Acer

Over Acer

Acer is een Taiwanees bedrijf dat in 1976 is opgericht door Stan Shih. Op dit moment, vele jaren later, is het bedrijf nog steeds het Taiwanese handen. Het hoofdkantoor van Acer staat dan ook in Taiwan. Tevens is Acer op dit moment een van de grootste bedrijven ter wereld met betrekking tot de verkoop van pc’s.  Hiernaast is Acer ook het grootste technologiebedrijf in Azië, Europa en zelfs in Amerika. Dit komt mede door de verkoop van pc’s. Echter, de normale pc is niet de enige soort computer die Acer verkoopt. Acer verkoopt namelijk een groot aantal verschillende soorten pc’s, waaronder tablets en laptops. Dit zijn de zogenaamde “mobiele pc’s”.  Meer vragen over welke pc’s Acer verkoopt? Neem dan contact op met de Acer klantenservice.

Succes van Acer

Het succes met Acer is op een aantal manieren te merken. Zo nam Acer in oktober van 2007 het succesvolle Amerikaanse bedrijf Gateway over. Ook het tevens succesvolle bedrijf Packard Bell werd door Acer overgenomen een aantal jaar terug. Het succes van Acer uit zich ook in haar nevenactiviteiten. Acer heeft namelijk tevens een aantal dochterondernemingen. Onder deze dochterondernemingen vallen AOpen en Apacer. Apacer maakt verschillende soorten geheugenchips. Dit doet Apacer op een zeer goede manier. Apacer is immers de marktleider in flash geheugenchips. AOpen gooit het over een heel andere boeg. AOpen is een bedrijf dat OEM pc-componenten van losse pc-componenten maakt. Een andere reden voor het succes van Acer is het feit dat Acer de winterspelen van 2010 in Vancouver sponsorde. Dit deed Acer tevens bij de Olympische Spelen in Londen in 2012. Vragen over de geschiedenis van Acer? Daarvoor kunt u terecht bij de Acer klantenservice.

Acer klantenservice

Voor een succesvol bedrijf zoals Acer is het erg belangrijk dat haar klanten tevreden zijn. Daarom heeft Acer klantenservice zeer hoog in het vaandel staan. Er wordt zeer veel aandacht aan besteed. U kunt voor verschillende redenen terecht bij de Acer klantenservice. Heeft u een vraag over Acer zelf of wil u informatie over een bepaald product? Daarvoor kunt u contact opnemen met de Acer klantenservice. Maar ook als u problemen heeft met uw Acer product kunt u contact opnemen met de Acer klantenservice. Er zijn verschillende manieren om de Acer klantenservice te bereiken. U kunt namelijk een mail sturen naar de medewerkers van de Acer klantenservice. Dit kan enkel via het online contactformulier. Tevens kunt u bellen naar de Acer klantenservice. Wanneer u belt over producten die nog binnen de garantie vallen moet u bellen naar 0900 2020 767 en wanneer u belt over een product dat niet meer binnen de garantie valt moet u bellen naar 0900 32 33 340.

Openingstijden Acer klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Acer

Telefoonnummer Acer klantenservice

Telefoonnummer
0900 -20 20 767
Belkosten
€ 0,80 per gesprek

Adres Acer klantenservice

Europalaan 89
Den Bosch

E-mailadres Acer klantenservice

E-mailadres
onbekend

Acer opzeggen

Acer direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/acer.

Acer ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie