TSN Thuiszorg

 klantenservice

Over TSN Thuiszorg

TSN Thuiszorg is een Nederlandse zorginstelling en kenmerkt zich door kleinschaligheid. TSN Thuiszorg heeft vestigingen door heel Nederland en kan zo altijd hulp dicht bij huis bieden. De zorgverleners komen zo veel mogelijk uit dezelfde wijk als de hulpbehoevende, hierdoor weten ze de weg, spreken ze de taal en zijn ze altijd dichtbij als dat nodig is. De zorginstelling werkt met kleine professionele wijkteams die met aandacht de zorg bieden die u nodig heeft. Tevens zijn er door TSN Thuiszorg goede afspraken gemaakt met bijvoorbeeld mantelzorgers, vrijwilligers en andere actieve partijen in de wijk zoals maaltijdbezorgers en schoonheidspecialisten. Samen zorgen we ervoor dat u kunt blijven wonen en leven zoals u gewend bent, maar wel met de extra zorg die u nodig heeft.

Producten

TSN Thuiszorg biedt op veel verschillende manier hulp aan verschillende soorten hulpbehoevenden. TSN Thuiszorg biedt onder andere hulp bij het huishouden, verpleging, verzorging en begeleiding thuis. Ook is er nachtzorg op route, dementiezorg, hulp voor dak- en thuislozen en mantelzorgondersteuning. Ook kunnen er hulpmiddelen gekocht, gehuurd of geleend worden via TSN Thuiszorg. Bij elk van de vestigingen is aangegeven welke hulp in de betreffende regio geboden wordt.

Klachten

Als u klachten heeft kunt u dit het beste eerst met een medewerker bespreken of degene die direct is betrokken bij hetgeen waar u een klacht over heeft. U kunt ook bellen met een vestiging van TSN Thuiszorg om de klacht aan te kaarten, wanneer dit geen oplossing biedt kunt u de klacht voorleggen bij een klachtenfunctionaris. U heeft ook het recht een klacht direct in te dienen bij de onafhankelijke klachtencommissie. U kunt contact opnemen met de klachtenfunctionaris door te bellen naar het telefoonnummer van de zorgcentrale (0900 – 8615) dat 24 uur per dag te bereiken is. Tevens kunt u de klachtenfunctionaris schriftelijk bereiken via: TSN Thuiszorg,
Klachtenfunctionaris, Bleiswijkseweg 43E, 2712 PB Zoetermeer. U kunt ook digitaal op de website van TSN Thuiszorg een klachtenformulier vinden om u klacht direct te melden bij de klachtenfunctionaris.

Contact

Het hoofdkantoor van TSN Thuiszorg bevindt zich in Almelo op de Twentepoort Oost 22, 7609 RG Almelo. Tijdens werkuren is de klantenservice van TSN Thuiszorg te bereiken op het telefoonnummer 0546 48 64 40. De zorgcentrale van TSN Thuiszorg is 24 uur per dag, 7 dagen in de week, bereikbaar op het telefoonnummer 0900 8615. Ook kunt u bij vragen of opmerkingen over TSN Thuiszorg mailen naar het e-mailadres: info@tsn-thuiszorg.nl.
TSN Thuiszorg heeft vestigingen door heel Nederland die altijd telefonisch bereikbaar zijn, wel kunnen de vestigingen beperkte openingstijden hebben, hiervoor kunt u het beste op de website van TSN Thuiszorg kijken (www.tsn-thuiszorg.nl).

Contact met TSN Thuiszorg

Openingstijden TSN Thuiszorg klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers TSN Thuiszorg klantenservice

Contact met TSN ThuiszorgNummer
Algemeen0900 - 86 15

Overige contactmogelijkheden TSN Thuiszorg klantenservice

TSN Thuiszorg opzeggen

TSN Thuiszorg direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/tsn thuiszorg.

TSN Thuiszorg ervaringen

2 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met TSN Thuiszorg? Laat ons je ervaring met TSN Thuiszorg weten!
Beoordeel TSN Thuiszorg

Adres TSN Thuiszorg klantenservice

Twentepoort Oost 22
Almelo
Rapportcijfer TSN Thuiszorg klantenservice: 9

Rapportcijfer is gebaseerd op 2 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de TSN Thuiszorg klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de TSN Thuiszorg klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel TSN Thuiszorg Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de TSN Thuiszorg klantenservice?

1 reviews over “TSN Thuiszorg”

  1. Rapportcijfer: 10

    Het heeft even geduurd voordat mijn moeder thuishulp wou accepteren, en in het begin zijn dan ook wel wat ‘problemen’ geweest. Maar nu komt zovaak mogelijk een vaste mederwerker en vind ze het zelfs hartstikke gezellig!

  2. Rapportcijfer: 8

    Wij hebben hier snel en eenvoudig de zorg kunnen regelen voor mjin moeder die zij nodig had. Duidelijke afspraken en erg persoonlijk.. Mijn moeder is erg blij, dus wij ook!