NN Vastgoed

 klantenservice

Over NN Vastgoed

NN Vastgoed is werkzaam in de vastgoed sector. Het hoofdkantoor van NN Vastgoed is gevestigd in Rotterdam. De kernwaarden van NN Vastgoed zijn kracht, kennis en een no-nense mentaliteit. De klanten staan centraal bij de organisatie. Daarnaast is het verlenen van hoogwaardige dienstverlening een van de uitgangspunten van NN Vastgoed. De kennis, ervaring en betrokkenheid dragen bij aan deze hoge kwaliteit.
NN Vastgoed is gevestigd in Rotterdam maar heeft verschillende panden in de Randstad. Het kantoor richt zich voornamelijk op commercieel vastgoed. Woningen en combinaties van woningen en commercieel vastgoed is ook een onderdeel van NN Vastgoed. NN Vastgoed heeft een klein team, die allemaal professioneel zijn opgeleid. De klanten van de organisatie hebben direct contact met de ondernemer, wat ten goede komt aan eerlijke en openlijke communicatie naar de klant toe.
NN Vastgoed heeft diverse kernwaarden waar het bedrijf naar streeft. Zo is het bedrijf een betrouwbare exploitatie partner. Daarbij wordt communicatie op een prettige wijze onderhouden en wordt er naar een optimaal exploitatieresultaat gestreefd. Daarnaast vindt er een open samenwerking plaats. NN Vastgoed zorgt ervoor dat alle klanten doorlopend op de hoogte blijven van de actuele stand van zaken. Tenslotte streeft NN Vastgoed naar een proactief vastgoedresultaat. Indien het bedrijf bijzonderheden ontdekt ten tijde van een contact met partijen, wordt de klant hiervan direct op de hoogte gesteld en komt NN Vastgoed met een passend advies.

Contact

NN Vastgoed is op verschillende manieren te bereiken. Het kantoor is gevestigd aan de Hoofdweg 66, 3067 GH Rotterdam. U kunt dit kantoor bezoeken op voornoemd adres. Ook kunt u de organisatie aanschrijven. U kunt uw brief adresseren aan NN Vastgoed, Postbus 84157, 3009 CD Rotterdam. Telefonisch is het kantoor tevens te bereiken via het nummer 010-5211816. Ook kunt u uw vragen stellen via de mail. U kunt uw email sturen aan info@nnvastgoed.nl.
Ook is het mogelijk een online contactformulier in te vullen, waardoor u in contact kan komen met de organisatie. U dient enkele gegevens in te vullen zoals uw naam en bedrijfsnaam, e-mail, onderwerp en uw vraag of opmerking. Vervolgens kunt u dit formulier verzenden. De organisatie zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met NN Vastgoed

Openingstijden NN Vastgoed klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
09:00 -18:00
Zondag
09:00 -18:00

Telefoonnummers NN Vastgoed klantenservice

Contact met NN VastgoedNummer
Algemeen010-5211816

Overige contactmogelijkheden NN Vastgoed klantenservice

NN Vastgoed opzeggen

NN Vastgoed direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/nn vastgoed.

NN Vastgoed ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met NN Vastgoed? Laat ons je ervaring met NN Vastgoed weten!
Beoordeel NN Vastgoed

Adres NN Vastgoed klantenservice

Hoofdweg 66
Rotterdam

  Laat ons je ervaring met de NN Vastgoed klantenservice weten!

  Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de NN Vastgoed klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

  Beoordeel NN Vastgoed Klantenservice

  Welk cijfer geef jij aan de NN Vastgoed klantenservice?