillende nummers. De werknemers van de IAK klantenservice zitten van 8.30 uur tot 18.00 uur van maandag tot en met vrijdag voor u klaar. U kunt bellen naar de klantenservice schade op 040 – 261 18 21. Voor de klantenservice zorg kunt u terecht op 040 – 261 18 88.

Overige opties

Verder is het ook mogelijk om IAK Schadeverzekering op het hoofdkantoor te bezoeken, indien u behoefte heeft aan persoonlijk contact. U kunt het hoofdkantoor bezoeken op Beukenlaan 70, 5651 CD Eindhoven. Het postadres is IAK Verzekeringen, Postbus 90165, 5600 RV, Eindhoven. Ook kunt u een e-mail sturen. Per vraag zijn er verschillende contactformulieren (bijvoorbeeld voor advies gesprekken, adreswijzigingen of het melden van een sterftegeval). Deze kunt u op de website vinden.

Contact met IAK schadeverzekering

Openingstijden IAK schadeverzekering klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers IAK schadeverzekering klantenservice

Contact met IAK schadeverzekeringNummer
Algemeen040 - 261 18 21

Overige contactmogelijkheden IAK schadeverzekering klantenservice

IAK schadeverzekering opzeggen

IAK schadeverzekering direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/iak schadeverzekering.

IAK schadeverzekering ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met IAK schadeverzekering? Laat ons je ervaring met IAK schadeverzekering weten!
Beoordeel IAK schadeverzekering

Adres IAK schadeverzekering klantenservice

Beukenlaan 70
Eindhoven

Laat ons je ervaring met de IAK schadeverzekering klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de IAK schadeverzekering klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel IAK schadeverzekering Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de IAK schadeverzekering klantenservice?