BNN

 klantenservice

Over BNN

BNN is een Nederlandse publieke omroep. De omroep is in 1997 opgericht door Bart de Graaff. De radio- en televisiezender begon als televisieprogramma bij televisiezender Veronica, maar groeide uit tot een eigen omroep. BNN (eerst Bart News Network) was van oorsprong een persiflage op de Amerikaanse nieuwszender CNN. Na het overlijden van Bart de Graaff werd de naam van de zender veranderd naar Barts Neverending Network.

De zender van de publieke omroep richt zich op jonge mensen en wil eigenzinnig en verfrissend zijn. BNN is opgericht in de overtuiging dat er ook in de publieke omroep plaats moet zijn voor jongeren onder de 35 jaar. BNN richt zich daarom op jongeren van 15 tot en met 25 jaar en jongvolwassenen tot 35 jaar. De omroep is er echter voor iedereen die zich jong voelt en jong denkt.

BNN is de meest herkenbare jongerenomroep van Nederland. De omroep hecht veel waarde aan jongerenprogrammering binnen de publieke omroep. BNN wil daarnaast groepen bereiken die vaak gepasseerd worden of moeilijk te bereiken zijn. De kernwaarden van de omroep zijn dan ook: humoristisch, eigenzinnig en brutaal zijn, en lef tonen.

Programma’s

BNN zendt via de radio en televisie uit. Enkele bekende televisieprogramma’s zijn: De lama’s, 3 op reis, over mijn lijk en down for dummies. De wereld van BNN, de Nieuws BV, Dit is Domien en het Platenpaleis zijn enkele bekende radioprogramma’s. Daarnaast beschikt de omroep ook over de BNN University. Dit is het opleidingstraject voor televisie- en radiotalent. Ook is 101.tv een initiatief van BNN. Dit is een digitaal kanaal, vooral gericht op jeugdig publiek.

Contactgegevens

BNN is gevestigd aan het Wim T. Schippersplein 3 in Hilversum. Telefonisch neemt u contact op via 088-6766911. Voor vragen stuurt u een e-mail naar zeghetmaar@bnn.nl. Schriftelijke post adresseert u aan Postbus 175, 1200 AD Hilversum.

Contact met BNN

Openingstijden BNN klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers BNN klantenservice

Contact met BNNNummer
Algemeen088-6766911

Overige contactmogelijkheden BNN klantenservice

BNN opzeggen

BNN direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/bnn.

BNN ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met BNN? Laat ons je ervaring met BNN weten!
Beoordeel BNN

Adres BNN klantenservice

Wim T Schippersplein 3
Hilversum

Laat ons je ervaring met de BNN klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de BNN klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel BNN Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de BNN klantenservice?