Apple

 klantenservice

De Apple klantenservice bereikt u eenvoudig en snel met KlantenserviceSpot.nl

Wil je meer weten over de verschillende producten die Apple aanbiedt? Of kamp je met een iPhone storing waarvoor je contact met de Apple klantenservice zoekt? KlantenserviceSpot.nl biedt een eenvoudig overzicht van allerlei contactinformatie voor diverse bedrijven. Ondernemingen maken het soms onnodig ingewikkeld om het juiste telefoonnummer te vinden. KlantenserviceGids.nl biedt hierbij uitkomst. Dankzij onze database vind je binnen een paar seconden de meest uiteenlopende bedrijven, zoals de Bol.com klantenservice, NS klantenservice, klantenservice van Ziggo of klantenservice van ABN AMRO. Lees meteen hoe u met de Apple klantenservice in contact komt.

De klantenservice van Apple, een van ’s werelds grootste ICT bedrijven

Toen Steve Jobs in 1976 Apple oprichtte met Ronald Wayne en Steve Wozniak had hij nooit kunnen bedenken dat het bedrijf zo’n groot succes zou bereiken. Apple is een van de eerste ICT bedrijven dat een professionele computer uitbracht. Met name in de jaren ’90 nam de populariteit van Apple toe met de computers die werden uitgebracht in alle kleuren van de regenboog. Daarna nam de iPod een grote vlucht, waarmee u op iedere locatie naar uw favoriete muziek kunt luisteren door de compacte muziekdrager met mp3 formaat muziek. De range aan modellen als de iPod Classic, iPod Nano, iPod Touch, iPod Shuffle als de iPod Video waren stuk voor stuk enorm populair. De ware doorbraak voor het ICT bedrijf was echter de iPhone. Sinds de eerste iPhone werd geïntroduceerd in 2007, staan rijen fans voor de deur te wachten om een van de eerste modellen in handen te hebben. Met zo’n gigantisch bedrijf is de Apple klantenservice voor klanten essentieel. Het ICT bedrijf biedt dan ook allerlei mogelijkheden om met Apple in contact te komen.

De Apple klantenservice bellen voor het bestellen van Apple producten en accessoires

Wilt u meer informatie over de hardware en software die Apple verkoopt? Dan kunt u Apple bellen op het Apple telefoonnummer 0800 0200 570. U kunt de Apple helpdesk bellen van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 18:00 uur. Wilt u uw bestelling volgen, wijzigen of retourneren, dan kijkt u op de bestelstatuspagina van Apple. Om de verschillende producten van Apple eerst zelf te bewonderen, voordat u ze aanschaft, kunt u een van de Apple Stores bezoeken. Op de website van Apple ziet u eenvoudig waar de dichtstbijzijnde Apple Store zich bevindt. Ook vindt u hier de openingstijden van de winkels.

Ondersteuning bij een storing van Apple producten nodig

Wilt u de Apple klantenservice bellen omdat u een iPhone storing heeft? In dat geval kunt u contact met Apple Support opnemen voor uw vragen. U dient online via de website van Apple een aanvraag in voor een reparatieverzoek. Ook kunt u voor technische ondersteuning met de Apple klantenservice contact opnemen op het Apple telefoonnummer 0800 0201 581. Wanneer u een iPhone, iPad, iPod, Mac of Apple TV aanschaf, heeft u binnen 90 dagen na de aankoopdatum recht op gratis technische ondersteuning via de telefoon. Ook online technische ondersteuning voor deze producten van het ICT bedrijf is gedurende deze 90 dagen verkrijgbaar.

Apple contact via de website met veelgestelde vragen

Voordat u contact opneemt met de Apple klantenservice, is het raadzaam om eerst de website van Apple te bezoeken. Hierop vindt u namelijk allerlei informatie die uw vragen wellicht al kan beantwoorden. Zo leest u hoe u een Apple ID aanmaakt en welke voordelen dit met zich meebrengt, wisselt u bij de Apple Support gemeenschappen adviezen en ervaringen uit met andere Apple klanten en wijzigt u hier uw abonnement status of persoonlijke gegevens. Verder geeft Apple tips voor over wat u moet doen als u uw Apple bent kwijtgeraakt, hoe u feedback kunt geven over de producten van Apple of welke nieuwsberichten er over Apple zijn verschenen. Lukt het echter niet om uw vragen op de website van Apple te beantwoorden, dan kunt u uiteraard altijd nog contact opnemen met de Apple klantenservice.

Contact met Apple

Openingstijden Apple klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Apple klantenservice

Contact met AppleNummer
Algemeen0800 - 02 01 581

Overige contactmogelijkheden Apple klantenservice

Apple opzeggen

Apple direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/apple.

Apple ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Apple? Laat ons je ervaring met Apple weten!
Beoordeel Apple

Adres Apple klantenservice

Leidseplein 29
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de Apple klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Apple klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Apple Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Apple klantenservice?