Iza Cura Drechtsteden

 klantenservice

Over Iza Cura Drechtsteden

IZA Cura is ontstaan vanuit een samenwerking tussen IZA en Coöperatie VGZ. De jarenlange ervaring van IZA in het uitvoeren van zorgverzekeringen voor gemeenten wordt in Iza Cura gecombineerd met de ervaring die Coöperatie VGZ heeft. Iza Cura Drechtsteden is een van de zes gemeenten waar Iza Cura actief is, naast Drechtsteden zit Iza Cura ook in Capelle a/d Ijssel, Den Haag, Rotterdam, Ooievaar en Zuid-Limburg. Iza Cura Drechtsteden is de zorgverzekering speciaal voor inwoners van Drechtsteden met een lager inkomen. De zorgaanbieder maakt het mogelijk dat ook inwoners met een lager inkomen goed verzekerd zijn.

Pakketten

De voordelen van Iza Cura Drechtsteden zijn o.a. dat uw een lage premie heeft en uw geen rekeningen hoeft voor te schieten. Deze voordelen gelden speciaal voor de inwoners van gemeenten in de regio Drechtsteden met een inkomen tot 130 procent van het wettelijk minimumloon. Het verzekeringspakket bestaat uit de Natura Polis en het Aanvullend Pakket, meer details hierover vindt u op de website : www.izacura.nl/drechtsteden. Hier vindt u ook welke zorg voor u vergoed wordt.

Iza Cura Zorgaanbieders

Bij Iza Cura kunt u in principe terecht bij alle zorgaanbieders in Nederland. Als u voor een zorgaanbieder kiest waar Iza Cura een contract mee heeft krijgt u altijd 100 procent vergoed. Onder het kopje ‘vergelijk en kies’ op de website van Iza Cura vindt u de zorgaanbieders met wie Iza Cura in contact staat. Uw vindt hier een ruim aanbod van zorgaanbieders en referenties van andere klanten, zodat u de zorgaanbieders goed kunt vergelijken.

Contact

De klantenservice van Iza Cura Drechtsteden is te bereiken op het gratis telefoonnummer 0800-345 67 77, dit telefoonnummer is te bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:30. Bij de klantenservice kunt u terecht voor vragen, opmerkingen of klachten. Ook kunt u bij vragen langskomen bij een van de informatiebalies. De adresgegevens van deze balies vindt u op de website. Als u vragen heeft met betrekking tot het persoonsgebonden budget kunt u bellen naar het telefoonnummer 088-131 16 75, dit is mogelijk op werkdagen van 8:30 tot 17:00.
Als u in de gemeente Alblasserdam, Binnenmaas, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht of Zwijndrecht woont dan kunt u uw vraag ook stellen via het contactformulier op de website van Iza Cura Drechtsteden, u krijgt dan binnen twee werkdagen antwoord.
Om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen rond Iza Cura kunt u zich op de website aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van Iza Cura.
Als u een klacht heeft kunt u contact opnemen met de klantenservice. Mocht de klacht hier niet voldoende mee zijn opgelost dan kunt u uw klacht voorleggen aan de afdeling Klachtenmanagement, dit doet u door uw klacht schriftelijk door te sturen naar: Zorgverzekeraar IZA Cura, Afdeling Klachtenmanagement, Postbus 1256, 5602 BG Eindhoven.

Contact met Iza Cura Drechtsteden

Openingstijden Iza Cura Drechtsteden klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -17:30
Dinsdag
08:00 -17:30
Woensdag
08:00 -17:30
Donderdag
08:00 -17:30
Vrijdag
08:00 -17:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Iza Cura Drechtsteden klantenservice

Contact met Iza Cura DrechtstedenNummer
Algemeen0800 - 345 67 77

Overige contactmogelijkheden Iza Cura Drechtsteden klantenservice

Iza Cura Drechtsteden opzeggen

Iza Cura Drechtsteden direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/iza cura drechtsteden.

Iza Cura Drechtsteden ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Iza Cura Drechtsteden? Laat ons je ervaring met Iza Cura Drechtsteden weten!
Beoordeel Iza Cura Drechtsteden

Adres Iza Cura Drechtsteden klantenservice

Spuiboulevard 300
Dordrecht

  Laat ons je ervaring met de Iza Cura Drechtsteden klantenservice weten!

  Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Iza Cura Drechtsteden klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

  Beoordeel Iza Cura Drechtsteden Klantenservice

  Welk cijfer geef jij aan de Iza Cura Drechtsteden klantenservice?