Deutsche Bank

 klantenservice

Over de Deutsche Bank

De Deutsche Bank werd in 1919 door H. Albert de Bary opgericht en in 1921 opende de Deutsche Bank haar deuren in Nederland aan de Herengracht. Tegenwoordig is de Deutsche Bank een wereldwijd opererende bank met meer dan 100.000 werknemers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Frankfurt en is een van de grootste partijen op de markt van investment banking. De Deutsche Bank speelt in op de behoefte aan een internationale zakenbank in Nederland en gebruikt hiermee de expertise van haar werknemers om uw business beter te maken. De Deutsche Bank streeft er dan ook naar om een kwalitatief zo hoog mogelijke klantenservice neer te zetten die u als klant zo goed mogelijk kan helpen.

Helpdesk

Voordat u als klant contact op neemt met de Deutsche Bank klantenservice, is het echter aan te raden dat u een kijkje neemt bij de veelgestelde vragen onder de Helpdesks. Vragen die u hier kunt vinden hebben te maken met een rekening openen, internetbankieren, SEPA, overboekingen, identificatie en jaaropgaves. Denk bijvoorbeeld aan vragen over het openen van een rekening als u niet van oorsprong Nederlands bent, of als u een Nederlander bent die in het buitenland woont. Ook vragen over legitimatiebewijzen en het openen van een Deutsche Bank Internetspaarrekening komen hier aan bod, net als de vraag of er kosten verbonden zijn aan het openen van een rekening. Deze vragen kunt u vinden onder de verschillende helpdesks bij het kopje contact. In het geval dat u het antwoord op uw vraag hier niet kunt vinden, kunt u contact opnemen met de Deutsche Bank klantenservice.

Contact

U kunt met de Deutsche Bank contact opnemen door een e-mail te sturen naar kcc.amsterdam.@db.com. Dit is het Klant Contact Centrum en is bijvoorbeeld ook het aanspreekpunt voor klanten die besluiten om weg te gaan bij de Deutsche Bank.

Telefoon

Indien u dit niet snel genoeg gaat, kunt u ook het telefoonnummer van de Deutsche Bank klantenservice bellen om direct met een medewerker te kunnen spreken. Hiervoor belt u het telefoonnummer 020 – 555 49 11. Dit nummer is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 08.30 en 17.30 uur, voor vragen over de euro, pensioenen, banken en verzekeraars.

Postadres

Als laatste kunt u ook via de post contact opnemen met de Deutsche Bank klantenservice. U kunt hen een brief sturen naar het hoofdkantoor in Nederland, gevestigd Postbus 12797, 1100 AT Amsterdam. Daarnaast kunt u ook op bezoek bij het hoofdkantoor in Amsterdam op De Entree 99-197, 1101 HE Amsterdam.

Contact met Deutsche Bank

Openingstijden Deutsche Bank klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:00 -17:30
Dinsdag
08:00 -17:30
Woensdag
08:00 -17:30
Donderdag
08:00 -17:30
Vrijdag
08:00 -17:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Deutsche Bank klantenservice

Contact met Deutsche BankNummer
Algemeen020 - 798 17 00

Overige contactmogelijkheden Deutsche Bank klantenservice

Deutsche Bank opzeggen

Deutsche Bank direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/deutsche bank.

Deutsche Bank ervaringen

3 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Deutsche Bank? Laat ons je ervaring met Deutsche Bank weten!
Beoordeel Deutsche Bank

Adres Deutsche Bank klantenservice

De Entree 99-197
Amsterdam
Rapportcijfer Deutsche Bank klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 3 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Deutsche Bank klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Deutsche Bank klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Deutsche Bank Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Deutsche Bank klantenservice?

3 reviews over “Deutsche Bank”

  1. Rapportcijfer: 8

    zet de deposito bankkluis op naam van peter van ammelrooij