Bureau Jeugdzorg Friesland

Over Bureau Jeugdzorg Friesland

Het Regiecentrum Bescherming en Veiligheid is de nieuwe naam van Bureau Jeugdzorg Friesland. Het regiecentrum bestaat uit twee onderdelen: Jeugd- en Gezinsbescherming en Veilig Thuis Friesland. Veilig Thuis Friesland richt zich op (het voorkomen van) kindermishandeling en huiselijk geweld. Het doel van Veilig Thuis is het voorkomen en stoppen van kindermishandeing en geweld in afhankelijkheidsrelaties. Het onderdeel Jeugd- en Gezinsbescherming richt zich op de jeugdbescherming en jeugdreclassering.

Het Regiecentrum Bescherming en Veiligheid is een door de overheid gecertificeerde instelling, die door de kinderrechter opgelegde maatregelen mag uitvoeren. Deze maatregelen hebben te maken met jeugdbescherming of jeugdreclassering. Deze maatregelen hebben een wettelijk verplicht karakter. Hiernaast voert de instelling ook preventieve jeugdbescherming uit.

Het motto van de instelling is: grip op veilig leven. Jeugdigen en volwassenen hebben recht op een veilige omgeving waarbinnen ze zich kunnen ontwikkelen. Aan de hand van een nauwe samenwerking met de wijk- en gebiedsteams probeert het regiecentrum een bijdrage te leveren aan de preventieve aanpak van probleemsituaties. Daarnaast grijpt de organisatie in waar dat nodig is.

Het Regiecentrum Bescherming en Veiligheid adviseert, onderzoekt, verwijst en regisseert. Het centrum is meegaand wanneer een klein steuntje in de rug voldoende is, maar voert ook drang- en dwangmaatregelen uit waar nodig.

Contactgegevens Bureau Jeugdzorg Friesland

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Bureau Jeugdzorg Friesland. Op werkdagen kunt u van 8.30 – 17.00 uur telefonisch contact opnemen met 058-2333777. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@regiecentrumbv.nl. Schriftelijke post adresseert u aan Postbus 312, 8901 BC Leeuwarden.
Het Regiecentrum Bescherming & Veiligheid, de nieuwe naam van Bureau Jeugdzorg Friesland, heeft vestigingen in Sneek, Leeuwarden en Drachten. De contactgegevens van deze vestigingen vindt u op de website.
Voor meldingen van huiselijk geweld of kindermishandeling belt u naar 0800-2000.

Openingstijden Bureau Jeugdzorg Friesland klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Bureau Jeugdzorg Friesland

Telefoonnummer Bureau Jeugdzorg Friesland klantenservice

Telefoonnummer
058 - 23 33 777
Belkosten
lokaal tarief

Adres Bureau Jeugdzorg Friesland klantenservice

Tesselschadestraat 2
Leeuwarden

E-mailadres Bureau Jeugdzorg Friesland klantenservice

E-mailadres
onbekend

Bureau Jeugdzorg Friesland opzeggen

Bureau Jeugdzorg Friesland direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/bureau jeugdzorg friesland.

Bureau Jeugdzorg Friesland ervaringen

1 ervaringen.

1 gedachte over “Bureau Jeugdzorg Friesland”

  1. Jaqueline Nieboer is haast een jaar geleden overleden mijn kleinzoon woonde daar waar gaat Jaimy nu heen las het toevallig anders wist ik het nog niet ze woonde sint johannisga Jaimy Woldijk 27 april geboren

Plaats een reactie