Piet Klerkx

 klantenservice

Over Piet Klerkx

Piet Klerkx is een Nederlandse keten van woon- en meubelzaken. Het bedrijf werd in 1929 opgericht toen Piet Klerkx een meubelwinkel opende in Waalwijk onder de naam ‘Piet Klerkx Interieurverzorging’. In de jaren daarna opent Piet ook winkels in Maastricht, Almelo, Apeldoorn, Amsterdam en Tilburg, en opende zijn vrouw ook een geschenkenwinkel. Eind jaren ’60 komt Piet op het idee om ‘de Woonwereld’ te creëren, de eerste meubelboulevard van Nederland. Na het overlijden van Piet neemt zijn zoon het stokje over en zet het bedrijf op de kaart door het een enorme reclame boost te geven. In begin jaren ’90 wordt een tweede meubelboulevard geopend in Amersfoort. Inmiddels bezit Piet Klerkx 7 vestigingen verspreid over het hele land.
Het assortiment van Piet Klerkx bestaat uit exclusieve en aparte producten van vertrouwde merken. U kunt denken aan banken, bedden, tafels, keukens, badkamers et cetera. De missie van Piet Klerkx is om de klant te laten inspireren en te laten genieten van haar vrije tijd in haar eigen huis. U kunt dan ook kosteloos bij één van de vestigingen een afspraak maken voor een gratis kleur- en interieuradvies. Dit kunt u online doen.
Naast haar 7 vestigingen, heeft Piet Klerkx sinds 1999 haar eigen website met daarin ook haar online webshop. Hier kunt u gemakkelijk vanuit huis de door u gewenste meubels en/of accessoires bestellen en bij u thuis laten bezorgen.

Contact

In het geval dat u een vraag heeft kunt u de klantenservice van Piet Klerkx per telefoon bereiken. Indien het een algemene vraag of een vraag omtrent meubels betreft kunt u bellen naar telefoonnummer 0416 – 673673. Voor badkamer-gerelateerde vragen kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0416 – 675670. Of in het geval dat het een vraag over keukens betreft kunt u bellen naar 0416 – 539333. De klantenservice van Piet Klerkx is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 18.00 uur, en op zaterdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. Tevens kunt u via de digitale weg contact opnemen met Piet Klerkx, dit kunt u doen door het online contactformulier in te vullen via de website, of door een e-mailbericht te sturen naar klantenservice@pietklerx.nl. U kunt u vragen ook via de sociale media stellen, Piet Klerkx is actief op zowel Facebook als Twitter. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd de zeer uitgebreide Veelgestelde vragen-sectie op de website raadplegen.
Het hoofdkantoor van Piet Klerkx is gevestigd op Havenweg 30, 5145 NJ Waalwijk.

Contact met Piet Klerkx

Openingstijden Piet Klerkx klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -18:00
Dinsdag
08:30 -18:00
Woensdag
08:30 -18:00
Donderdag
08:30 -18:00
Vrijdag
08:30 -18:00
Zaterdag
08:30 -17:00
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Piet Klerkx klantenservice

Contact met Piet KlerkxNummer
Algemeen0416 – 673673

Overige contactmogelijkheden Piet Klerkx klantenservice

Piet Klerkx opzeggen

Piet Klerkx direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/piet klerkx.

Piet Klerkx ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Piet Klerkx? Laat ons je ervaring met Piet Klerkx weten!
Beoordeel Piet Klerkx

Adres Piet Klerkx klantenservice

Havenweg 30
Waalwijk

Laat ons je ervaring met de Piet Klerkx klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Piet Klerkx klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Piet Klerkx Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Piet Klerkx klantenservice?