Zekur Wonen / Auto

Over ZEKUR Wonen/Auto

ZEKUR maakt onderdeel uit van Univé en biedt verzekeringen aan tegen een lage premie. ZEKUR bundelt haar verzekeringen. U kunt kiezen uit een basisverzekering of een verzekering met extra aanvullingen. De aangeboden bundels bevatten complete verzekeringen. Op alle verschillende gebieden biedt ZEKUR een Gewoon ZEKUR Verzekering aan (minimaal verzekeren) en een Extra ZEKUR Verzekering (uitgebreider pakket).
ZEKUR richt zich voornamelijk op mensen die hun verzekeringen zelf online willen aanvragen. Het is een middelgrote aanbieder van verzekeringen.
U kunt bij een woonverzekering kiezen uit Gewoon ZEKUR Wonen en Extra ZEKUR Wonen. Bij Gewoon ZEKUR Wonen heeft u een aansprakelijkheids- en inboedelverzekering. Bij Extra ZEKUR Wonen zit hier ook nog een reisverzekering, multimedia buitenshuisverzekering, ongevallenverzekering en rechtsbijstand bij in.
Bij een autoverzekering kunt u ook kiezen uit verschillende verzekeringen. Gewoon ZEKUR Auto is een verzekering waarbij u WA bent verzekerd. U kunt dit uitbreiden via Extra ZEKER Auto. Dan krijgt u naast de WA, de schade aan anderen, ook de schade aan uw eigen auto vergoed. U kunt hier dan weer kiezen uit Beperkt Casco of Volledig Casco. Het is ook mogelijk om de accesoires in uw auto mee te laten verzekeren en in sommige gevallen kunt u uw eigen risico zelf bepalen.
U kunt Extra ZEKUR nog verder uitbreiden met pechhulp in Nederland, pechhulp in Europa, een schadeverzekering voor inzittenden en rechtsbijstand.

Contactgegevens

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met ZEKUR. De klantenservice van ZEKUR Wonen/Auto is te bereiken via 0900-3696666. De klantenservice kunt u bereiken op werkdagen van 8.30 – 17.30 uur. Hier stelt u uw vragen over ZEKUR Wonen, ZEKUR Auto, ZEKUR Fiets, ZEKUR Bromfiets en ZEKUR Motor.
Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar infozekur@aevitae.nl. Vermeld duidelijk uw naam, adresgegevens en onderwerp in uw mail. Op die manier kan de klantenservice gericht en snel contact met u opnemen.

Openingstijden Zekur Wonen / Auto klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Zekur Wonen / Auto

Telefoonnummer Zekur Wonen / Auto klantenservice

Telefoonnummer
0900 - 369 66 66
Belkosten
€ 0,50 per gesprek

Adres Zekur Wonen / Auto klantenservice

Kennedyplein 300
Eindhoven

E-mailadres Zekur Wonen / Auto klantenservice

E-mailadres
onbekend

Zekur Wonen / Auto opzeggen

Zekur Wonen / Auto direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/zekur wonen / auto.

Zekur Wonen / Auto ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie