Acer

 klantenservice

De Acer klantenservice bereikt u met KlantenserviceSpot.nl

Heeft u onlangs een Acer laptop aangeschaft waarover u een vraag wilt stellen aan de Acer klantenservice? Of werkt het artikel niet naar behoren, waardoor u een reparatieverzoek bij de Acer contact service wilt indienen? KlantenserviceSpot.nl zorgt dat u binnen een handomdraai de juiste contactgegevens van het ICT bedrijf in handen heeft. Bedrijven maken het namelijk in veel gevallen lastig voor consumenten om contact met hen op te nemen over hun producten. Telefoonnummers staan op verschillende pagina’s, of een adres is zelfs niet te vinden. Om consumenten hierbij te helpen is KlantenserviceSpot.nl opgericht. Op onze website vindt u een uitgebreide database met contactgegevens van bedrijven in Nederland en daarbuiten. Zo vindt u binnen een paar seconden de Bol.com klantenservice, het Amazon contact nummer, de NS klantenservice en de Schiphol klantenservice. Bekijk hoe u meteen contact op kunt nemen met de Acer klantenservice via KlantenserviceSpot.nl.

Contact met de Acer klantenservice, een van de grootste ICT bedrijven ter wereld

Acer werd in 1976 door Stan Shih opgericht in Taiwan. Het ICT bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste techbedrijven wereldwijd, met een aanwezigheid in meer dan 160 landen. Met 7500 werknemers is Acer gericht op het onderzoeken, ontwerpen en verkopen van ICT producten die mens en technologie met elkaar verbinden. De grootste focus van het bedrijf ligt op de verkoop van PC’s, maar ook laptops en tablets vindt u in het assortiment van Acer terug. Ondanks dat Acer ondertussen het grootste techbedrijf is in Azië, Europa en zelfs Amerika, bevindt het hoofdkantoor zich nog altijd in Taiwan. De gigantische schaal waarop het bedrijf actief is, zorgt er echter wel voor dat een goede Acer klantenservice een must is. Gelukkig heeft het ICT bedrijf uitgebreide mogelijkheden om met Acer contact op te nemen.

Contact met Acer opnemen via het Acer telefoonnummer

Voor een succesvol ICT bedrijf als Acer is het van belang dat de klanten tevreden zijn met de producten. Daarom heeft de Acer klantenservice topprioriteit binnen het bedrijf. Heeft u vragen over de producten van Acer? Dan kunt u Acer bellen op het Acer telefoonnummer 088-4560000. Het Acer contact center is van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. U betaalt voor het bellen naar Acer het lokale beltarief. Daarnaast is het belangrijk om te vermelden dat de gesprekken kunnen worden opgenomen, zodat de kwaliteit van de service zo hoog mogelijk blijft. Heeft u een vraag over nieuwe producten van Acer? Dan kunt u bellen naar het Acer telefoonnummer 088-4560099. Ook dit nummer kunt u bellen van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Een storing bij Acer melden bij Acer contact service

Werkt een computer van Acer niet naar behoren en wilt u dat het product gerepareerd wordt? Bied dan uw product ter reparatie aan via de website van Acer. U geeft het product met het juiste serienummer op via het online contactformulier of belt met de Acer klantenservice op 088-4560000. Vervolgens kunt u de status van de reparatie opzoeken op de website van Acer. Om wachtrijen aan de telefoon te voorkomen, kunt u voor vragen ook contact opnemen met de Live chat die zich op de website van Acer bevindt. Verder is er een community voor collega Acer-gebruikers aanwezig waar u elkaar de juiste antwoorden kunt geven.

Contact met Acer

Openingstijden Acer klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Acer klantenservice

Contact met AcerNummer
Algemeen0900 -20 20 767

Overige contactmogelijkheden Acer klantenservice

Acer opzeggen

Acer direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/acer.

Acer ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Acer? Laat ons je ervaring met Acer weten!
Beoordeel Acer

Adres Acer klantenservice

Europalaan 89
Den Bosch

Laat ons je ervaring met de Acer klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Acer klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Acer Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Acer klantenservice?