Katholiek Nieuwsblad

Over Katholiek Nieuwsblad

Het Katholiek Nieuwsblad is een Nederlands blad dat wekelijks verschijnt. Het Katholiek Nieuwsblad concentreert haar inhoud op nieuws, opinie en achtergrondinformatie over de Katholieke Kerk. Zoals de naam misschien al doet verwachten, is het Katholiek Nieuwsblad dus een weekblad die haar artikelen vanuit een katholieke grondslag schrijft. Het Katholiek Nieuwsblad schrijft niet alleen artikelen over binnenlands nieuws, maar ook over buitenlands nieuws. Het Katholiek Nieuwsblad is een blad van de stichting Katholiek Nieuwsblad, dat gevestigd zit in Den Bosch. Het katholieke blad wordt echter niet enkel in Nederland verkocht, ook in Vlaanderen verschijnen namelijk exemplaren. Op dit moment is de hoofdredacteur van het Katholiek Weekblad Henk Rijkers. Verder verschijnt het weekblad in Berlinerformaat en heeft het weekblad tevens een goedlopende website, waar onder andere de Katholiek Nieuwsblad klantenservice te vinden is. Op dit moment kent het Katholiek Nieuwsblad een oplage van 12.000 exemplaren.

Geschiedenis van het Katholiek Nieuwsblad

Het Katholiek Nieuwsblad is nog niet een heel oud blad. Het blad werd namelijk pas in 1983 opgericht. Dit gebeurde onder redactie van Henk Gallee. Henk Gallee werd kort daarna opgevolgd door de medeoprichter, J.L.A.M. Roozen, die vervolgens weer werd opgevolgd door Ed Arons. In de afgelopen jaren is het Katholiek Nieuwsblad een maal in opspraak geweest. Dit kwam doordat toenmalig hoofdredacteur Mariska Orban-de Haas een open brief had gepubliceerd waarin ze op een amicale toon VVD-politica Jeanine Hennis-Plasschaert aansprak op haar miskramen en misgelopen moederschap. Hierover werd Orban-de Haas op televisie en in verschillende kranten zeer erg bekritiseerd. Wilt u meer weten over de geschiedenis van het Katholiek Nieuwsblad? Dan kunt u kijken op de website van het Katholiek Nieuwsblad of kunt u contact opnemen met de Katholiek Nieuwsblad klantenservice.

Katholiek Nieuwsblad klantenservice

Het is voor een blad zoals het Katholiek Nieuwsblad erg belangrijk dat haar klanten tevreden blijven. Het is dan ook niet gek dat het Katholiek Nieuwsblad een klantenservice heeft, de Katholiek Nieuwsblad klantenservice genaamd. Op een aantal manieren kunt u in contact komen met de Katholiek Nieuwsblad klantenservice. Zo kunt u bijvoorbeeld het contactformulier invullen. Dit contactformulier kunt u vinden op de webpagina van de Katholiek Nieuwsblad klantenservice, www.katholieknieuwsblad.nl/contact. De gemakkelijkste manier om met de redactie in contact te komen is via 073 613 64 25. Dit is een onderdeel van de Katholiek Nieuwsblad klantenservice, het gemak waarmee u in contact kunt komen met de redactie van het Katholiek Nieuwsblad. De redactie van het katholiek nieuwsblad is tevens te bereiken via hun emailadres, namelijk redactie@katholieknieuwsblad.nl. Als u vragen heeft over u abonnement dan moet u contact opnemen met de administratie afdeling van de Katholiek Nieuwsblad klantenservice. Zij zijn te bereiken via 073 6123480 en via abonnementen@katholieknieuwsblad.nl. Er zijn dus meerdere manieren om de Katholiek Nieuwsblad klantenservice te bereiken.

Openingstijden Katholiek Nieuwsblad klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Katholiek Nieuwsblad

Telefoonnummer Katholiek Nieuwsblad klantenservice

Telefoonnummer
073 - 612 34 80
Belkosten
lokaal tarief

Adres Katholiek Nieuwsblad klantenservice

Lange Putstraat 44
Den Bosch

Katholiek Nieuwsblad opzeggen

Katholiek Nieuwsblad direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/katholiek nieuwsblad.

Katholiek Nieuwsblad ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie