Iza Cura Drechtsteden

Over Iza Cura Drechtsteden

IZA Cura is ontstaan vanuit een samenwerking tussen IZA en Coöperatie VGZ. De jarenlange ervaring van IZA in het uitvoeren van zorgverzekeringen voor gemeenten wordt in Iza Cura gecombineerd met de ervaring die Coöperatie VGZ heeft. Iza Cura Drechtsteden is een van de zes gemeenten waar Iza Cura actief is, naast Drechtsteden zit Iza Cura ook in Capelle a/d Ijssel, Den Haag, Rotterdam, Ooievaar en Zuid-Limburg. Iza Cura Drechtsteden is de zorgverzekering speciaal voor inwoners van Drechtsteden met een lager inkomen. De zorgaanbieder maakt het mogelijk dat ook inwoners met een lager inkomen goed verzekerd zijn.

Pakketten

De voordelen van Iza Cura Drechtsteden zijn o.a. dat uw een lage premie heeft en uw geen rekeningen hoeft voor te schieten. Deze voordelen gelden speciaal voor de inwoners van gemeenten in de regio Drechtsteden met een inkomen tot 130 procent van het wettelijk minimumloon. Het verzekeringspakket bestaat uit de Natura Polis en het Aanvullend Pakket, meer details hierover vindt u op de website : www.izacura.nl/drechtsteden. Hier vindt u ook welke zorg voor u vergoed wordt.

Iza Cura Zorgaanbieders

Bij Iza Cura kunt u in principe terecht bij alle zorgaanbieders in Nederland. Als u voor een zorgaanbieder kiest waar Iza Cura een contract mee heeft krijgt u altijd 100 procent vergoed. Onder het kopje ‘vergelijk en kies’ op de website van Iza Cura vindt u de zorgaanbieders met wie Iza Cura in contact staat. Uw vindt hier een ruim aanbod van zorgaanbieders en referenties van andere klanten, zodat u de zorgaanbieders goed kunt vergelijken.

Contact

De klantenservice van Iza Cura Drechtsteden is te bereiken op het gratis telefoonnummer 0800-345 67 77, dit telefoonnummer is te bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:30. Bij de klantenservice kunt u terecht voor vragen, opmerkingen of klachten. Ook kunt u bij vragen langskomen bij een van de informatiebalies. De adresgegevens van deze balies vindt u op de website. Als u vragen heeft met betrekking tot het persoonsgebonden budget kunt u bellen naar het telefoonnummer 088-131 16 75, dit is mogelijk op werkdagen van 8:30 tot 17:00.
Als u in de gemeente Alblasserdam, Binnenmaas, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht of Zwijndrecht woont dan kunt u uw vraag ook stellen via het contactformulier op de website van Iza Cura Drechtsteden, u krijgt dan binnen twee werkdagen antwoord.
Om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen rond Iza Cura kunt u zich op de website aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van Iza Cura.
Als u een klacht heeft kunt u contact opnemen met de klantenservice. Mocht de klacht hier niet voldoende mee zijn opgelost dan kunt u uw klacht voorleggen aan de afdeling Klachtenmanagement, dit doet u door uw klacht schriftelijk door te sturen naar: Zorgverzekeraar IZA Cura, Afdeling Klachtenmanagement, Postbus 1256, 5602 BG Eindhoven.

Openingstijden Iza Cura Drechtsteden klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Iza Cura Drechtsteden

Telefoonnummer Iza Cura Drechtsteden klantenservice

Telefoonnummer
0800 - 345 67 77
Belkosten
gratis

Adres Iza Cura Drechtsteden klantenservice

Spuiboulevard 300
Dordrecht

E-mailadres Iza Cura Drechtsteden klantenservice

E-mailadres
onbekend

Iza Cura Drechtsteden opzeggen

Iza Cura Drechtsteden direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/iza cura drechtsteden.

Iza Cura Drechtsteden ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie