IZZ

 klantenservice

IZZ Klantenservice

IZZ is een stichting welke in 1977  is opgericht. Het is een stichting welke is opgericht als collectiviteit tussen werkgevers en werknemers in de zorgsector in Nederland. IZZ is opgericht met een speciaal doel. In tegenstelling tot andere zorgverzekeraars is IZZ een zorgverzekeraar welke een zorgverzekering aanbiedt voor medewerkers uit de zorgsector. Omdat medewerkers van de zorgsector meer kansen hebben op gezondheidsprobleem laat IZZ zien dat zij hier goed mee omgaan in hun zorgverzekering. In Nederland zijn nu bijna 500.000 mensen met een zorgverzekering van IZZ. Een belangrijk punt van de IZZ zorgverzekeraar is het feit dat zij geen winstgevende verzekeraar zijn, en hier ook niet naar zullen streven. Indien u vragen heeft over IZZ kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met IZZ klantenservice.

Zorgverzekering bij IZZ

U kunt in drie gemakkelijke stappen een zorgverzekering samenstellen bij IZZ. Om te beginnen kiest u bij stap 1 voor een basisverzekering. Bij IZZ heeft u de  keuze uit twee verschillende basisverzekeringen. Vervolgens kiest u bij stap 2 uw eigen risico. Wettelijk is het verplicht om 360 euro eigen risico te hebben. Maar daarnaast kunt u ook nog een vrijwillige extra eigen risico nemen, en dit zal dan geen invloed hebben op de dekking van uw zorgverzekering. Als u voor een hogere eigen risico kiest zal de maandpremie dus ook lager zijn. Bij stap drie kunt u kiezen voor een aanvullende verzekering. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een buitenland verzekering, tandartsverzekering, en fysiotherapie verzekering. Indien u alle stappen bent afgegaan kunt u heel eenvoudig zien wat uw maandpremie zal worden. Indien u hier vragen over heeft kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact opnemen met de klantenservice IZZ.

Klantenservice

De klantenservice IZZ is telefonisch te bereiken via het nummer 0900-0274. Indien u belt naar de klantenservice IZZ kost u dit €0,20 eurocent per gesprek. De IZZ klantenservice is telefonisch te bereiken op maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 20:00. Ook op zaterdag kunt u de klantenservice via het bovenstaande telefoonnummer bereiken, echter kan dit alleen tussen 9:00 en 13:00. Op zondag is de telefonische klantenservice gesloten. Naast het telefonische contact kunt u er ook voor kiezen om per email of via de site contact op te nemen met de klantenservice van IZZ, echter zult u dan niet direct worden geholpen met uw vragen, en dus is het vaak fijner om met de klantenservice te bellen zodat u direct antwoord krijgt op uw vraag.

Met IZZ VGZ contact voor uw vragen

Voor de uitvoering van de IZZ zorgverzekering werkt de zorgverzekeraar samen met VGZ en CZ. Als u dus een vraag wilt stellen, kunt u via de website van ofwel de VGZ, ofwel CZ, uw vragen aan de klantenservice stellen. Voor algemene vragen over uw zorgverzekering neemt u contact op met het telefoonnummer IZZ VGZ op 0900-0274. Dit IZZ telefoonnummer is van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 20:00 uur, en op zaterdag van 09:00 uur tot 13:00 uur bereikbaar. Heeft u zorg in het buitenland nodig? Neem dan contact op met de VGZ Alarmcentrale op het IZZ telefoonnummer +31 40 297 57 30. Dit nummer is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Heeft u extra ondersteuning nodig van uw zorgverzekering, bijvoorbeeld omdat u op de wachtlijst staat en u graag eerder geholpen wilt worden met zorg? De zorgverleners van de IZZ VGZ klantenservice ondersteunen u op het telefoonnummer 088 – 131 16 12. Dit telefoonnummer is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 13:00 uur. Voor bellen met het IZZ telefoonnummer betaalt u de gebruikelijke belkosten.

IZZ VGZ contact eenvoudig en snel via KlantenserviceSpot.nl

Met KlantenserviceSpot.nl haalt u gemakkelijk en snel de juiste contactinformatie in huis om uw vragen te beantwoorden. Onze database bestaat uit een enorme hoeveelheid telefoonnummers en adressen van bedrijven, die u met enkele klikken op de muis tevoorschijn haalt. Zo heeft u naast IZZ VGZ onder meer direct contact met de Schiphol klantenservice voor uw vlucht, de NS klantenservice voor uw treinreis, de Trouw klantenservice voor uw kranten abonnement en de Apple klantenservice voor uw iPad. Contact opnemen met een bedrijf was nog nooit zo eenvoudig als met KlantenserviceSpot.nl.

Contact met IZZ

Openingstijden IZZ klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -20:00
Dinsdag
08:00 -20:00
Woensdag
08:00 -20:00
Donderdag
08:00 -20:00
Vrijdag
08:00 -20:00
Zaterdag
09:00 -13:00
Zondag
gesloten

Telefoonnummers IZZ klantenservice

Contact met IZZNummer
Algemeen0900 – 02 74

Overige contactmogelijkheden IZZ klantenservice

IZZ opzeggen

IZZ direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/izz.

IZZ ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met IZZ? Laat ons je ervaring met IZZ weten!
Beoordeel IZZ

Adres IZZ klantenservice

Amersfoortseweg 15/H
Apeldoorn

Laat ons je ervaring met de IZZ klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de IZZ klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel IZZ Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de IZZ klantenservice?