Rivièra Maison

 klantenservice

Over Rivièra Maison

Rivièra Maison is een exclusief interieur- en meubelmerk uit Nederland. In 1948 opende het echtpaar Teunissen hun bloemenwinkel ‘Rivièra Bloemenkunst’ aan de Overtoom in Amsterdam. Tot in de jaren ’80 is de focus voornamelijk op bloemen en bruidsboeketten blijven liggen. Later werd dit uitgebreid met de verkoop van woondecoraties. Vanaf de jaren ’90 worden er steeds meer winkels geopend en wordt het assortiment uitgebreid naar meubels en accessoires voor huis en tuin. Tevens werd de naam officieel veranderd naar Rivièra Maison. Sindsdien groeide het bedrijf gestaag en verandert de woonwinkel in een echt woonmerk.

Het assortiment van Rivièra Maison kenmerkt zich door haar warme en exclusieve stijl. Exclusiviteit, sfeer en service zijn de grootste kernwaarden van Rivièra Maison. Gewoon ‘goed’ is bij lange na niet genoeg.
Naast tientallen winkels in binnen- en buitenland kunt u de gehele collectie tevens in de online winkel van Rivièra Maison bestellen. Accessoires worden bij bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 zijn geplaatst dezelfde dag nog verstuurd. Indien u een meubel heeft besteld, zal er een afleverafspraak met u worden gemaakt. Met de exclusieve ‘white glove’ uitpakservice zal de transporteur van Rivièra Maison uw meubel niet alleen bezorgen, maar ook uitpakken en op de gewenste plek voor u neerzetten.

Contact

De klantenservice van Rivièra Maison is per telefoon bereikbaar op telefoonnummer 0297 – 239199. De klantenservice is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur, en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. U kunt de klantenservice van Rivièra Maison ook digitaal bereiken, dit doet u door een e-mailbericht te sturen naar webstore@riviera-maison.nl of door het contact formulier op de website in te vullen. Tevens kunt u altijd de uitgebreide Veel gestelde vragen-sectie op de website raadplegen.
Het hoofdkantoor van Rivièra Maison is gevestigd op Middenweg 11 A, 1432 DE Aalsmeer. In het geval dat u het hoofdkantoor per post wenst te bereiken, kunt u dit doen door uw brief naar ditzelfde adres te adresseren. Tevens kunt u het hoofdkantoor per telefoon bereiken door te bellen naar telefoonnummer 0297 – 239100 en per fax op faxnummer 0297 – 239101. Ook kunt u het hoofdkantoor per e-mail contacteren, dit doet u door een e-mailbericht te sturen naar info@riviera-maison.nl.

Voor aanvragen voor styling- en interieuradvies kunt u een e-mailbericht sturen naar project@riviera-maison.nl of contact opnemen met één van de deelnemende winkels van Rivièra Maison die hun eigen Design Studio hebben. Een lijst hiervan kunt u terugvinden op de website.
Tenslotte kunt u uw vragen tevens via de sociale media stellen. Rivièra Maison is actief op zowel Facebook als Twitter.

Contact met Rivièra Maison

Openingstijden Rivièra Maison klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Rivièra Maison klantenservice

Contact met Rivièra MaisonNummer
Algemeen020 72 32 199

Overige contactmogelijkheden Rivièra Maison klantenservice

Rivièra Maison opzeggen

Rivièra Maison direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/rivièra maison.

Rivièra Maison ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Rivièra Maison? Laat ons je ervaring met Rivièra Maison weten!
Beoordeel Rivièra Maison

Adres Rivièra Maison klantenservice

Middenweg 11A
Aalsmeer

Laat ons je ervaring met de Rivièra Maison klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Rivièra Maison klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Rivièra Maison Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Rivièra Maison klantenservice?