Asus

 klantenservice

Over Asus

Asus, ook wel bekend als ASUSTeK of ASUSTeK Computer, is een producten van onderdelen voor computers. Het is een bedrijf dat moederborden maakt voor verschillende processorfabrikanten, maar dan met name voor Intel en voor AMD. Moederborden is echter niet het enige wat Asus doet. Asus maakt namelijk ook videokaarten, laptops, verschillende soorten netwerkproducten en barabone pc’s. Asus werd aan het einde van de jaren ’80 van de vorige eeuw opgericht in Taiwan. Asus werd opgericht door TH Tung, Ted Hsu, Wayne Hsieh en MT Lia. Het hoofdkantoor is op dit moment nog steeds gevestigd in Taipei, de hoofdstad van Taiwan. Asus is een bedrijf dat de productie heel erg binnen eigen landsgrenzen houdt. Want de meeste fabrieken zijn namelijk in Taiwan gevestigd, op een enkele fabriek in China na. Echter, vestigingen van Asus zijn ook te vinden in Europa. Asus is namelijk voor de Europese markt ook een belangrijke speler. De Asus klantenservice is daarom ook actief in Europa.

Geschiedenis van Asus

Zoals eerder gezegd werd Asus aan het einde van de jaren ’80 opgericht in Taiwan. Op precies te zijn werd Asus in 1989 opgericht. Na de oprichting begon Asus met de productie van moederborden waarop twee Pentium-processoren pasten. Hiernaast begon Asus een aantal jaar later, in 1996, aan de productie van servers die ASUSPRO heetten. Het jaar erna begon Asus met een element van hun productie dat hen door het succes veel geld zou opleveren, namelijk de productie van laptops. In 2011 had Asus zo’n 18.850 medewerkers en een opzet van  14,7 miljard dollar. Het is dus wel duidelijk dat Asus een belangrijke speler is op het gebied van (computer)technologie. Wil u meer weten over welke producten Asus allemaal maakt, dan kunt u contact opnemen met de Asus klantenservice.

Asus klantenservice

De Asus klantenservice is op een aantal manieren te bereiken. Dit is erg belangrijk voor Asus, omdat voor hen natuurlijk van een heel groot belang is dat hun klanten tevreden zijn. De Asus klantenservice is te bereiken via de telefoon, maar ook via de email. Hiernaast is de Asus klantenservice ook te bereiken via een Online chat. De Asus klantenservice is per telefoon te bereiken via 0031 0591 570290. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 08.30 in de ochtend tot en met 17.00 in de avond. De medewerkers van de Asus klantenservice zullen u dan zo snel mogelijk helpen. Een email sturen naar de Asus klantenservice kunt u doen via het contactformulier op de website van de Asus klantenservice. Er zijn dus een aantal manieren om de klantenservice van de BCC te bereiken. Het is aan u welke manier u de beste vindt. De medewerkers van de Asus klantenservice zullen u zo goed mogelijk van dienst proberen te zijn.

Contact met Asus

Openingstijden Asus klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Asus klantenservice

Contact met AsusNummer
Algemeen0591-570 290

Overige contactmogelijkheden Asus klantenservice

Asus opzeggen

Asus direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/asus.

Asus ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Asus? Laat ons je ervaring met Asus weten!
Beoordeel Asus

Adres Asus klantenservice

Marconistraat 2
Emmen

Laat ons je ervaring met de Asus klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Asus klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Asus Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Asus klantenservice?