BNN

Over BNN

BNN is een Nederlandse publieke omroep. De omroep is in 1997 opgericht door Bart de Graaff. De radio- en televisiezender begon als televisieprogramma bij televisiezender Veronica, maar groeide uit tot een eigen omroep. BNN (eerst Bart News Network) was van oorsprong een persiflage op de Amerikaanse nieuwszender CNN. Na het overlijden van Bart de Graaff werd de naam van de zender veranderd naar Barts Neverending Network.

De zender van de publieke omroep richt zich op jonge mensen en wil eigenzinnig en verfrissend zijn. BNN is opgericht in de overtuiging dat er ook in de publieke omroep plaats moet zijn voor jongeren onder de 35 jaar. BNN richt zich daarom op jongeren van 15 tot en met 25 jaar en jongvolwassenen tot 35 jaar. De omroep is er echter voor iedereen die zich jong voelt en jong denkt.

BNN is de meest herkenbare jongerenomroep van Nederland. De omroep hecht veel waarde aan jongerenprogrammering binnen de publieke omroep. BNN wil daarnaast groepen bereiken die vaak gepasseerd worden of moeilijk te bereiken zijn. De kernwaarden van de omroep zijn dan ook: humoristisch, eigenzinnig en brutaal zijn, en lef tonen.

Programma’s

BNN zendt via de radio en televisie uit. Enkele bekende televisieprogramma’s zijn: De lama’s, 3 op reis, over mijn lijk en down for dummies. De wereld van BNN, de Nieuws BV, Dit is Domien en het Platenpaleis zijn enkele bekende radioprogramma’s. Daarnaast beschikt de omroep ook over de BNN University. Dit is het opleidingstraject voor televisie- en radiotalent. Ook is 101.tv een initiatief van BNN. Dit is een digitaal kanaal, vooral gericht op jeugdig publiek.

Contactgegevens

BNN is gevestigd aan het Wim T. Schippersplein 3 in Hilversum. Telefonisch neemt u contact op via 088-6766911. Voor vragen stuurt u een e-mail naar zeghetmaar@bnn.nl. Schriftelijke post adresseert u aan Postbus 175, 1200 AD Hilversum.

Openingstijden BNN klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
BNN

Telefoonnummer BNN klantenservice

Telefoonnummer
088-6766911
Belkosten
lokaal tarief

Adres BNN klantenservice

Wim T Schippersplein 3
Hilversum

E-mailadres BNN klantenservice

E-mailadres

BNN opzeggen

BNN direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/bnn.

BNN ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie