Dokteronline

 klantenservice

Heeft u behoefte aan een artsenconsult zonder dat u daarvoor uw woning hoeft te verlaten? Dokteronline biedt u de mogelijkheid om een dergelijk consult zonder enige wachttijd te plannen. U krijgt te maken met een Europees geregistreerde arts, die u kan adviseren omtrent uw klachten en/of behandelwensen. Bovendien biedt Dokteronline actuele informatie over allerlei soorten aandoeningen en de daarbij behorende behandelmogelijkheden. Uiteraard is ook deze informatie in samenwerking met artsen opgesteld. Maakt u gebruik van een online artsenconsult via Dokteronline, dan vult u een online medische vragenlijst in. De aangewezen arts beoordeelt deze en kan u, indien nodig, medicatie voorschrijven. Optioneel kan deze direct door een van de aangesloten Europese apotheken worden thuisgestuurd.

Onafhankelijke artsen van het hoogste niveau

De artsen die werkzaam zijn voor de informatieve en adviserende website Dokteronline, zijn stuk voor stuk deskundig en gekwalificeerd. De kwaliteit van de consulten wordt regelmatig gemonitord. De betreffende arts raadpleegt niet alleen de medische vragenlijst die u heeft ingevuld, maar ook uw medische geschiedenis. Bij Dokteronline heeft veiligheid de hoogste prioriteit. Recepten worden dan ook alleen voorgeschreven wanneer de arts er honderd procent zeker van is dat dit geschikt is. De artsen werken onafhankelijk. De aan u verstrekte adviezen door deze consultservice worden dus geenszins beïnvloed door samenwerkingsverbanden. Alleen indien u daartoe opdracht geeft, worden recepten doorgestuurd naar de apotheek Blueclinic.

Contact met Dokteronline

Wenst u contact met Dokteronline, dan kunt u gebruikmaken van het telefoonnummer 0800 486 72968. Dit nummer is gratis en op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 bereikbaar. Tevens kunt u uw vraag stellen via de chat op de website, welke eveneens van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 21.00 actief is. Tot slot kunt u uw vraag via het online contactformulier versturen.

Contact met Dokteronline

Openingstijden Dokteronline klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -21.00
Dinsdag
09:00 -21.00
Woensdag
09:00 -21.00
Donderdag
09:00 -21.00
Vrijdag
09:00 -21.00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Dokteronline klantenservice

Contact met DokteronlineNummer
Algemeen0800 486 72968

Overige contactmogelijkheden Dokteronline klantenservice

Dokteronline opzeggen

Dokteronline direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/dokteronline.

Dokteronline ervaringen

2 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Dokteronline? Laat ons je ervaring met Dokteronline weten!
Beoordeel Dokteronline

Adres Dokteronline klantenservice

Mahaaiweg 6
Willemstad, Curacao
Rapportcijfer Dokteronline klantenservice: 9

Rapportcijfer is gebaseerd op 2 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Dokteronline klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Dokteronline klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Dokteronline Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Dokteronline klantenservice?

0 reviews over “Dokteronline”

  1. Rapportcijfer: 10

    Ik heb hier onlangs gebruik van gemaakt. Ik vind het toch wel een prettig idee om een dokter online te kunnen spreken. Zeker nu met Corona. Ook heb ik het gevoel dat mijn dokter het alleen maar als gezeur ziet.

  2. Rapportcijfer: 8

    Prettig geholpen, Had last van een aantal dingen en werd goed en deskundig geholpen. Ging ivm Corona liever niet de deur uit.