Gooi en Eemlander

Over Gooi en Eemlander

Gooi en Eemlander is een Nederlandse krant die dagelijks verspreid wordt. Gooi en Eemlander concentreert zich op het gebied rondom het Gooi, Soest en Baarn. In 1923 verscheen het bad als centrum-rechts dagblad. Het blad was zelfstandig tot 1996. Op dit moment is Gooi en Eemlander in handen van De Telegraaf. Maar voordat De Telegraaf De Gooi en Eemlander overnam was Gooi en Eemlander onderdeel van de Hollandse Dagbladcombinatie. Op dit moment is de Gooi en Eemlander een ochtendkrant. Dit is al het geval sinds 2004. De Gooi en Eemlander heeft naast een ochtendkrant ook een goed lopende website met daarop onder andere de Gooi en Eemlander klantenservice. Op dit moment kent de krant zo’n 52 medewerkers, waarvan het grootste gedeelte redacteuren zijn.  De Gooi en Eemlander kent een aantal beroemde journalisten die bij hen hun carrière zijn begonnen. Dit zijn onder andere de katholieke schrijven Antoon Coolen en de dichter Gabriel Smit.

Geschiedenis van de Gooi en Eemlander

De Gooi en Eemlander is al een zeer oud dagblad. De Gooi en Eemlander werd immers opgericht vanuit het Gooisch Nieuwsblad, dat al in 1871 was opgericht. De Gooi en Eemlander werd dus indirect opgericht door Johan Geradts, de oprichter van het Gooisch Nieuwsblad. De Gooi en Eemlander bleef echter niet in handen van Gerardts. Al in 1900 moest Gerardts hulp van derden inschakelen. Er was namelijk een grote brand geweest waardoor de Gooi en Eemlander niet langer op een zolderkamer gedrukt kon worden. Gerardts schakelde daarom de hulp in van de gebroeders Klene, drukkers van beroep. Niet veel later namen de gebroeders Klene de Gooi en Eemlander over. De Gooi en Eemlander is tot 1996 in handen gebleven van de familie Klene. In 1996 werd de krant overgenomen door Telegraaf Holding en kwam er een einde aan het tijdperk van de gebroeders Klene. Wilt u meer weten over de geschiedenis van de Gooi en Eemlander? Dat kunt u vinden op de website van Gooi en Eemlander of via de Gooi en Eemlander klantenservice.

Gooi en Eemlander klantenservice

Zoals elke professionele klant heeft ook de Gooi en Eemlander een klantenservice, de Gooi en Eemlander klantenservice. De Gooi en Eemlander klantenservice is op een aantal manieren te bereiken. Op de webpagina van de Gooi en Eemlander klantenservice staat alle informatie over de verschillende manieren waarop de Gooi en Eemlander klantenservice te bereiken is. De gemakkelijkste manier om de Gooi en Eemlander klantenservice te bereiken is gewoonweg via email. Vragen over de Gooi en Eemlander kunnen namelijk gemaild worden naar redactie@gooieneemlander.nl. Hiernaast is het ook mogelijk de Gooi en Eemlander klantenservice te bereiken per telefoon. Van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 kunt u de Gooi en Eemlander klantenservice telefonisch bereiken op 035 6477 000. Ook kunt u een fax sturen naar 035 6477 108.

Openingstijden Gooi en Eemlander klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gooi en Eemlander

Telefoonnummer Gooi en Eemlander klantenservice

Telefoonnummer
088 - 824 11 11
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gooi en Eemlander klantenservice

Seinstraat 14
Hilversum

E-mailadres Gooi en Eemlander klantenservice

Gooi en Eemlander opzeggen

Gooi en Eemlander direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gooi en eemlander.

Gooi en Eemlander ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie