Friesland Bank

<br /> <b>Warning</b>:  Undefined variable $title in <b>/home/u42251p86229/domains/klantenservicespot.nl/public_html/wp-content/plugins/gp-premium/elements/class-hooks.php(215) : eval()'d code</b> on line <b>11</b><br /> klantenservice

Direct in contact met de juiste klantenservice?

Als je klantenservice spot belt helpen we je persoonlijke aan alle contactinformatie met actuele storingen, openingstijden en adressen. Onze medewerkers verstrekken snel de juiste informatie en antwoord op al uw vragen.

Honderdtien cent per minuut plus uw gebruikelijke belkosten!

Over de Friesland Bank

De Friesland Bank is een bank en dienstverlener die zich richt op de noordelijke helft van Nederland. Onderhand is de Friesland Bank een 100% dochter geworden van Rabobank Nederland, en hiermee worden dan ook alle beeldmerken van de Friesland Bank van de gebouwen gehaald. Het eerste kantoor werd geopend in 1913. Daarnaast is de bank eigenaar van Friesland Bank Investments en Friesland Bank Assurantiën.  Omdat de bank zo geconcentreerd was op het noorden van het land, streeft de Friesland Bank er naar om een kwalitatief zo hoog mogelijke klantenservice neer te zetten die u als klant zo goed mogelijk kan helpen.

Veelgestelde vragen

Voordat u als klant contact op neemt met de Friesland Bank klantenservice, is het echter aan te raden dat u een kijkje neemt bij de veelgestelde vragen zoals wat te doen bij overlijden en veilig internet bankieren. Vragen die u hier kunt vinden hebben te maken een pas gestolen of verloren pinpas, adreswijzigingen of opzeggingen. Denk ook aan vragen over veilig internetbankieren en hoe u hiermee het beste aan de slag kan gaan! In het geval dat u het antwoord op uw vraag hier niet kunt vinden, kunt u contact opnemen met de Friesland Bank klantenservice.

Contact

U kunt met de Friesland Bank contact opnemen door een e-mail te sturen via het contactformulier. Hier kunt u uit verschillende opties kiezen waar uw vraag aan toe behoort, zoals lenen, sparen, hypotheken, klachten of pensioen. Ook kunt Dit kunt u doen voor vragen inzake uw spaarrekening of bijvoorbeeld vragen die te maken hebben met uw verzekering of het inleveren van uw goud. Ook vragen over een lopende hypotheek, een offerte of een aanvraag kunt u via een e-mail opsturen.

Klachten

U kunt uw klacht op vier verschillende manieren aan de Friesland Bank laten weten. De Friesland Bank wil het graag weten als u klachten heeft: het opbouwen van een relatie met de klanten is tenslotte erg belangrijk voor de bank. U kunt via de website het online formulier invullen om een klacht te versturen, maar u kunt het ook op de website zelf melden. Daarnaast kunt u bellen naar 058 – 299 55 99. Tenslotte kunt u schriftelijk een klacht indienen door een brief te sturen naar Friesland Bank NV< Afdeling Klachtenbehandeling, Antwoordnummer 501, 8900 VC Leeuwarden.

Servicedesk

Als u hierna nog steeds vragen heeft, kunt u contact opnemen met de service desk. Deze kunt u bereiken op 058 – 299 55 99. Deze is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Let echter op: vanaf 1 september 2014 is de Service Desk gesloten en niet meer bereikbaar! Vanaf dan kunt u terecht bij de Rabobank.

Contact met Friesland Bank

Openingstijden Friesland Bank klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -17:30
Dinsdag
08:30 -17:30
Woensdag
08:30 -17:30
Donderdag
08:30 -17:30
Vrijdag
08:30 -17:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Friesland Bank klantenservice

Contact met Friesland BankNummer
Algemeen058 - 299 55 99

Overige contactmogelijkheden Friesland Bank klantenservice

Friesland Bank beoordelen

Hoe zou jij Friesland Bank beoordelen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Friesland Bank opzeggen

Friesland Bank direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/friesland bank.

Friesland Bank ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Friesland Bank? Laat ons je ervaring met Friesland Bank weten!
Beoordeel Friesland Bank

Adres Friesland Bank klantenservice

Beursplein 1
Leeuwarden

1 review over “Friesland Bank”

  1. Ik mis de Frieslandbank, qua bereikbaarheid, heel goede producten en eventueel advies!

Laat ons je ervaring met de Friesland Bank klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op https://klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Friesland Bank klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Plaats een reactie