Tandartsplein.nl

 klantenservice

Tandartsplein.nl biedt u alles wat u nodig heeft om uw gebit in goede conditie te houden. Op deze webpagina vindt u namelijk het meest complete aanbod mondverzorgingsproducten. Een goede mondzorg is van onschatbaar belang, want een slechte mondgezondheid heeft ook zijn weerslag op uw algehele gezondheid. De producten en de informatie die u op Tandartsplein.nl vindt, helpen u dan ook gezondheidsrisico’s te voorkomen. Zo kunt u er bijvoorbeeld terecht voor tandpasta en mondwater, maar ook voor elektrische tandenborstels, monddouches en nog veel meer. De website biedt producten aan van bekende merknamen zoals Jordan, Colgate en Sensodyne. Hier kunt u ook met een gerust hart bestellen wanneer u iets met enige spoed nodig heeft. Wanneer u uw bestelling vóór 22.00 plaatst, wordt deze de volgende dag geleverd. Bovendien worden bestellingen met een waarde van €25,- of meer gratis thuisbezorgd. Tandartsplein.nl levert ook in België.

Betrouwbaar advies van professionals

Niet alleen vindt u op Tandartsplein.nl mondverzorgingsproducten, ook leest u er allerhande informatie over dit onderwerp terug. De dossiers zijn allen geschreven door professionele tandartsen en mondhygiënisten en betreffen niet alleen de verschillende producten, maar ook de oorzaak en behandeling van diverse gebitsproblemen. Zo kan uw vraag vaak beantwoord worden zonder dat daar een tandarts of andere professional aan te pas hoeft te komen. En dat kan u in veel eenvoudige gevallen een hoop tijd en geld besparen.

Contact met Tandartsplein.nl

Tandartsplein.nl probeert u van zo duidelijk en volledig mogelijke informatie te voorzien. Mocht u ondanks dat toch vragen hebben over een product, of een klacht of opmerking willen plaatsen, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Deze kunt u op werkdagen van 08.00 tot 18.00 bereiken op het telefoonnummer 088 8000 200. Bent u een Belgische klant? Ook dan maakt u gebruik van dit telefoonnummer.

Instagram: https://www.instagram.com/plein.nl/

Contact met Tandartsplein.nl

Openingstijden Tandartsplein.nl klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Tandartsplein.nl klantenservice

Contact met Tandartsplein.nlNummer
Algemeen088 8000 200

Overige contactmogelijkheden Tandartsplein.nl klantenservice

Tandartsplein.nl opzeggen

Tandartsplein.nl direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/tandartsplein.nl.

Tandartsplein.nl ervaringen

8 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Tandartsplein.nl? Laat ons je ervaring met Tandartsplein.nl weten!
Beoordeel Tandartsplein.nl

Adres Tandartsplein.nl klantenservice

Hoofdveste 2
3992DG, Houten (Utrecht)
Rapportcijfer Tandartsplein.nl klantenservice: 8.9

Rapportcijfer is gebaseerd op 8 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Tandartsplein.nl klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Tandartsplein.nl klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Tandartsplein.nl Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Tandartsplein.nl klantenservice?

8 reviews over “Tandartsplein.nl”

 1. Rapportcijfer: 10

  Ik haal mijn verzorgingsproducten graag uit Duitsland omdat het veel goedkoper is, maar als ik daar geen tijd voor heb haal ik het hier. Bij tandartsplein is het alsnog veel goedkoepr dan de supermarkt.

 2. Rapportcijfer: 10

  Ik vind mijn gebit erg belangrijk, de verzorging ervan dus ook. Via mijn tandarts kwam ik terecht op deze site, hier kan ik echt alles vinden wat geadviseerd wordt en wat ik fijn vind om te gebruiken.

 3. Rapportcijfer: 8.8

  Wat een ontzettend handige website! Koop hier sinds 2 maanden mijn mondverzorgingsproducten. Goede service en heb het vaak de volgende dag in huis.

 4. Rapportcijfer: 8.6

  Ik vind de verzorging van mijn mond en gebit erg belangrijk, daarom bestel ik hier regelmatig producten. Gaat altijd zonder problemen.

 5. Rapportcijfer: 7.8

  Handige website, kwam hier toevallig op terecht ivm een leuke aanbieding. Heb hem in mn favorieten staan!

 6. Rapportcijfer: 8.4

  Kocht altijd spullen op babyplein en wist niet dat er meer waren. Ik koop nu regelmatig op andere ‘plein’ websites mijn spullen. Tandartsplein is ook echt een super webshop! Groetjes Mirjam.

 7. Rapportcijfer: 9.8

  Mooi concept, er zijn een aantal ‘plein’ websites en heb goede ervaringen met deze webshops. O.a. voor babies en drogist.

 8. Rapportcijfer: 7.4

  Handige webshop, heb vaak geen zin om voor deze verzorgingsproducten naar de winkel te gaan. Dus handig dat ik ze gewoon online kan bestellen. Ze worden ook snel geleverd.