Media Park

 klantenservice

Over het Media Park

Het Media Park is het mediahart van Nederland. Dit park is het bedrijventerrein in Hilversum waar veel televisie- en radioproducties worden gemaakt. Er zitten ruim 125 media-gespecialiseerde bedrijven op het bedrijventerrein. Het gaat hier onder meer om bedrijven zoals RTL Nederland, Talpa en de NOS. In totaal zijn er ongeveer 6000 medewerkers werkzaam op het Media Park. Het park heeft de beschikking over meer dan 25 studio’s. Daarnaast zijn er meerdere andere bedrijven te vinden op het terrein.
Zo zijn er enkele horecagelegenheden op het Media Park, maar is het ook mogelijk om te sporten, naar de kapper te gaan, een smartphone te repareren of uw kind naar de kinderopvang te doen.
Het is ook mogelijk om een Hillywood Tour te volgen. Tijdens deze Tour ontdekt u het Media Park per trein. Onder leiding van een gids krijgt u een uitgebreide rondleiding door het park. De rondleiding is te volgen voor groepen of individuen.

Ontstaan

Het Media Park is oorspronkelijk ontstaan als het Omroepkwartier. In 1967 opende Prins Bernhard het eerste deel van het Omroepkwartier. In 1988 trad de nieuwe Mediawet in werking. Op dat moment veranderde de naam van het terrein in het Media Park.

Contactgegevens

Het Media Park Beheer is gevestigd aan de Sumatralaan in Hilversum. U kunt op verschillende manieren contact opnemen met het Media Park. Telefonisch contact neemt u op door te bellen naar 035-6778080. U kunt ook een e-mail sturen naar info@mediapark.nl of het contactformulier op de website invullen. Schriftelijke post kunt u adresseren aan Media Park Beheer, Postbus 262, 1200 AG Hilversum.

Het Media Park is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Met de trein kunt u reizen naar NS-station Hilversum Media Park. Het Media Park is privéterrein en kent geen vaste openingstijden. Indien u als publiek een televisieopname of evenement bezoekt, bent u welkom rond de aanvangstijd.

Contact met Media Park

Openingstijden Media Park klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
00:00 -24:00
Dinsdag
00:00 -24:00
Woensdag
00:00 -24:00
Donderdag
00:00 -24:00
Vrijdag
00:00 -24:00
Zaterdag
00:00 -24:00
Zondag
00:00 -24:00

Telefoonnummers Media Park klantenservice

Contact met Media ParkNummer
Algemeen035 - 677 80 80

Overige contactmogelijkheden Media Park klantenservice

Media Park opzeggen

Media Park direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/media park.

Media Park ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Media Park? Laat ons je ervaring met Media Park weten!
Beoordeel Media Park

Adres Media Park klantenservice

Sumatralaan 45
Hilversum

Laat ons je ervaring met de Media Park klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Media Park klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Media Park Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Media Park klantenservice?