Apple

Over Apple

Steve Jobs richtte in 1976 samen met Steve Wozniak en Ronald Wayne het bedrijf Apple op. Apple is een zeer bekend merk dat bekend staat om haar stijlvolle en degelijke computers en andere elektronische producten. Apple is een van de bedrijven die een van de eerste computers uitbracht. In de jaren ’90 werd Apple pas echt succesvol. Dit kwam mede door de populariteit van haar computers. De Apple computer, in de jaren ’90 uitgebracht in alle kleuren van de regenboog, was namelijk zeer succesvol. Er waren echter nog andere producten van Apple die zeer succesvol waren. Wilt u meer weten over de geschiedenis van het merk Apple? Dan kunt u contact opnemen met de Apple klantenservice.

Producten van Apple

Er zijn een aantal producten van het merk Apple die in de loop der jaren zeer succesvol bleken. Een goed voorbeeld hiervan is de iPod. De iPod is een kleine muziekdrager die werkt met mp3 formaat liedjes. Dit was een enorme vooruitgang na de discman. Het was niet langer nodig om alle liedjes die u wilde luisteren op een CD met u mee te slepen. De iPod werd in het jaar 2000 uitgebracht en beleefde tot 2014 haar hoogtijdagen. In 2014 werd de iPod Classic uit de productie gehaald, en daarmee was het iPod tijdperk ten einde. De iPod kent een aantal verschillende modellen, namelijk de iPod Classic, de iPod mini, de iPod Nano, de iPod Touch, de iPod Shuffle en de iPod Video. Een product van Apple dat nog populairder was dan de iPod was de iPhone. De iPhone werd geïntroduceerd in 2007 en is sindsdien enorm succesvol. Bij de lancering van elke nieuwe iPod staan fans soms wel een hele nacht in de rij om de telefoon als eerste, of als een van de eersten, in handen te hebben. De iPod is dus niet enkel een telefoon, het is meer. Heeft u vragen over de iPod of over de iPhone? Dan kunt u contact opnemen met de Apple klantenservice.

Apple klantenservice

Het is voor Apple erg belangrijk dat haar klanten tevreden zijn over de diensten die zij leveren. De producten van Apple zijn erg degelijk, maar dat betekent natuurlijk niet dat er helemaal nooit iets mis mee is. Exact om deze reden heeft Apple een zeer goedlopende Apple klantenservice. De Apple klantenservice bestaat uit een aantal verschillende onderdelen. U kunt namelijk niet alleen bellen met de Apple klantenservice, maar ook bijvoorbeeld chatten. Tevens heeft Apple in elke Apple Store een Genius Bar. De Apple klantenservice leidt namelijk specifiek mensen op die in de winkel ter plekke u kunnen helpen met uw Apple producten. Wanneer uw Macbook dus niet functioneert zoals u dat zou willen, dan kunt u een afspraak maken met de Apple klantenservice. De medewerkers van de Apple Genius Bar zullen u dan helpen. De verschillende Apple Stores zijn tevens ook telefonisch te bereiken.

Openingstijden Apple klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Apple

Telefoonnummer Apple klantenservice

Telefoonnummer
0800 - 02 01 581
Belkosten
gratis

Adres Apple klantenservice

Leidseplein 29
Amsterdam

E-mailadres Apple klantenservice

E-mailadres
onbekend

Apple opzeggen

Apple direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/apple.

Apple ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie