Rivièra Maison

Over Rivièra Maison

Rivièra Maison is een exclusief interieur- en meubelmerk uit Nederland. In 1948 opende het echtpaar Teunissen hun bloemenwinkel ‘Rivièra Bloemenkunst’ aan de Overtoom in Amsterdam. Tot in de jaren ’80 is de focus voornamelijk op bloemen en bruidsboeketten blijven liggen. Later werd dit uitgebreid met de verkoop van woondecoraties. Vanaf de jaren ’90 worden er steeds meer winkels geopend en wordt het assortiment uitgebreid naar meubels en accessoires voor huis en tuin. Tevens werd de naam officieel veranderd naar Rivièra Maison. Sindsdien groeide het bedrijf gestaag en verandert de woonwinkel in een echt woonmerk.

Het assortiment van Rivièra Maison kenmerkt zich door haar warme en exclusieve stijl. Exclusiviteit, sfeer en service zijn de grootste kernwaarden van Rivièra Maison. Gewoon ‘goed’ is bij lange na niet genoeg.
Naast tientallen winkels in binnen- en buitenland kunt u de gehele collectie tevens in de online winkel van Rivièra Maison bestellen. Accessoires worden bij bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 zijn geplaatst dezelfde dag nog verstuurd. Indien u een meubel heeft besteld, zal er een afleverafspraak met u worden gemaakt. Met de exclusieve ‘white glove’ uitpakservice zal de transporteur van Rivièra Maison uw meubel niet alleen bezorgen, maar ook uitpakken en op de gewenste plek voor u neerzetten.

Contact

De klantenservice van Rivièra Maison is per telefoon bereikbaar op telefoonnummer 0297 – 239199. De klantenservice is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur, en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. U kunt de klantenservice van Rivièra Maison ook digitaal bereiken, dit doet u door een e-mailbericht te sturen naar webstore@riviera-maison.nl of door het contact formulier op de website in te vullen. Tevens kunt u altijd de uitgebreide Veel gestelde vragen-sectie op de website raadplegen.
Het hoofdkantoor van Rivièra Maison is gevestigd op Middenweg 11 A, 1432 DE Aalsmeer. In het geval dat u het hoofdkantoor per post wenst te bereiken, kunt u dit doen door uw brief naar ditzelfde adres te adresseren. Tevens kunt u het hoofdkantoor per telefoon bereiken door te bellen naar telefoonnummer 0297 – 239100 en per fax op faxnummer 0297 – 239101. Ook kunt u het hoofdkantoor per e-mail contacteren, dit doet u door een e-mailbericht te sturen naar info@riviera-maison.nl.

Voor aanvragen voor styling- en interieuradvies kunt u een e-mailbericht sturen naar project@riviera-maison.nl of contact opnemen met één van de deelnemende winkels van Rivièra Maison die hun eigen Design Studio hebben. Een lijst hiervan kunt u terugvinden op de website.
Tenslotte kunt u uw vragen tevens via de sociale media stellen. Rivièra Maison is actief op zowel Facebook als Twitter.

Openingstijden Rivièra Maison klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
10:00 -17:00
Zondag
gesloten
Rivièra Maison

Telefoonnummer Rivièra Maison klantenservice

Telefoonnummer
020 72 32 199
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Rivièra Maison klantenservice

Middenweg 11A
Aalsmeer

E-mailadres Rivièra Maison klantenservice

Rivièra Maison opzeggen

Rivièra Maison direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/rivièra maison.

Rivièra Maison ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie