Canon

 klantenservice

Canon Klantenservice

Canon is een van de meest bekende merken op het gebied van optische en elektronische apparaten. Het is een bedrijf uit Japan en is inmiddels bekend over de hele wereld. Canon is bekend geworden in de jaren ’30 toen er werd gewerkt aan de ontwikkeling van de 35mm-camera. Deze camera was geïnspireerd op de Duitse Leica camera. Canon heeft zowel een particuliere kant als een zakelijke kant. Voor particulieren maakt Canon verschillende producten zoals camera’s, printers, scanners, verrekijkers en lenzen. Maar de zakelijke kant van Canon produceert ook grootformaat printers en grootformaat scanners en productieprinters. Canon producten kunnen in Nederland bij verschillende winkels gekocht worden. Ook online is het mogelijk om Canon producten te kopen en te bekijken. Mocht u bijvoorbeeld twijfelen aan het soort camera of printer dat u  wilt kopen, dan kunt u online heel eenvoudig uitzoeken welk product het beste bij uw wensen past. Het is ook mogelijk om verschillende vragen te stellen aan de Canon Klantenservice. Canon Nederland heeft haar hoofdkantoor in ‘s Hertogenbosch.

Verschillende producten Canon

Zoals gezegd produceert Canon verschillende producten. Het meest bekend is de Canon echter van haar camera’s. Op het moment is het zo dat Canon maar liefst drie verschillende lijnen digitale camera’s aanbiedt. Deze staan bekend onder de naam EOS, Ixus, en Powershot. Zowel de Powershot camera’s als de Ixus lijn hebben compactcamera’s. De EOS lijn heeft SLR camera’s en compacte systeemcamera’s. Indien u op zoek bent naar een creatieve camera waar u al uw creativiteit in kunt stoppen moet u zeker eens een kijkje nemen bij de EOS serie. Echter is het wel zo dat de EOS camera’s flink wat uitleg nodig hebben. Niet iedereen kan omgaan met zo’n uitgebreide camera. Voor vragen over de producten die Canon aanbiedt kunt u de klantenservice Canon contacteren.

Klantenservice Canon

U kunt heel eenvoudig de Canon Klantenservice contacteren via het telefoonnummer 020 – 721 91 03. U kunt deze klantenservice bellen waarbij u met lokaal tarief betaalt. Op werkdagen is de klantenservice te bereiken tussen 9:00 en 17:00. U kunt de klantenservice bellen met verschillende vragen. Sommige mensen bellen de klantenservice Canon in verband met vragen over een aankoop, en anderen willen juist advies over verschillende producten. Daarnaast is het ook zo dat u de klantenservice kunt bellen als u bijvoorbeeld vragen heeft over de website of winkels waar Canon verkocht wordt. Wellicht staat het antwoord op uw vraag op de website, maar wilt u meteen een duidelijk antwoordt dan is het slim om contact op te nemen met de klantenservice!

Anders bereikbaar

Naast de telefonische klantenservice Canon is Canon ook bereikbaar op de website, en op verschillende social media profielen zoals Twitter en Facebook. Ook hier is het mogelijk om in contact te komen met Canon.

Contact met Canon

Openingstijden Canon klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Canon klantenservice

Contact met CanonNummer
Algemeen020 - 721 91 03

Overige contactmogelijkheden Canon klantenservice

Canon opzeggen

Canon direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/canon.

Canon ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Canon? Laat ons je ervaring met Canon weten!
Beoordeel Canon

Adres Canon klantenservice

Bovenkerkerweg 59
Amstelveen

Laat ons je ervaring met de Canon klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Canon klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Canon Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Canon klantenservice?