IZZ

IZZ Klantenservice

IZZ is een stichting welke in 1977  is opgericht. Het is een stichting welke is opgericht als collectiviteit tussen werkgevers en werknemers in de zorgsector in Nederland. IZZ is opgericht met een speciaal doel. In tegenstelling tot andere zorgverzekeraars is IZZ een zorgverzekeraar welke een zorgverzekering aanbiedt voor medewerkers uit de zorgsector. Omdat medewerkers van de zorgsector meer kansen hebben op gezondheidsprobleem laat IZZ zien dat zij hier goed mee omgaan in hun zorgverzekering. In Nederland zijn nu bijna 500.000 mensen met een zorgverzekering van IZZ. Een belangrijk punt van de IZZ zorgverzekeraar is het feit dat zij geen winstgevende verzekeraar zijn, en hier ook niet naar zullen streven. Indien u vragen heeft over IZZ kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met IZZ klantenservice.

Zorgverzekering bij IZZ

U kunt in drie gemakkelijke stappen een zorgverzekering samenstellen bij IZZ. Om te beginnen kiest u bij stap 1 voor een basisverzekering. Bij IZZ heeft u de  keuze uit twee verschillende basisverzekeringen. Vervolgens kiest u bij stap 2 uw eigen risico. Wettelijk is het verplicht om 360 euro eigen risico te hebben. Maar daarnaast kunt u ook nog een vrijwillige extra eigen risico nemen, en dit zal dan geen invloed hebben op de dekking van uw zorgverzekering. Als u voor een hogere eigen risico kiest zal de maandpremie dus ook lager zijn. Bij stap drie kunt u kiezen voor een aanvullende verzekering. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een buitenland verzekering, tandartsverzekering, en fysiotherapie verzekering. Indien u alle stappen bent afgegaan kunt u heel eenvoudig zien wat uw maandpremie zal worden. Indien u hier vragen over heeft kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact opnemen met de klantenservice IZZ.

Klantenservice

De klantenservice IZZ is telefonisch te bereiken via het nummer 0900-0274. Indien u belt naar de klantenservice IZZ kost u dit €0,20 eurocent per gesprek. De IZZ klantenservice is telefonisch te bereiken op maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 20:00. Ook op zaterdag kunt u de klantenservice via het bovenstaande telefoonnummer bereiken, echter kan dit alleen tussen 9:00 en 13:00. Op zondag is de telefonische klantenservice gesloten. Naast het telefonische contact kunt u er ook voor kiezen om per email of via de site contact op te nemen met de klantenservice van IZZ, echter zult u dan niet direct worden geholpen met uw vragen, en dus is het vaak fijner om met de klantenservice te bellen zodat u direct antwoord krijgt op uw vraag.

Openingstijden IZZ klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
IZZ

Telefoonnummer IZZ klantenservice

Telefoonnummer
0900 – 02 74
Belkosten
€ 0,20 per gesprek, plus de gebruikelijke belkosten

Adres IZZ klantenservice

Amersfoortseweg 15/H
Apeldoorn

E-mailadres IZZ klantenservice

E-mailadres
onbekend

IZZ opzeggen

IZZ direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/izz.

IZZ ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie